![]() |
|
Sticker Arıyorum 3. sayfa Günceli =) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
haklısın ama 1.5 ay sonra askere gitcegim icin Jantlara izin cıkmıyor Araca büyük ihtimalle ben askerdeykende satılacagı ıcın böyle ufak tefek seylerle ugrasıyorum =/
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım kardeşim kısmet inşallah askerden sonra daha iyisini alır daha güzeli yaparsın.Şimdiden hayırlı tezkereler...
|
|
![]() |
|
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
Allah Razı Olsun Canım abim Aslan icindeki 206 yazısını sökeyim mi ? cok mu abartı durmus ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben sana sadece şunu söyliyim; gönül neyi severse güzel odur kardeşim,hiç çıkarma kalsın hevesini al ondan sonra sıkılırsan sökersin...
sen bize sordun biz kendimizce yorum yaptık senin zevkinle benimkisi onunkisi tutmaz dediğimi yap sen...
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Hayırlı teskereler mehmetçik Allaha emanet ol.
Düzenleyen I Love My Pug - 06 Ekim 2011 Saat 22:52 |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
Allah Razı Olsun Saolun =)
|
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |