![]() |
|
Muhteşem Gösterge Tablosu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ah bir el atabilsen araca neler yapıcam.
1-Komple siyah mat folyo kaplama. 2-Çeşitli bölgeleri karbon kaplama. 3-Yol bilgisayarı 4-Teyp değişimi 5-Arka spoiler 6-Amerikan sinyal 7-Kapı içleri ses ısı izolasyonu Vs vs vssss....
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-pegeout-206-renkli-kadran-61521150/detay/
bu da biraz ekonomik olanı :) |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
ben ibreleri bi sökebildem bundan daha kıyak şeyler yapıcamda henüz nasıl söküldügünü bulamadım :)
|
|
![]() |
|
Yaw çok güzel ama arkadaşlar.Evet pahalı ama ne bilim gürünce bir anda vuruldum :)))))
Bizde inşallah çocuk beklediğimiz için hiçbir harcama yapamıyorum ne yazık ki.
|
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Fiyat uçuk , ama süper olur biri bana bundan alsa
![]() |
|
![]() |
|
favorilerimde çok uzun zamandır belki fiyatı düşürür diye bakıyorum arada ama o paraya değmez bence kesinlikle
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Fiyatlar çok ucuk olmasa alınabilir aslında
|
|
![]() |
|
Abi Ben Bu Adamın İlanını Çoktandır Biliyordum...
Fiyatları Baya Pahalı Yav :(
|
|
![]() |
|
Alttaki yazı çok güzel, resimler gerçektir diye :D
İlk baktığımda eski tasarım bilgisayar oynundan (NFS underground 2 vb) çıkmış gibi göründü :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Bahadır abi aynı şehirde olsa yapardık bizim plus lara zor iş değil
![]() |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
ben 306 olanları için gördüm ilk çıktıgında 100 tl idi ama şimdi biraz uçuk:)
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
Arkadaşlar akşam nette gezinirken aşağıdaki linkte subaruya ait bir gösterge tablosu buldum.Bence gerçekten süper.Bizim aracımıza bunu uydurmak gibi birşey mümkünmü yada buna benzer bir uygulama kendi gösterge tablomuza uygulayabilirmiyiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |