![]() |
|
307 Tavan folyosu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Lion46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2011 Saat 14:56 |
Arkadaşlar imzamda belirttiğim gibi makyajlı kasa şeytan kırmızı 307 sahibiyim aracımın tavanına piyano black siyah folyo çektirmeyi düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla yakıştıgı için hep beyaz arabalarda uygulanıyor ama arabamın renginede yakışacagını düşünüyorum sonuçta bordoya yakın bir renk ve bordo siyah kombinasyonu pek sırıtmayacaktır sizlerin bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum uygulatsam nasıl olur acaba?
|
|
2009 Peugeot 308 Vti tiptronic 120 hp ''inci siyah'' Prins Vsi 2 Lpg Kiti
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir,yakışacağını düşünüyorum...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
siyah renk kırmızıya, beyaza ve griye güzel gidiyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Lion46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Yaşadığım şehir biraz küçük olunca hiç denk gelmedi aracımın rengindeki bir araca folyo uygulaması o yüzden belki büyük şehirde yaşayan arkadaşlar canlı şahit olmuşlardır diye danışmak istedim karar verirsem inşallah yarın uygulatacağım.
|
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Resımdekı aracın tavanında muhtemelen cam tavan hıssı verılmek amaclı antenın onunde folyoyu bıtırmısler. Belkı antenı sokmesı zorsa onun ıcınde yapmıs olabılırler
Ama bu kaplama ısı benımdecok hosuma gıdıyor. Yakından ılgılenıyorum
|
|
![]() |
|
abi kırmızıya nasıl yakıştığını göstermek için bunu bulabildim renk uyumu (:
|
|
|
![]() |
|
Siyahın asaletinden dolayı yakışmadığı renk yoktur bence ayrıca bizim arabalarda ön camın devamı gibi göründüğünden çok şahane oluyor birde cam filmi varsa zaten bakmaya doyamazsın.Ama muayne gibi sorunlar çıkarır diye yaptırmıyorum açıkçası ben yoksa kaçırmazdım öğrenci bütçesinide zorlayacak bir şey değil bir kaç taksitle
![]() |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bencede yakışacaktır.
![]() |
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
Yakışacağını Düşünüyorum...
Denemekten Birşey Olmaz
![]() |
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
punto güzel olmuş ama
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
Konuyu açtıktan sonra başkent oto cam filmi ve aksesuar firmasının bulunduğum şehirdeki şubesine gittim ve 150 tl ye 1 saatte kaplarız dediler piyano black cam görünümlü markasıda 3M miş,fiyatı biraz fazla buldum sanki sizce nasıl? |
|
|
|
![]() |
|
Fiyat biraz fazla gibi ama gerçekten 3M'se memnun kalırsınız..
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
merhaba arkadaşlar bende tavan folyo kaplama yapmayı düşünüyorum aracım mavi renk sizce siyah folyo gidermi örnek resim bulamadım
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
murat bey sizin aracın rengi benimkinden daha iddalıymış :) geçen gün beyaz makyajlı kasa bir 307 de gördüm ordan aklıma düştü bu iş bizim araçların tavan kısmı ön cama doğru diğer araçlardan daha fazla eğimli oldugundan önden muhteşem görünüyordu. |
|
|
|
![]() |
|
Kırmızı 307 üzerinde uygulanmış hali..
![]() |
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
çok hoş duruyor burada bir tane var 307ye uygulamışlar kırmızı üzerine mat siyah çok güzel görünüyor bende tam tersini yapayım siyah üzerine kırmızı hem es-es olur
![]() |
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
3M piyasadaki en kaliteli firmadır. Bunu bilen yancı firmalar 3M adı altında piyasaya fason ürün sürmekte. Buna dikkat edin. Muhakkak uygulamanın başında durun. Uygulamadan önce tavanı temizlemeleri önemli. Birde Söküleceği zaman leke veya iz bırakmayacağına dair garanti alın. Yoksa sökmek istediğiniz zaman bir o kadar daha para verip benzinle temizlersiniz. Folyo işi benimde çok dikkatimi çekiyor aracımın aynısından uygulanmış halini gördüm çok güzel olmuş. Ben de 207 RC LeMAns orta şeridi veya parlak siyah folyo yaptıracağım ilerleyen zamanlarda. |
|
![]() |
|
Alicilik dediğin cok doğru ama fiyat aldıgım yerde 80 lirayada çekeriz ama 2 3 yıl sonra söktürürken hiç bişeyine karışmayız aracın verniğini kaldırır dediler,3M olanı ne zaman çıkartmak istersen bize getir tertemiz bir şekilde çıkartır veririz, birde adamların Türkiye'nin bir çok şehrinde şubeleri var sanmıyorum fason mal bulunduracaklarını,herşey bir yana bulundursalar bile sektörden anlamadığımız için hangisi orjinal hangisi replika 3M bilemeyiz şansa kadere artık.
|
|
|
|
![]() |
|
Öyle abi. Benim folyocum var oda dedi sana malzeme parasına çekerim diye ama iş bittikten sonra tavan folyosunu ben yapmadım bilesin dedi.
Ben cam filminde şahit oldum. Ön cama film çektirdim ama tam olmadı. 2-3 hafta sonra söküp yenisini çektik film sanki bant gibi çıktı geldi. Belki yeni olmasınında etkisi vardır ama bana hayret edici geldi. Aynı gün başka bir aracın cam filmini falçata ile 1-2 saatte zor kazıdırlar. Folyoda buna benzer olacaktır. Aracına önem veriyorsan ve bişiler yapmak istiyorsan keseyi açık tutacaksın abi. Ben öğrenciyim gelirim düşük çok bişi yapamıyorum ama yaptırdıklarım garantili ve ileri dönük oluyor bu şart. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |