|
205 Muhtelif Bakımlar Hakkında |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gergedone
1. Vites 23 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2011 Konum: İST, K.Çekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gergedone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 16:01 |
Merhaba arkadaşlar.
Ben istanbul'dan bir 205 1,4 XS sahibiyim. Kendi yapacağımız bakımlar ve önerebileceğiniz servisler tamirciler ve parçacıları burada paylaşabilir miyiz?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
gergedone
1. Vites 23 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2011 Konum: İST, K.Çekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gergedone
|
Oldu sanırım
|
|
1990 Mod. 205 1.4 XS
506393037 A+ Sefaköy-İST. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam parçalar için sponsorlarımız var Şahinpeugeot ve Oto Efe sayfamızdan bakabilirsiniz.Parçalarda özel indirimlerimiz var.
|
|
gergedone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gergedone
|
Tamam sponsorların sayfalarını inceledim fakat 205 parçaları diye bir başlık açmamışlar.
Şimdi öncelikle benim istediğim yardım 90 mod. 205 1.4 ile parça uyumu olan modeller hangileri.?
|
|
1990 Mod. 205 1.4 XS
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o şekilde konu olmaya bilir forum un üst kısmında numaraları mevcut direk arıyarak parça sorabilirsin siteden oldugunu söylerde ekstra bi indirim yaparlar
|
|
gergedone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gergedone
|
Teşekürler
|
|
1990 Mod. 205 1.4 XS
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
205 herkesın tanıyıp bılecegı bır arac degıl. Gercı benımde 205 uzerınde bılgım az. olabıldıgınce yardımcı olmaya calısırız. Maslakta servısımızde var ıhtıyacınız olursa... |
|
gergedone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gergedone
|
Evet oldukça az çalışmış peugeot bu model için türkiye'ye fakat fransada falan her yer 205 dolu hem yakıt ekonomisi hem de park sorunu yüzünden. Fakat türkiye'de nedendir pek bi faaliyet gösterememiş. Fakat herşeye rağmen haftada en az 2-3 tane 205 görüyorum istanbul yollarında. 90 model çoğu araç çoktan tedahülden kalktı yada çürük çarık içinde. Yine de çok şükür be. :)
Tamam üstad bi gün yardım alabilirim muhtemelen bu yakınlarda :)
|
|
1990 Mod. 205 1.4 XS
|
gergedone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gergedone
|
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum.
Benim mesai bitti 205'ime atlayıp evime gidicem artık akşam yada yarın görüşürüz.:) Bu sitede de 205 için herşeyi yapacağım bundan emin olabilirsiniz Haydi kazasız belasız inşallah |
|
1990 Mod. 205 1.4 XS
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |