|
Muhteşem Gösterge Tablosu |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:34 |
Arkadaşlar akşam nette gezinirken aşağıdaki linkte subaruya ait bir gösterge tablosu buldum.Bence gerçekten süper.Bizim aracımıza bunu uydurmak gibi birşey mümkünmü yada buna benzer bir uygulama kendi gösterge tablomuza uygulayabilirmiyiz.
|
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 306 olanları için gördüm ilk çıktıgında 100 tl idi ama şimdi biraz uçuk:)
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bahadır abi aynı şehirde olsa yapardık bizim plus lara zor iş değil
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Alttaki yazı çok güzel, resimler gerçektir diye :D
İlk baktığımda eski tasarım bilgisayar oynundan (NFS underground 2 vb) çıkmış gibi göründü :D
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi Ben Bu Adamın İlanını Çoktandır Biliyordum...
Fiyatları Baya Pahalı Yav :(
|
|
gokayy
1. Vites 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fiyatlar çok ucuk olmasa alınabilir aslında
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
favorilerimde çok uzun zamandır belki fiyatı düşürür diye bakıyorum arada ama o paraya değmez bence kesinlikle
|
|
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fiyat uçuk , ama süper olur biri bana bundan alsa
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yaw çok güzel ama arkadaşlar.Evet pahalı ama ne bilim gürünce bir anda vuruldum :)))))
Bizde inşallah çocuk beklediğimiz için hiçbir harcama yapamıyorum ne yazık ki.
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben ibreleri bi sökebildem bundan daha kıyak şeyler yapıcamda henüz nasıl söküldügünü bulamadım :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-pegeout-206-renkli-kadran-61521150/detay/
bu da biraz ekonomik olanı :) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ah bir el atabilsen araca neler yapıcam.
1-Komple siyah mat folyo kaplama. 2-Çeşitli bölgeleri karbon kaplama. 3-Yol bilgisayarı 4-Teyp değişimi 5-Arka spoiler 6-Amerikan sinyal 7-Kapı içleri ses ısı izolasyonu Vs vs vssss....
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağlam bir elektronikçi ile bunlar yapılır istediğin renk olur ama o sağlam elektronikçi nerde :D hele fethiyede
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu kadar pahalı olmasının sebebi nedir acaba merak ettim.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok güzel ama aşırı pahalı,o parayı daha makul yatırımlara kullanabilirim
|
|
tazmaniac
1. Vites 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
aslında ne yalan söyliyeyim ben göstergelerde falan orjinalliği bozma taraftarı değilim ama basit birşeyi kendiniz photoshop yada corelde falan çizip reklamcılardan baskı aldırabilirsiniz ama hakkıyla yapmak isterseniz işin püf noktası ışığın dağılımını çok iyi ayarlamnız lazım gavurlar electroluminance gibi birşey diyorlardı buna yani ışığı direk değilde işaretlere yaymanız lazım ki bu satılanda ledler falan tam buna göre dizayn edilmiş o yüzden fiyat böyle.birde ibreleri çıkardığınızda bozulma riski var o yüzden ince bir işçilik istiyor.
yalnız bu ilan için pahalı lafı hafif gelir arkadaş uçmuş:)paypalla falan almak isteyen olursa satıldığı yer burası arkadaşlar birebir ilandakinin aynı 65 euro http://moman.pl/en/index.php?a=opis&k=102&id=754 bu da 206 için olanlar http://moman.pl/en/index.php?a=opis&k=24&id=115 |
|
2004 Quiksilver
|
|
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaş çok doğru bi açıklama yapmış, dağılım çok önemli forumda sanırım Erbin yapmıştı kendisi photoshopta ve ledlerde aydınlatmıştı fakat ışık açısı tam olarak doğru olmadığı için gölgede kalan kısımlarla fazla aydınlanan kısımlar olmuştu.
Ayrıca eleman ilanda almanyadan ithal diyo moman.pl adresi polonya :))
Neon olduğundan biraz pahalı arkadaşlar.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
gokayy
1. Vites 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Buda 106 için olanı bunlarda baya iyiymiş http://moman.pl/en/index.php?a=opis&k=24&id=234
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şahsen göstergelerimden memnunum. Ama bir yerde lacivert aydınlatmalısını görmüştüm çok hoştu.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |