![]() |
|
Hayat sigortası yaptırmak istiyorum Tavsiyeleriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
woshborn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 16:10 |
Merhaba arkadaşlar bireysel emeklik veya hayat sigortası yaptırmak istiyorum tavsiye ettiğinz hayat sigortası varmı?
|
|
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…
Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sigortam.net ile görüş. her türlü sigorta yapıyorlar ve bir çok sigorta şirketi ile çalışıyorlar.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ergo yu önermem babam için yaptırmıştık, söylenen imkanların hiç birini gerçekleştirmedikleri için iptal ettik
|
|
![]() |
|
Mehach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
Başak Groupama'nın fiyatlarının makul olduğunu biliyorum ancak kalite bakımından bir fikrim yok..
|
|
![]() |
|
reddevil ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
anadolu sigorta .
|
|
ReD DeViL
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
genel yaşam var bende memnunum.....
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
ttksultan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ttksultan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
0531 794 87 21 FİNANSAL GÜVENCE DANIŞMANIYIM BU KONUDA SİZE YARDIMCI OLABİLİRİM
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Sigortacılardan korkulur valla :)))) Ağzından yeterki Sigorta kelimesi çıksın :))))
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
hemen üye olmuş tel bırakmış,bu kadar olur
özel programları var heralde internette birisi sigorta yaptırmak istiyorum diyince hemen görüyorlar sanıyorum:)))
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
ttksultan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ttksultan
sigortacılardan korkmanıza gerek yok inanın şöyle düşünün sonuçta zorla sigorta yaptıramayız kimseye arkadaş sordugu için yardımcı olabileceğimi belirttim numara bıraktım siz de hak verirsiniz ki işimiz bu şunu da belirtmek isterim ki şu ana kadar danışmanlığını yaptıgım tüm müşterimlerime öncelikle sigortanın eksilerinden bahsettim kartlarım açık oynadım yalan yanlış bilgi vermedim o nedenle vicdanım rahat :)
özel bir programımız da yok :) sigorta istiyorum diyen birini hemen yakalayacak teknolojiyi elde edemedik henüz şimdilik ilkel yöntemleri uyguluyoruz müşteri kaçar sigortacı kovalar :) umarım bir gün o teknolojiyi de yakalarız
|
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
kendinizi tanıtırsanız çok memnun oluruz. http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yeler%DDm%DDz%DD-taniyalim |
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Carrefour'a gidin 1 yıllık hayat sigortası ücretsiz yapıyorlar 1 yıl sonra aylık 24 Tl yıllık 200 küsür TL ye yapıyorlar. anlaşmalı hastanelerde falan ücretsiz muayene fırsatıda varmış. Tavsiye ediyorum.
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
anadolu sigorta ciddi bir sigortacılık görüşüne sahip tavsiye ederim.
![]() |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
+ 10 sigorta yaptırmanız içinde +10 bende bireysel emeklilik düşünüyorum ilerde emekli olursam çifte emekli :)))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ttksultan
KENEDİMİ TANITTIM ASLINDA DEDİĞİM GİBİ FİNANSAL GÜVENCE DANIŞMANIYIM AEGON EMEKLİLİK VE HAYAT ADANA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEYİM |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Hoşgeldiniz.
![]() ![]() Düzenleyen yavuz25 - 26 Ocak 2012 Saat 13:19 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ttksultan
teşekkür ederim hoşbulduk büyük harfle yazmanın bağırmak anlamına geldigini bilmiyordum sadece bir alışkanlıktı benim için :) bundan sonra daha dikkatli olurum hoşçakalın :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |