![]() |
|
Bagaj kapısı sigortası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 18:42 |
Arkadaşlar bagaj kapısının sigortası nerdedir bilen varmı acaba hiç karşılaşan ben ölçü aleti ile soketlerei kontrol ettim elektrik gelmiyor acaba sigortasımı attıki.bagajı hala tornavidayla açıyorum .
Arkadaşlar yada 307 türkçe kullanım klavuzu bulunan varmı elinde yani pdf döküman olarak buradan link verenbilecek .Bende ingilizce mevcut ama tam olarak çözemedim. Düzenleyen hasansinayan - 22 Ekim 2011 Saat 19:02 |
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildigim kadari ile oyle bir sigorta yok. Komut direk BSI'dan kapi selenoidine geliyor. Diyagrami asagida belki yardimci olur.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Silecek soketini ölçüm cihazıyla baktım sorun yok ama diğer iki soket kilide giden bunlara hiç elektrik gelmiyor.BSi beyin oluyor herhalde .4 kapı normal çalışıyor. ozamn kablolardamı bir sorun var anladığım kadarıyla.
Düzenleyen hasansinayan - 22 Ekim 2011 Saat 20:30 |
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |