![]() |
|
306 Led Stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zex ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 09:36 |
Merhaba arkadaşlar,
Peugeot 306 2 ve 4 kapı kasalara uygun Led stoplarımı satıyorum. 3-4 Adet ledi yanmıyor. Ledler soketlidir değiştirilebilir. Diğer fonksiyonları faal durumdadır. İstediğim fiyat sadece forum üyelerine özel 150 TL. Tüm şehirlere kargolarım. Ürün modeli aşağıdaki modeldir. Kendi resmini isteyen olursa eklerim. ![]() |
|
2000 306 XR 1.6 130 HP !!
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ahmet..hayrlı satışlar dostum.. bide kendi orjinal resmini koyarsan..bakmak istiyorum....bide ne kadardır kullanıyorsun ..??üsünde kırık çatlak patlak solma vss.. bir sıkıntı varmı ??
Düzenleyen by_ersin - 20 Ekim 2011 Saat 09:49 |
|
![]() |
|
Hayırlı satıslar olsun... Ersiiiiiiiiinnn
![]() |
|
![]() |
|
efendim cecolim
![]() |
|
![]() |
|
zex ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Teşekkür ederim.
Ürünü 6-7 ay kadar kullandım. Yaklaşık 3-4 aydır kullanmıyorum. Stoplarda patlak çatlak kararma solma su alma buğu yapma olayı kesinlikle yoktur. Sadece dediğim gibi yalan olmasın 3 yada 4 tane ledi çalışmıyor (Fren lambalası). Ürünün kendi resimlerini en kısa zamanda koyacağım.
|
|
|
|
![]() |
|
Degısık acılardan yakından onden arkadan yanlarından vs cekıp eklersen sevınırız... Iyıce gormemız lazım
|
|
![]() |
|
:) Çekeyim cecoli kardeşim. akşama hazır olur fotolar.
|
|
|
|
![]() |
|
Tamam beklıyoruz...
|
|
![]() |
|
Uygun Fiyat İçin Arkadaşımızı Alkışlıyoruz...
![]() Hayırlı Satışlar Olsun... 3O6 Hatchbak ler İçin En İdeali Bence Düşünen Varsa Kaçırmasın... Platinium İbo veya By_Ersin .... Stopmu İstiyorsunuz Alın Size Stop
![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 20 Ekim 2011 Saat 10:27 |
|
![]() |
|
Kulakların cınlasın TaZzkın
![]() |
|
![]() |
|
oguzhandincel ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sedan'lara oluyor mu bu ledli stoplar?Fotoğrafları gördükten sonra bende düşünebilirim.
|
|
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
|
![]() |
|
Malesef sedanlara olmuyor...
![]() |
|
![]() |
|
oguzhandincel ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
Tüh ya :( Peki sedanlar için orjinal harici bi stop var mı?
|
|
|
|
![]() |
|
Turkıye de rastlamadım ama Ingıltere de var. Yaklasık 60 pound gıbı bır fıyatı var. Kargo ve gumruk masrafları vs harıc...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
Abi onu getirtmek mesele değilde,gümrük ve kargo masrafı adamı öldürür :D
|
|
|
|
![]() |
|
Gumruk ve kargo masrafıda ne tutar bılemıyorum
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
Abi kargo muhtemelen 25-30 paund dan aşağı olmaz.Gümrük'te 100€ ve üstüne yüklü miktarda vergi alıyor.İyice araştırmak lazım.
|
|
|
|
![]() |
|
gelecek olan eşyanın kg.koli ebatı,taşıma şekli ne göre fiyat belirleyebilirim ..tabi bizim elimizdede böyle bir bilgi yok maalesef...
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Hayırlı satışlar. |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |