![]() |
|
direksiyona karbon kaplama yaptırmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
assat76 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2011 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2011 Saat 10:50 |
Arkadaşlar merhaba.Bunu tek başıma yapabilir miyim? Ve Ankarada tavsiye edebileceğiniz yerler var mıdır acaba?
|
|
PEUGEOT 206 1.4 XR AUTO 2001 LPG
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Düşündüğünüz CarbonFiber folyo kaplama ise Ankarada yardımcı olabilirm ama zor iş direksiyon kaplamak. Sağlıklı olacağını sanmam ve kullanımıda hoş olmaz.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
direksiyona karbon fikri ilginç ama güzel olmaz. İlla farklı birşey yapmak istiyorsan nubuk gibi bir ürün var yumuşak kumaş biraz maliyetlidir ama onu denemeni tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
direksiyonda bende çok sağlıklı olacağını düşünüyorum. daha sonra terler vs. rahatsız bile eder.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
assat76 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2011 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
ya nette bi kaç yerde görmüştüm fotoları eklerim buraya arkadaşlar.
|
|
PEUGEOT 206 1.4 XR AUTO 2001 LPG
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Nubuk demekle Alkantara yı kasdettin galiba bende çok isterim bu kumaşı kısmetse yaptıracağım lakin o kumaşı tedarikde sıkıntı çekiyorum.Bu arada karbon kaplama gerçekten entresan bir fikir ama uygulamada baya bir zorluk çıkarır,istediğin görüntüyü sağlamada ise bence hayal kırıklığına uğrarsın...
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
olabilir ismini tam bilmiyorum ama çok güzel duruyor elede güzel oturuyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |