Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - CHA: 26 şehit, 18 yaralı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

CHA: 26 şehit, 18 yaralı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:03
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Orjinalini yazan: HeRo1727 HeRo1727 Yazdı:

Bakın bu olaya kimse kayıtsız kalamaz,forumu fikir üretmeye davet ediyorum...

Sana katılıyorum. Bır fıkrım var sızınle paylasacagım...

evet bekliyorum nedir fikrin, bu şerefsizlerin il binalarını yakalım ve yıkalım

Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:04
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Orjinalini yazan: EmRaH EmRaH Yazdı:

Alalaım turk bayraklarımızı cıkalım sokaga kapalım e-5 ı caddeyı .... 

sadece gülerler bence, istanbuldan destek versek hakkarideki kime yardımımız dokunacak,

bu şehitlerin tek sorumlusu RECEP TAYYİP ERDOĞAN' dır. bu şerefsizlere okadar çok yüz verdiki şimdi istedikleri gibi davranıyorlar.

Yapılacak baska bır sey var mı kanka
Yukarı Dön
HAR_teo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HAR_teo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:08
bu sabah zaten kötü başlamıştı benim için şimdi daha da kötü bir haber aldım AğlamaÖlen şehitlere Allah'tan rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Ancak bu böyle olmayacak. Vergi "güncelleştirmeleri" ile bu ülkenin ekonomisini ayakta tutmaya çalışan hükümet neden bu terör olayının önüne geçemiyor? Acaba ABD yalakacılığından olabilir mi??? Bir an önce hemen şimdi bişeyler yapılmalı. Umarım başbakan Türkiye'dedir. Çünkü ne zaman terör saldırısı olsa yurtdışında oluyorda!!!
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:12
Arkadaşlar burada şehit olan kardeşlerimiz herşeyden öte bizim abimiz,kardeşimiz,kanımız canımız.
İnanın şuanda neler hissediyorum tahmin bile edemezsiniz.Her gün ölüyoruz,bugün bu rakam fazla diye belki bukadar öfkelendik fakat hergün kalleşçe ölen sivillerimiz ve şehitlerimiz için isyanımız vardı.
Kimse hayatının baharında karatoprağa girmek için oraya gitmedi.Rütbelerin en yükseği şehitlik mertebesine ulaşan yiğitlerimiz analarından,babalarından,çoluğundan çocuğundan ,yarinden ayrıldı bugün.
Bu belki son olmayacak!Ama kardeşlerim bu savaşı biz başlatmadık ve biz kaybetmeyeceğiz.
Biz en zor zamanlarda yeniden dirildik,öldü sandılar ayağa kalktık,anamızla bacımızla dedemizle ninemizle savaş kazandık.Biz esarette yaşayamayan hür Türkleriz çapulcularmı bize diz çöktürecek...
Bizki aman dileyene el uzatmışız,vatanımıza yan gözle bakanın yuvasını yıkmışız,bunlarmı bize dert verecek,gülerim.
Benim derdim yiğitlerim kalleşçe şehit edilmesin,pusuda,toprak altındaki hayin mayından ölmesin.
Eyy kendine Pkk diyen kalleşler çıkın mağaranızdan karşımıza geçin,ben silahsız da olsam sen keleşinle beni öldüremezsin...Çünkü bende sende olmayan bir şey var ey cahil...Ben bu vatanın evladıyım seninse kimin evladı olduğun meçhul  köpek...Sen bana kurşun sık işlemez ben ölürüm ama arkamdaki kardeşim senin ciğerini eliyle alır.
Bizden uzakdur kalleş,yoksa senin ruhunu uykunda alırız.Senmi bizi yıldıracaksın,biz yedi cihanda onyedi milleti karşımıza aldıkda diz çöktürdük sen kimsin kalleş köpek...
Vatanımın evladı şehit kardeşlerime Yüce Rabbimden rahmet dilerim,Allah sizden razı olsun...
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:12

Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Alalaım turk bayraklarımızı cıkalım sokaga kapalım e-5 ı caddeyı .... 

sadece gülerler bence, istanbuldan destek versek hakkarideki kime yardımımız dokunacak,

bu şehitlerin tek sorumlusu RECEP TAYYİP ERDOĞAN' dır. bu şerefsizlere okadar çok yüz verdiki şimdi istedikleri gibi davranıyorlar.

Yapılacak baska bır sey var mı kanka

valla bilmiyorum ama devletin başındakiler kendi dertlerinin peşine düşmekten halkı sömürmekten bu pkk lı şerefsizlere vakit ayıramıyorlar,

halkın kendi sorununu kendi çözme vakti geldi. artık ayaklanmak gerekiyor
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:24
Allahım yaralı kardeşlerimize acill şifalar ver...
Yukarı Dön
dukenukem82 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
04 - Aralık - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dukenukem82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:25
Ayaklanmayla anarşist grupların istediğini yapmış oluruz . Bence büyük çapta bi eylem yapılması  lazım .
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:26
Arkadaslar dıyorum kı

Pazar gunu hem sabah namazında beraber olalım hem kendımız ıcın hemde sehıtlerımız ve ulkemız adına dualar edelım. devamında kahvaltı yapıp enerjı toplayalım ve saat 12:00 de Edırnekapıda Sehıtlıkte toplanalım dua edelım. Ve bu toplanmaya olabıldıgınce arac cagıralım...

Devamında bayraklarla kopruyu gecerız ıstedıgınız bır yerde tekrar toplanabılır sesımızı cıkarabılırız...

Ne dersınız ??? Bu noktada yer fıkırlerınızı beklıyorum. Ortak bır karar verelım...

Düzenleyen CeCoLi - 19 Ekim 2011 Saat 10:36
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:27
Orjinalini yazan: dukenukem82 dukenukem82 Yazdı:

Ayaklanmayla anarşist grupların istediğini yapmış oluruz . Bence büyük çapta bi eylem yapılması  lazım .

Zaten ayaklanma denılmesındekı amacta "artık hareketlenme zamanı geldı".
Toplanıp eylem yapılması gereklı manasında...
Yukarı Dön
DRIVER34 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Eylül - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı DRIVER34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:36
yapanlara da yaptıranlara da bu işe göz yumanlara da  allah şehit ailelerinin acısının aynısını versin işallah... 
307 14XR16V(Sİyah)2005
5427327273
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:38
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Arkadaslar dıyorum kı

Pazar gunu hem sabah namazında beraber olalım hem kendımız ıcın hemde sehıtlerımız ve ulkemız adına dualar edelım. devamında kahvaltı yapıp enerjı toplayalım ve saat 12:00 de Edırnekapıda Sehıtlıkte toplanalım dua edelım. Ve bu toplanmaya olabıldıgınce arac cagıralım...

Devamında bayraklarla kopruyu gecerız ıstedıgınız bır yerde tekrar toplanabılır sesımızı cıkarabılırız...

Ne dersınız ??? Bu noktada yer fıkırlerınızı beklıyorum. Ortak bır karar verelım...

Abi tanıdığımız her grupla,her toplulukla irtibata geçerek bu işi yapabiliriz..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:40
Malesef 2 askerimiz daha şehit oldu. Sayı 26'ya çıktı Unhappy
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:43
Cem başkan listeyi aç ben varım...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:44

Arkadaslar bakın herkes cok acil olmadığı sürece işini gücünü bırakacak ve bu organizasyona katılacak. Aracıyla gelemeyenler olursa toplu taşıma ile gelip bizim araçlarımıza binerler...

Ama ben herkesi istiyorum. Ülkemiz için birleşip "TEK YÜREK" olalım...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:45
Herkez getırebıldgıı kadar kısı ve arac getırsın arkadaslar ..

Edırne kapı sehıtlıgını dusunuyoruz ve ardındna bayraklarımızla bogazkoprusu gecısını yapmayı planlıyoruz . bır pazar gunumuzu buna ayıracagız . herkez ımkaanlar dogrultusunda kendı araclarıyla gelmelerını ıstıyoruz o sekılde dusunuyoruz
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:47
26 sehıt
22 yaralı
Yukarı Dön
kapetan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kapetan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:47
BU ÜLKENİN EKMEĞİNİ YİYİP HAİNLİK YAPAN,BİR GÜN EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNUDA YER.
BU İTLERE VERİLECEK TAVİZ YOK ARTIK.DEMOKRASİ MEMOKRASİ DİYORUZ,HABİRE ŞEHİT VERİYORUZ.BUNLARA ANLADIĞI DİLDEN KONUŞMAK LAZIM.
BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLER,PEYGAMBER EFENDİMİZİN YANINA KOMŞU OLMALARINI NİYAZ EDERİM.
2006 model peugeot 407 1.6 comfort
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:49
Cem ben 2 araba daha getireceğim,pgt ailesinden bütün kardeşlerimizi bu toplanmaya çağırıyorum...
Yukarı Dön
oğuzhan86 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oğuzhan86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:50
‎26 ŞEHİT 22 YARALI !!! UYAN EYY TÜRK MİLLETİ ARTIK KAPIMIZIN ÖNÜNDEKİ PİSLİKLERİ TEMİZLEMEMİZİN ZAMANI ÇOKTAN GELDİ DE GEÇİYOR...ARTIK SOMALİ MOMALİ BIRAKIP BU PİSLİKLERİ BİRAN ÖNCE TEMİZLEMELİYİZ ÇÜNKÜ ÇOK KOKMAYA BAŞLADI...!
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 11:02

Konu bugun tarafımdan acılacaktır.

Bırsey eklemek ısteyen varsa fıkırlere acıgım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 7>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 922 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 560 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 4877 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4131 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1387 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 350 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 1902 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 36446 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 105945 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 2839 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 32473 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 54693 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1240 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 18835 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 2837 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 504 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 459 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 17048 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 2942 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 2368 0 Westbornova
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 MAY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 2
torekV 1
AtomAdnan 1
Bayer 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English