|
Plaka Değiştirme |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2008 Saat 14:16 |
|
Plakamı değiştirmek istiyorum. 34 GKN olarak 2 adet boş plaka buldum. yapılması gereken işlemler ve ücretler nelerdir ? Bilenlerden yardım bekliyorum.
|
||
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben bilmiyorum ama istersen bi numara verebilirm sana muameleci bir arkadaş seve seve yardımcı olur sana,
|
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sevinirim p.m. atarsan iyi olur
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
plaka degıstırmek ıcın aracı sehır dısı satış gosterıyorsun sonra tekrar ıstanbula gırıs yapıyorsun plakanda ıstedıgın subeden degısıyor...
|
||
AykutSSS
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2008 Konum: İSTANBULLL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İlk once aracı sehır dısına satıs gostermen gerekıo daha sonra yenı plaka alıcaksın ancak tabı ıstedıgın plakayı almak ıcın baya bı yedırmen gerekebılır.. |
||
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arıycanı söylemiştim senden önce arayıp,
ulaşabildin mi? ne dedi? uygun fiyat verdimi?
|
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aradım fiyat baya bi tuzlu geldi tanıdık lazım trafikte lafı gecen o zaman ucuza hallolur
|
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
doğru yaklasık 900 1000 ytl civarı tutuyor
|
||
tolgasena
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
||
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gökhan S e alırsın ugrasma
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hangi S sahın dogan cooper
|
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hiç biri bilemedin s2000
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
pahalıya maal olur.serhatın dediği gibi ist dışına satıp tekrar geri alman gerekiyor uzun hikaye biraz
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gökhan yakışır bence.
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Off ya çok para..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ilk önce kullandığın plakayı il dışına nakilini yapacaksın
daha sonra yenisini almak için başvuru yapacaksın.yaptığın başvuruda istediğin plakayı almak için güzel bir bağış yapacaksın.
varsa tanıdık Polis memurunu gönder bağış %90 indirime tabii tutulabilir.masraf olarak 1000 YTL gözden çıkar...
sonra plakan ile şeklini yapacaksın...
İyi Forumlar :)
|
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
inş yapıcaz onu bakalım nasip. |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |