![]() |
|
CHA: 26 şehit, 18 yaralı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 4567> |
Yazar | ||
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
HUD suresi 121:
İman etmeyenlere deki : "Elinizden geleni yapin , bizde elimizden geleni yapacagiz" |
||
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
havadan boş dağlara bomba değil yerden alınlarına kurşun istiyoruz
boş vaatlere artık bu milletin karnı tok kandile türk bayragını dikmek şart oldu artık |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Operasyon değil, "KATLİAM" istiyoruz !!!
|
||
![]() |
||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|
Bir subay şehit oldu diye "Menemen'i Yakın" diyen MUSTAFA KEMAL'i özledim..
sessiz kalmamalıyız
|
||
![]() |
||
|
Esasında ben derım kı sınırlarımızı daha asagıya yanı duzlu arazıye kadar cekmek lazım kı sınır kontrolu cok rahat olsun. Boyle oldugu surece terorıstler cok rahatlıkla sızmaya devam edecekler. Adamları duzlukte avlayacaksın daglara yaklasamayacaklar...
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
cem abi konuyu ne zaman açıcaksın ?
|
||
![]() |
||
|
Acıyorum...
|
||
![]() |
||
reddevil ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
çok üzgünüm başımız sağolsun
:(
|
||
ReD DeViL
|
||
![]() |
||
|
bakalım başbakan yine gidin fiata binin gibi sözler sarfetçekmi , bu sınır ötesi neden hep şehit verilince yapılıyor.
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Bundna 3 sene oncede sınır otesı var dıyorlardı siirt te asker olarak ben oralarda hiç bi hareket görmedim.
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
|
yanlışsın kardeşim.24 şehidimiz var 14ü kürt evladı.Türk kürt düşman olamaz kardeştir.Terör bundan apayrı birşey.Terörü savunuyorsa insan nereli olduğu ne olduğu farketmez teroristtir.Belki senin katliam isteğin bu teroristlere karşıdır ama bu yazıyı okuyan konuyu geniş düşünebilir.
|
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
başımız sağolsun. teröristlerinde allah cezasını versin inşallah.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Katliam dan kastı kürk kökenli vatandaşlarımıza degil aslaa.
Dagdaki Kansızlara.
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
|
aynen turk kurt cerkez laz alevı bole bısey yok kımseye cepe yok olen kardeslerımız canlarımızın arasında kurk kokenlı kardeslerımız var onların ruhlarına saygı ama KATLIAM sadece dagdakı kendılerıne pkk dıyen serfsızler ıcın gecerlı elımde olsa kendı dıskıklarında bogarım kansızları
|
||
![]() |
||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
Başımız sağolsun Allah Şehitlerimizin ruhlarına Rahmet eylesin,kansızlarında kısa zamanda cezalarını verir İNŞALLAH.
|
||
![]() |
||
legendback ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1991 Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı legendback
|
Şehitlerimizi Rahmetle anıyoruz , ailelerine sabır diliyoruz.
türk , kürt , laz kardeştir , PKK Kalleştir |
||
![]() |
||
|
şerefsizler kendi haber sitelerinde cobra helikopter vurduklarını yazmışlar.
|
||
![]() |
||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
Şerefsizler az kaldı sizinde helak olup tarihe gömülmenize az kaldı
Alllah büyük
Tüm türkiyenin vatan severlerin başı sağolsun Allah bidaha böyle bi acı yaşatmasın... Amin |
||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
||
![]() |
||
|
Hüseyin'im az çok tanırsın beni. Yazdığım cümlede kürtlükle ilgili tek kelime ya da tek bir harf bile yok. Bulunduğumuz konuda şehitlerimize üzülürken, o acıları bize yaşatanlara birşeyler söylüyoruz. Ben birçok kürt kardeşimle omuz omuza Türkiye diye bağırıp, Kırmızı-Beyaz tezahüratlar yapmışımdır. Hiç bir zaman memleketi,kökeni önemli değildir benim için bir ADAMIN. Bir çok kişiyede bu ayrımı yapmaya çalışırken karşı çıkmışımdır. Evet katliam istiyorum; benim askerime kurşun sıkan, sıkmaya çalışan, bunu düşünen, aklından geçiren, hayal eden, bunlara yardım ve yataklık eden, destek olan, yiyecek ve içecek sağlayan, cephanelik taşıyan vs.. kim varsa hepsi için KATLİAM istiyorum !!!!! Kökeni,memleketi,dini ne olursa olsun, bu vatanın toprağı için savaşan ve uğrunda can veren her yüce kul benim kardeşimdir, aksini iddaa ettiğim an bu topraklarda alacak nefesim olmasın !! |
||
![]() |
||
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
Allah bunların topunun cezasını versin
|
||
2004 307XR 1.6 atiker
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 4567> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |