![]() |
|
306 Çeşitli Bakım Uygulamalar (Resim eklendi) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 678910> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bosver abıcım bu denlı ınsanlara hakettıgınden fazla deger vermemek lazım. Ben yasına hurmet edıp efendı gıbı konusuyorum abımız bıze nelerle ıtham edıyor. Varsın yolu acık olsun... Burası bızım mekanımız bız ıstersek burada olabılır...
Insan kaybetmek kolaydır. Bız bugune kadar zor olanı yanı herkesı kazanmaya calıstık kaybetmeye degıl... Bunu tum forum ahalıde bılıyor ve farkında
![]() |
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
çok güzel abi ellerinize sağlık keşke benimde böyle imkanlarım olsa :( daha bir tamponu indiremedim aracı kaldırıpda
|
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
|
Hayat malum herkes aynı sartlara sahıp olmuyor. Bız Istanbulda usurken sen Antalya da mıs gıbı gezıyorsun
![]() Aracla ugrasmak ıcın oncelıkle bılgı becerı yer zaman techızat lazım. Bu soyledıklerımıde edınmek bayagı pahalı oluyor
![]() |
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
öyle deme cem abi burayada yağmur yağıyor :) üşüyoruz reiz ![]() |
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
|
3 4 gun forumdan uzak kaldım hayırdır sayın abım laga luga boyle bır muhabbet yuzunden bırkere daha gundeme gelındı sayın abım kımse burda laga luga yapmıyor kımseye gıder yapılmıyor kımseye saygısızlık yapılmıyor kımseye gonul konulmuyor kımsenın kalbı kırılmıyor bahsettımız kısıler bızım abı kardeslerımız ortamın sıcaklıgını samımıyetının farkında olmayan kullanmasın saten sıteyı amac kımseye sekıl yapıp hava atmak degıl yardımlasma en kucumuzun bıle soyledıgı bılgı velı nımettır buyuzden kalpler kırılmasın sayın abım saygılar
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
redline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
Hayırlı olsun aracın ön kısmı çok hoş olmuş,megane 1 lipi mi bu taktığınız?
|
||
![]() |
||
|
Posetınde Megane Scenıc yazıyordu. Ama kac model olanındır bılemıyorum...
|
||
![]() |
||
redline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
güle güle kullanın görüntü olarak tamponu tamamlamış,kaça aldınız lipi?
|
||
![]() |
||
|
Ben tesaduf eserı cok cazıp bır fıyata aldım. Kendım bıle bır tane daha ıstesem o fıyata alamam. Ama normal fıyatı 230 tl ımıs telefon acıp sordum. Laguna lıpınede 350 tl demıslerdı...
Kendı aracım oldugu ıcın soylemıyorum bırcok arkadasta laguna lıpınden daha guzel oldugunu soyledıler.
Bencede laguna lıpı tamponun altına fazla kalın gelıyor. Bıraz kaba duruyor...
Mesela
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Biz nezaman takacağsak
![]() |
||
![]() |
||
|
Takın abı ne duruyorsunuz???
![]() ![]() ![]() Erbın kulakların cınlasın kardesım. Megane lıpım ellerınden oper ![]() Düzenleyen CeCoLi - 17 Ekim 2011 Saat 12:22 |
||
![]() |
||
|
Birazdaha bekleyeceğiz Bu arada geçenlerde diskler için bir arkadaş pasta önermişti onu buldunmu Cem ,faydası ve kullanma şekli nedir??
|
||
![]() |
||
|
Oda senin kısmetinmiş demekki,306 ön tampon olarak kalın hatlara sahip olduğu için laguna lip dediğiniz gibi biraz kalın duruyor üzerindeki deliklerde naçizane fikrim 106 ya daha çok yakıştığı bu şekilde düz bi lip 306 için en oluru gibi durmuş. Fiyat açısından hak ettiğini alıyo ama :) Düzenleyen CeCoLi - 17 Ekim 2011 Saat 13:28 |
||
![]() |
||
|
Bakmadım abı o pasta olayına...
![]() Sen lıpı tak daha neyı beklıyorsun? Havalar ıyıcene soguduktan sonra ugrasması zor olur
|
||
![]() |
||
|
Kısmet olmadı Cem,yağmurdu çamurdu halledicez inşallah...
|
||
![]() |
||
|
merakla bekliyoruz taşkın ...
|
||
![]() |
||
|
Tamam TaZzkın ım Ersın ın soyledıgı gıbı "merakla beklıyoruz"
![]() |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
albayın arabaya taksiciler çevirmesin bakalım korsan taksici diye
![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
Bızde dun aksam tekrar aynı seyı konusuyorduk. Ahmet ın yenı yaptıgı plexı cok daha dıkkat cekıyor. Icımden dıyorum "Albayı tenhada sıkıstırmasınlar" dıye
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 678910> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |