![]() |
|
Sarmalı(dikmeli)direksiyon kılıfı yapıldı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2011 Saat 18:25 |
bugün elim boşken direksiyonu hallettim bu sarmalı direksiyon kılıfı diye geçen ürünlerden kendim uyguladım 3 saat yakın uğraştım eskisine göre güzel oldu bakalım beğencekmisiniz :) bu eski hali sedef kaplama olan ![]() bu sedefi söktükten sonraki hali baya bi yıpranmış halde :) ![]() ![]() bunlar işlem bittikten sonraki yeni halleri ![]() ![]() |
|
![]() |
|
oguzhandincel ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel duruyor.Fiyatı ne acaba?Bende uygulamak isterim.Bu arada kendin mi diktin tek tek?
|
|
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
|
![]() |
|
redline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel olmuş iyi günlerde kullan ilk denemen sanırım dikişlerde hafif potluk var ama olur o kadar
![]() |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
bence çok gerdirmemişsin ondan potluk ama sedef çıkınca araba kendine gelmiş :)))
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
emeğine sağlık..güzel olmuş ..yalnız bir şey sorucam sana.. ben aracı aldığımda senin o kırmızı renkli kaplamanın benim araca gri rengi uygulanmış..direksiyon vites topuzu ve el frenine nasıl söktün ... ben sökersem çok berbat olur diye cesaret edemiyorum ...ve hiç sevmiyorum bu kaplamayı..
|
|
![]() |
|
Sökersen direksiyona hiç bir zararı olmaz abi.Bizim otobüslere yapıyoruz malum zamanla eriyip gidiyo altında direksiyon aynı şekil duruyo.Ama bence o kadar kötü değil senin arabadaki güzel duruyo kırmızı gibi sırıtmıyto
![]() |
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
20 tl e aldım kendim diktim içinde iğnesi ipi var 2.5 saatte filan bitti
|
|
![]() |
|
şu bimdeki zımbırtıyı taktım bende :)
Düzenleyen Ersin Tepe - 21 Ekim 2011 Saat 19:20 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
teşekkür ederim evet ilk deneme bazı yerleri kopacak gibi oldu iğne zor girdi bazı yerlere parmaklarda acıtmaya başlayınca o yüzden bir kaç dikişte potluk oldu onlarda kalsın öyle
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
abi kenarından bir yerinden kopardım önce çakmakla filan hafif tut çek yapınca kalkıyor ucu zaten hemen sonra kırılıyor çıt çıt diye bazen büyük kopuyor bazende küçük bir zararıda olmadı direksiyona
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
güzel olmuş ellerinize sağlık bende aynısını yapacaktım ama o kenarlar kalıyor diye kendim kaplamıştım direksiyonu sökerek ve 5 saatten fazla sürmüştü ama orjinal gibi durması bi başka, emeğinize sağlık sedeften güzel duruyor :) ona bendeki aksesuar iyi gider, bundan da yaparsanız süper bir hava katacak :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
erbin benim çok hoşuma gitti alışveriş listeme ekledim (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
evet çok güzel sizinkide o kenarlar kaldı öyle orta kısımla birleşen yerler orayıda konsol kapmala yapacağımda karbon kaplama ile kaplamayı düsünmüstüm forumda bir arkadaşta görmüştüm üç birleşme yerini kapatmış öyle
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
bu da emrnl arkadaşımızın direksiyonu
![]() |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Güzel olmuş eline sağlık.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
teşekkürler
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
fiyatı uygun, bence al benim çok hoşuma gidiyor. çok orjinal duruyor :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
ÜSTAD DİKMELİ KILIFI NEREDEN ALDIN TARİF EDERMİSİN
|
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
oto aksesuarcılarda var 20tl e aldım ben
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Hayırlı olsun direksiyon güzel olmuş valla nası diktin ya ben beceremem heralde :)) erbin direksiyonuna aşığım kardeşim :D
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |