|
Aracımı Modifiye Etmeye Başlamak İstiyorum |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Mehach
2. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 16:07 |
|
Arkadaşlar lütfen destek ben de modifiyeye başlamak istiyorum Angel far ile moretta far arasında kararsızım. Bir de arka farları chrome istiyorum. Yurtdışında daha ucuz olur diye düşündüm biraz araştırdım ancak fiyatlar yüksek geldi.
TRden nereden alabilirim uygun fiyata ayrıca modifiye konusunda önerileriniz nelerdir?
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
albayım ile görüşmeni tavsiye ederim. tuning piyasasında çevresi olduğu için en iyi o sana yardımcı olacaktır.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Mehach
2. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Albayımızı buraya bekliyoruz o zaman
|
||
redline
1. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşım naçizane fikrim led stop yada oem kullanmandan yana,bu şeffaf stoplar çok piyasa işi oldu biraz ucuz duruyor.Angellarda hoş daha uygun maliyetle far karartmada yapabilirsin tabi bu benim fikrim kolay gelsin
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhabalar...
Elbette Yardımım Dokunacaksa Ne Mutlu Bana... Sizi Dinliyorum |
||
Mehach
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hmmm led stoplar daha güzelmiş bunların adının led olduğunu bilmiyordum Fikir için teşekkürler araştıracağım. Far karartma sevmiyorum aracım mavi uyumlu birşeyler istiyorum.
|
||
Mehach
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Albayım ne önerirsin ne yapayım blue ledli angel far veya mavi zeminli moretta far aklımda olan. Arkaya da şimdi led daha güzel göründü. Sade ve şık bir modifiye istiyorum. Aracım mavi uyumlu olmasını istiyorum bir de uygun fiyat Nereden alabilirim online olarak? Servise sipariş verdirtirsem daha pahalıya patlar sanırım.
|
||
Mehach
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
siyah angel bence maviye siyahtan çok yakışan renk görmedim ben şahsen.Arkayada ledli siyah stop koy yada boyat yada çorap geçir ben gibi.camlara film en az 2 numara
|
||
Mehach
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hüseyin Bey aracınızın fotosu var mı forumda?
|
||
Mehach
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Şunları çok beğendim http://www.ebay.co.uk/itm/PEUGEOT-206-98-06-HATCH-BLACK-LED-LEXUS-REAR-LIGHTS-/220819662345?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3369e0a609#ht_1516wt_1396 ancak çok pahalı daha angel taktıracağım..
|
||
redline
1. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://www.modifiye.com.tr/tuning/4881-237-Sonar-Peugeot-206-Siyah-Arka-Stop.aspx
http://www.modifiye.com.tr/tuning/3077-237-Peugeot-206-Ledli-Arka-Stop-Siyah.aspx http://www.modifiye.com.tr/tuning/2436-237-Peugeot-206-Ledli-Arka-Stop-Siyah.aspx en son eklediğim bence en hoş duranı ledler yandığında çok güzel duruyor |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Şimdi Şöyle Bir Örneklendirme Gösterebilirim... Size Kendi Aracıma Uyguladıklarımı Göstereyim Eğer Sizinde Hoşunuza Giderse Ona Göre Bilgi Toplarım
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16584&title=dunden-bu-gune-taxiv-degisiklikleri |
||
Mehach
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Albayım sizin aracı zaten beğeniyordum ben ancak karartma istemiyorum veya photoshop yapabilen bir arkadaş karartmalı angel farı benim araca uygulayabilir mi acaba? Bir görsem? Sizin angelın mavi ledlisi nasıl olur bana albayım stoplarınız da güzel.
|
||
Mehach
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Keşke şu http://www.modifiye.com.tr/tuning/4881-237-Sonar-Peugeot-206-Siyah-Arka-Stop.aspx ledli olsaydı
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Olmazmı
|
||
Mehach
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hmm çok hoş gerçekten yakışmış maviye sanırım ledleri mavi dimi? Bir de o alttaki ışığa ne deniyor?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Alttaki ışığın orjinaline neon deniliyor.Ama fiyatları yüksek benim arabadaki şerit led ışık metresi 10tl civarı.Ledleri mavi derken neyin ledlerinden bahsettiğinizi anlamadım?
|
||
Mehach
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ön farların ledleri.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Angellar beyaz ama led beyazı olduğu için mavimsi duruyo çok hafif.Mavi ledli farı ancak alıp ledleri değiştirerek yapabilirsiniz oda maaliyetli olur ve çok sağlam olmaz.maviye beyazda hoş duruyor ama bence ledlerde mavi oldumu akşam üstü çok boğuk durur gibi geliyor ama gece çok tatlı olur tabi.
Ayrıca baktığınız internet sitelerinde ürün fiyatları normalinin çok üstünde bilginiz olsun.
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |