![]() |
|
Kapım gıcırdıyo :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 19:56 |
![]() ![]() |
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alt tarafa doğru bir vida var o gevşeme yapıyor zamanla.
Benim sol arka kapıda dışardan açılmamaya başladı çok zor açılıyor bazen neden olabilir acaba?
|
|
![]() |
|
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
![]() ![]() ![]() ![]() |
paşam o vida yı sıkma olayını ben yapa bilirmiyim tam olarak neresinde ?
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
yaparsınız tak tak eder açıp kaparken o vidadansa farkedersiniz zaten dikkat ederseniz gevşek olup olmadığını net foto yok ama çembere aldım kapıyı açınca görürsünüz zaten
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Tamam sabah ılk ısım ona bakacagım cozum lnır ınslh tesekkurler.. :)
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
Rica ederim inşallah faydalı olur.Diğer bağlantılarada bas vd40'ı rahatlatıyor biraz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
vd40 ı derken vıdamı demek ıstedın ben torna vıda cekıc pense onlara uzak bı hayat surduruyorumda tam anlıyamadım :)
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
yok vd40 diye pas sökücü,yağlayıcı bir sprey var büyük marketlerde bile bulabilirsin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
yane o gıcırdama ıcın ondan mı sıkıcam sabah vallaha torna vıdayla daldıracaktın arabaya benı xD
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
yok arkadaşım anlamadın.
Vida gevşemiş olabilir açarken bi yerde takılıyo gibi olur kapı tak eder anlarsın zaten.açıp kaparken gıcırdıyosa vd40 sıkarsan iyi gelecektir. |
|
![]() |
|
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
menteşe yerlerine bide sprey yağlarından sıkarsan ordan kaynaklanan sorunlarında önüne geçmiş olursun daha rahat açıp kapanmada sağlar menteşelerin videlarınıda bi kantrol etsen iyi olur
|
|
106 XS Balıkesir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
şimdi halı sahaya gıtım bı menteselere baktım acayıp bı dısı var yıldız tornavıdayla olacak ıs degıl o ya :) |
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
+ 1
![]() |
|
![]() |
|
ciha_n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
gıcırdama için sprey işe yarar kesinlikle bizim 307 de de aynı sorun vardı arka kapıda ve pas çözücü ile sorun halloldu
|
|
Peugeot 307 2005 1.6 HDİ Look Alüminyum Gri
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |