Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >306
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 306 Çeşitli Bakım Uygulamalar (Resim eklendi)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

306 Çeşitli Bakım Uygulamalar (Resim eklendi)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 678910>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 23:27
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Böyle Üyelerin Aramızda Yeri Olamaz...
''Long Beach'' Efendi Yazdıklarımı İyice Oku...
Demekki Akıl Yaşta Değilmiş Baştaymış...

Adam Kendini Ermiş Sanıp Yaşına Başına Bakmadan Herkese Muhalefet Yapıyor...
Kendini Ne Sanıyorsun... Sen
Sonrada Çıkıp Ben Kimin Tavuğuna Kış Demişim... Diye Naralar Atıyor...
Suç Bizde Değilmiş... Bizi Mod Yapanlarda Kabahat Varmış
Beyefendinin Söylediği Kelimelere Bak...

Bosver abıcım bu denlı ınsanlara hakettıgınden fazla deger vermemek lazım. Ben yasına hurmet edıp efendı gıbı konusuyorum abımız bıze nelerle ıtham edıyor. Varsın yolu acık olsun... Burası bızım mekanımız bız ıstersek burada olabılır...

Insan kaybetmek kolaydır. Bız bugune kadar zor olanı yanı herkesı kazanmaya calıstık kaybetmeye degıl... Bunu tum forum ahalıde bılıyor ve farkındaGöz Kırpma
Yukarı Dön
Burak07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Kasım - 1992

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 23:32
çok güzel abi ellerinize sağlık keşke benimde böyle imkanlarım olsa :( daha bir tamponu indiremedim aracı kaldırıpda 
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli
Liseli 0Rh+      Alanya/Antalya 0538 945 18 95    "07"
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 23:37
Orjinalini yazan: Burak07 Burak07 Yazdı:

çok güzel abi ellerinize sağlık keşke benimde böyle imkanlarım olsa :( daha bir tamponu indiremedim aracı kaldırıpda 

Hayat malum herkes aynı sartlara sahıp olmuyor. Bız Istanbulda usurken sen Antalya da mıs gıbı gezıyorsun Göz Kırpma

Aracla ugrasmak ıcın oncelıkle bılgı becerı yer zaman techızat lazım. Bu soyledıklerımıde edınmek bayagı pahalı oluyorGöz Kırpma
Yukarı Dön
Burak07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Kasım - 1992

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 23:42
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Orjinalini yazan: Burak07 Burak07 Yazdı:

Hayat malum herkes aynı sartlara sahıp olmuyor. Bız Istanbulda usurken sen Antalya da mıs gıbı gezıyorsun Göz Kırpma

Aracla ugrasmak ıcın oncelıkle bılgı becerı yer zaman techızat lazım. Bu soyledıklerımıde edınmek bayagı pahalı oluyorGöz Kırpma

öyle deme cem abi burayada yağmur yağıyor :) üşüyoruz reiz Sırıtma
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli
Liseli 0Rh+      Alanya/Antalya 0538 945 18 95    "07"
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 00:19
3 4 gun forumdan uzak kaldım hayırdır sayın abım laga luga  boyle bır muhabbet yuzunden bırkere daha gundeme gelındı sayın abım kımse burda laga luga yapmıyor kımseye gıder yapılmıyor kımseye saygısızlık yapılmıyor kımseye gonul konulmuyor kımsenın kalbı kırılmıyor bahsettımız kısıler bızım abı kardeslerımız ortamın sıcaklıgını samımıyetının  farkında olmayan kullanmasın  saten sıteyı amac kımseye sekıl yapıp hava atmak degıl yardımlasma en kucumuzun bıle soyledıgı bılgı velı nımettır buyuzden kalpler kırılmasın sayın abım saygılar 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 00:26

Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Böyle Üyelerin Aramızda Yeri Olamaz...
''Long Beach'' Efendi Yazdıklarımı İyice Oku...
Demekki Akıl Yaşta Değilmiş Baştaymış...

Adam Kendini Ermiş Sanıp Yaşına Başına Bakmadan Herkese Muhalefet Yapıyor...
Kendini Ne Sanıyorsun... Sen
Sonrada Çıkıp Ben Kimin Tavuğuna Kış Demişim... Diye Naralar Atıyor...
Suç Bizde Değilmiş... Bizi Mod Yapanlarda Kabahat Varmış
Beyefendinin Söylediği Kelimelere Bak...

Bosver abıcım bu denlı ınsanlara hakettıgınden fazla deger vermemek lazım. Ben yasına hurmet edıp efendı gıbı konusuyorum abımız bıze nelerle ıtham edıyor. Varsın yolu acık olsun... Burası bızım mekanımız bız ıstersek burada olabılır...

Insan kaybetmek kolaydır. Bız bugune kadar zor olanı yanı herkesı kazanmaya calıstık kaybetmeye degıl... Bunu tum forum ahalıde bılıyor ve farkındaGöz Kırpma

Alkış
Yukarı Dön
redline Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı redline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 11:41
Hayırlı olsun aracın ön kısmı çok hoş olmuş,megane 1 lipi mi bu taktığınız? 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 11:53
Orjinalini yazan: redline redline Yazdı:

Hayırlı olsun aracın ön kısmı çok hoş olmuş,megane 1 lipi mi bu taktığınız? 

Posetınde Megane Scenıc yazıyordu. Ama kac model olanındır bılemıyorum...
Yukarı Dön
redline Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı redline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 11:57
güle güle kullanın görüntü olarak tamponu tamamlamış,kaça aldınız lipi?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 12:07

Ben tesaduf eserı cok cazıp bır fıyata aldım. Kendım bıle bır tane daha ıstesem o fıyata alamam. Ama normal fıyatı 230 tl ımıs telefon acıp sordum. Laguna lıpınede 350 tl demıslerdı...

Kendı aracım oldugu ıcın soylemıyorum bırcok arkadasta laguna lıpınden daha guzel oldugunu soyledıler.

Bencede laguna lıpı tamponun altına fazla kalın gelıyor. Bıraz kaba duruyor...

Mesela

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 12:14
Biz nezaman takacağsak Embarrassed

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 12:18
Orjinalini yazan: HeRo1727 HeRo1727 Yazdı:

Biz nezaman takacağsak Embarrassed

Takın abı ne duruyorsunuz??? Göz Kırpma Sız aldınız takacagız dıyordunuz ama ben taktım sız hala takamadınız. Gercı bende alalı cok olmustu kac aydır evde duruyordu Sırıtma Sagolsun Erbın sayesınde bu ıse bulastım ıyı de oldu gercekten. Ona parca sormaya gıttım kendıme alıp cıktım Embarrassed

Erbın kulakların cınlasın kardesım. Megane lıpım ellerınden oper Sırıtma

Düzenleyen CeCoLi - 17 Ekim 2011 Saat 12:22
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 12:22

Birazdaha bekleyeceğiz Sırıtma

Bu arada geçenlerde diskler için bir arkadaş pasta önermişti onu buldunmu Cem ,faydası ve kullanma şekli nedir??
Yukarı Dön
redline Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı redline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 12:41

Ben tesaduf eserı cok cazıp bır fıyata aldım. Kendım bıle bır tane daha ıstesem o fıyata alamam. Ama normal fıyatı 230 tl ımıs telefon acıp sordum. Laguna lıpınede 350 tl demıslerdı...

Kendı aracım oldugu ıcın soylemıyorum bırcok arkadasta laguna lıpınden daha guzel oldugunu soyledıler.

Bencede laguna lıpı tamponun altına fazla kalın gelıyor. Bıraz kaba duruyor...

Oda senin kısmetinmiş demekki,306 ön tampon olarak kalın hatlara sahip olduğu için laguna lip dediğiniz gibi biraz kalın duruyor üzerindeki deliklerde naçizane fikrim 106 ya daha çok yakıştığı bu şekilde düz bi lip 306 için en oluru gibi durmuş. Fiyat açısından hak ettiğini alıyo ama :)

Düzenleyen CeCoLi - 17 Ekim 2011 Saat 13:28
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 13:30

Birazdaha bekleyeceğiz Sırıtma

Bu arada geçenlerde diskler için bir arkadaş pasta önermişti onu buldunmu Cem ,faydası ve kullanma şekli nedir??

Bakmadım abı o pasta olayına...Göz Kırpma

Sen lıpı tak daha neyı beklıyorsun? Havalar ıyıcene soguduktan sonra ugrasması zor olur
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 13:48
Kısmet olmadı Cem,yağmurdu çamurdu halledicez inşallah...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 13:51
merakla bekliyoruz taşkın ...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 13:59

Kısmet olmadı Cem,yağmurdu çamurdu halledicez inşallah...

Tamam TaZzkın ım Ersın ın soyledıgı gıbı "merakla beklıyoruz" Sırıtma
Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 14:01
albayın arabaya taksiciler çevirmesin bakalım korsan taksici diye Sırıtma cok guzel olmus ama :)
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 14:03
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

albayın arabaya taksiciler çevirmesin bakalım korsan taksici diye Sırıtma cok guzel olmus ama :)

Bızde dun aksam tekrar aynı seyı konusuyorduk. Ahmet ın yenı yaptıgı plexı cok daha dıkkat cekıyor. Icımden dıyorum "Albayı tenhada sıkıstırmasınlar" dıye Confused Ouch Sırıtma
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 678910>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Marş bastığım anda fan açıyor son mesaja git 18 0 engintunbel
konu icon Conta değişimi maliyeti son mesaja git 17563 7 konfor
konu icon Hararet gostergesinin aniden dusmesi ve dalgalanma son mesaja git 446 7 Saramago
konu icon E-2008 Elektrik cızırtı sesi ve patlama sesi son mesaja git 1216 1 Aliosmanaltuntas
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 710 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 544 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 1090 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 6523 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 10 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 2344 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1212 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 7683 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1225 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1396 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 3949 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 6174 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 508 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 1734 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5053 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40717 12 Ebulfeth
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EKIM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Onlinewolf 4
Saramago 4
konfor 1
engintunbel 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English