![]() |
|
egzos sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 11:02 |
|
bu arada metin senın fotoda bence bı ledlı seffaf stop eksık cok yakısır fume seytana :) |
||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
lpg de kurum olmadığı için egzozda kurum dolmaz yani egzozda sıkıntı çıkarmak yerine ömrünü uzatır.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benimkide yapıyo boşa masrafa yapma onemi yok bence oyle ahım şahım bi etkisi yok yakıta...
çekişin nasıl peki varmı bi degişim ?
|
||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
||
![]() |
||
durucuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Eylül - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
|
arkadaslar benim eksoz ilk gaz verdiğimde yani 2 3 devirde pıtır pıtr yapıyo sorun bu eksozcuda değiştirmemiz gerektiğini söyledi orta susturcu ve son çıkışı...
|
||
pasalı
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
|
Yakma işlemi çok saglıklık olmadıgından dolayı butr butur pıtır pıtır kutur kutur ne dersen de egzozda lpg de cok sıkıntılar cıkıyo cozum bulamadık :) ama senın kontak kapandıkdan sonrada devam etmesi başlı başına cok ılgınç sasırdım yane... |
||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
||
![]() |
||
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
|
çok af edersiniz herkesin affına sığınıyorum bilmiyordum yeni bir şey öğrendim
yalnız araca faydası var eğer kendine hakim olup basmassan dediğim gibi aracın daha rahat hava almasını sağlayarak yakamadığı çiğ yakıtı yaktırıyor
|
||
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Hava filtresinin araca bi faydası yok.Sadece ses bu ses sizi gaza getirip daha çok basmanızı bastıkçada yakıtın artmasına sebep oluyor birazda baş ağrısı yapar. ![]() Taksici kardeş yanlış anlama beni küçük harf kullanarak yazarmısın.Büyük harf bağırma tartışma anlamına geliyor.Affına sığınarak hatırlatmak istedim.
![]() |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
|
BENİM TAKSİDE VAR HAVA FİLTRESİ ARABA BAĞIRIYOR YAKITA ETKİSİ ŞÖYLE BASIPTA BAĞIRTTIRIRSAN YAKIYO, BASMASSAN ARABA DİREK TEMİZ OKSİJEN ALIYOR VE YANMAYI İYİ YAPTIĞI İÇİN AZ YAKMIŞ OLUYOR..
|
||
|
||
![]() |
||
redline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
bu bahsettiğin olay eksozdan bub bub şeklinde ara ara küçük patlama sesleri gelmesi gibi bişey mi? bu olay benim eksozumda var ve aracı stop ettikten sonra dahi bi kaç kez tekrar ediyor |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ben kullanıyorum. zararı yok faydası var
yakıtı arttırıyor masallarıda yalan, yakıt filtre yüzünden değil sen açık hava filtresi sesi duymak için gaza bastığın için yakıt artıyor.
yani açık hava filtresi takınca aynı şekilde kullanırsan aracını, hem yakıt düşer hemde performans artar. okadar aman aman fark olmaz ama %1 bile olsa "+" sı vardır. Bu yüzde oranıda kalitesine göre değişir.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
|
|
||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
||
![]() |
||
durucuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Eylül - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
|
bilgi için çok teşekürederim birde araca performans hava filtresi taksam nasıl bir faydası yada zararı olur ...
|
||
pasalı
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
|
hocam yakıtı etkiler ayrı mesele ama acilen motor için değiştirmen gerekir çünkü motor atması gereken enerjiyi atamıyor ve motor tıkanıyor patlatırsın motoru söyleyim
|
||
|
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Doğru söylemiş, aman aman bi artma olmaz yakıtta ama çok yaktırır. Problem nedir egzostaki ?
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
çünkü 30 tl gazla 96 km gidiyorum gaz ayarıda yaptırdım egzozcu orta susturucu ve son çıkışın değişmesi gerektiğini söyledi hem çekiş hemde yaıt sorunu yaşarsın dedi
|
||
pasalı
|
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
abartı derecede etkilemesede etkiler.
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
arkadaslar aracın egzozunda sorun var ve bu yakıtı etkilermi araç 307 1.6 gazlı
|
||
pasalı
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |