![]() |
|
307 Kontak Arkadaşlar Yardım Lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemesk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 20:08 |
Selam arkadaslar benım aslanın kontak anahtarı deforme olmustu yeni tıp sustalı anahtara ceviriyim bahane ile dedim. İnternetten siparis vardım bos kutu geldi eski anahtarı buna aktardık hersey oldu ama bana cok basıt geldı elımde kalıcakmıs gıbı bende vazgectim tekrar eskı anahtara tasıdım beyni
Benım sorunum sımdı anahtar kapıları ancak yakınında ıken acıyo uzaktayken almıyor 1 gun oncesınde hersey normaldı bugun bıraz ugrastık ne oldu anlamadım ama yakında ıken alıyor uzakta ıken acmıyor senkronu nu yaptım tekrar arabanın ıcınde sorun yok acıp kapatıyor 2 metre uzaklasınca tepkı vermıyor. Ekranda batarya uyarısı vermedı , birden bataryanın bitmeside cok mantıklı degıl ama acaba sorun pıldemı yardımıcı olursanız cok sevınırım
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
acaba çipi tam oturtamamış olabilirmisinz içine sinyali zayıflatan bir şeyde olabilir toz vs.Sustalıya taktıktan sonra neden çıkardınız bide bende düşünüyorumda sustalı yapmayı?
|
|
![]() |
|
cemesk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Hocam susta cok basit geldi yenı kasalarınkı degıl bırebır olmuyo bunların kılıfları bıraz farklı cıp ıcıne dırek oturuyo orjınal gıbı ama metal sustalı kısmı basıt geldı hosuma gıtmedı. Cip tam oturuyo kabın ıcıne koymadan denedım bıkac kez aynı sekılde yakından alıyo uzaktan cekmıyo
|
|
![]() |
|
pille alakalı olabilir bende 4 tl yenisi değiştirip denerdim ben olsam çok bi mevla değil
|
|
![]() |
|
hocam nerden almıştınız sustalı anahtarı bende bakıyorum internetten ama çekinmiştim açıkcası olur mu olmaz mı diye. bide trasfer işlemini kendiniz mi yaptınız yok profossyonel destek gerekiyor mu?
|
|
![]() |
|
Açıkçası sustalı anahtar yaptırdım geçen ben, öyle emanet gibi durmuyor çünkü adam sağolsun direkt metali kopyaladı sustalı anahtara uygun uca, bir yedek daha oldu ve 50 tl aldı. Bence iyi de oldu, baya sert sağlam orijinal duruyor hatta benim hocanın 307 var orijinalden sustalı, çok benziyor, sadece düğmeleri biraz farklı gibi ama hoşuma gitti yani:)
|
|
![]() |
|
Hocam oldu olmasına kasa cip direk oturuyo dugmelere falan basıt bı ıslem kendınız yapabılırısınız. Benım ıyı olmayan kısmı sustalı anahtarda metal uc gelmedı anahtarcı kendınden bı metal uc ayarladı ve onu cızdı oda cok hosuma gıtmedı emanet gıbı oldu onun dısında hersey bırebır uyuyo zaten kasada guzel gorunuyo ama benım ıcıme sınmedı yarın bırgun yokda kırılır sustalı kısmı ugrastırır dıye tedırgın oldum
|
|
![]() |
|
Dedıgın gıbı huseyın hocam bıde pılı degıstırıp denıcem ins olur ya ben cok pimpirkliyim arabam konusunda ısın sonunda servısten yenı bı kumandalı anhatar ıstemıyelımde hallolur ınsallah
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar pilini değistirdim ama bi değişiklik olmadı randımansız calsıyo bı fıkır verebılcek olan varmı yardımınızı beklıyorum
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |