![]() |
|
Bana sigara bıraktıran video |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 00:46 |
Bu vidyoyu izleminizi isterim ,çünkü bu vidyo bana 1.5 sene önce sigara bıraktırdı . Daha önce iğnesine kadar denedim hiç bir fayda görmemiştim , hani derler ya kafada bitirecen işte bu video bunu için .
BİRAZ UZUN AMA VAKTİNİZ OLDUĞU ZAMAN KESİN İZLEYİN http://video.google.com/videoplay?docid=-7032825356513183711 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sigara içmediğim için kendimi gerçekten çok mutlu ve şanslı hissediyorum.....
|
|
![]() |
|
sizinde iradenize sahip çıkarak sigarayı bırakmanız takdire şayan bi durum bi daha başlamamak dileğiyle sağlıklı nefesler....
|
|
![]() |
|
KrsTNcK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Ben 6 yıl içtim 1 gece sinirlendim ve bıraktım sadece 1 gece günde 2 paket içiyordum bırakalı 8 9 ay oldu..Hala balgam ve ağrı hissettiriyor öksürdükçe böyle lanet birşey..
![]() ![]() |
|
Peugeot 307(2006) Makyajlı 1.6Lt 110 ps HDI..
AB(rh+) |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bırakalı 10 ay oldu, 1 paket en fazla 2 gün gidiyodu. denemek başarmanın yarısıdır derler denemeyen bırakamaz. 3. denememde başardım.. tamamen akılda bitirmek çok önemli.
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
abicim bendekide tamamen el alışkanlığı gibi bide anksiyete yapıyo içmeyince, bişeylerle uğraşırsam içmiyorum ama boş olduğum vakit anında elime alıyorum. inşallah bırakırım bende
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
ben günde 2 paket sigara içiyorum bu akşam ben de kurtuluyorum bu sigara meretinden :)
|
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Amin cümlemize sağlıklı bir hayat dileğiyle... Sigara illetine hiç bulaşmamış olmanız inanın bir servet değerinde. Öyle tirilyonluk insanlar tanıyorumki sigarayı bırakmak isteyip bırakamayan.
|
|
![]() |
|
Size tavsiyem bu alışkanlığınızı ilk önce başka alışkanlıkla değiştirebilirsiniz.
Tesbiğ çekmek ve sallamak Sakız çinemek Sigara parasıyla en sevdiğiniz yiyeceklerden almak ,arabayla geceleyin eylencesine şehri dolaşmak ![]() Bunlar ve bunun gibi şeyler bilinç altınızda sigara içmeyince kendim için neler yapıyorum diye kazınacaktır . Buda paket almamanız için büyük bir destek olacak ( Ne sigarası biraz süt ve muz ne güzel gider gibi ![]() Bir süre içmeyip bidaha içtiğizde ağzınızın kokusu vucudunun enerjinin nasıl olduğuna dikkat edin bunlar sigaradan sizi uzak tutar. Aksiyete içinde sigara içtiğiniz zaman oluşacak hastalıkların riskinin nası artığını düşünün , aksiyete olacaktır ama sigara içince ![]() Düzenleyen zavur - 15 Ekim 2011 Saat 10:12 |
|
![]() |
|
tesbih ve sakız mantıklı ben sağlık için bırakacağım sabah kalktığımda ağzımdaki sigara kokusundan kurtulmak ve spor yaparken nefesteki kesilme en önemli desteğm olacak.
|
|
![]() |
|
Önemli olanda sağlık saten diğerleri piskolojik olan sigaraya piskolojik bi karşıt oluşturmak için . Özellikle bu kişi öğrenciyse sigara paralarını sevgilisiyle yerse baya bi etkili oluyor
![]() |
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
valla video etkili gibi şu an vaktim yok ama akşama izliycem bu videoyu umarım faydalı olur :(
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
Olacağı kanısımdayım yanlız videoyu kımsenın olmadı kafanızın rahat dikatinizi vereceğiniz bi ortamda izleyin
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
vallaha şuan işyerinde oldugumdan izleyemiyorum ama inşallah güzel bişeydir
günde 3 3,5 paket içiyorum igne nikotin bandı,sakızı hiç bi işe yaramadı |
|
![]() |
|
Naptın abi sen,
![]() Birgün 24 saat , bunun 8 saati uykuya çıksa, 1saatte yemek olsa kaldı 15 saat 3paket = 60 dal sigara ! 15:60 = 0.25 = yani 25 dk eder. Bir sigara 10dkda bitse ,15dkda nabız normal seviyeye düşse = 25dk yani nabzınız hep yüksek , yazık be abi ALLAHIN size verdi bu vucuda ![]() ![]() Düzenleyen zavur - 15 Ekim 2011 Saat 12:46 |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
aslında yarısı boşa gidiyor
yazılımcıyım ben sigarayı yakıp küllüge koyuyorum bi dönüyorum bitmiş :) tam içtiklerimi saysak 1 1,5 paket felan ama dumana gene maruz kalıyoruz |
|
![]() |
|
İyi gine hesap biraz iniyor , yoksa gazla çalışıon be abi
![]() |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
paylaşım için tşk.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
bırakıyorum dedım bı saat oldu ve cok canım ıstıyor ya :)) daha cok erken bu kadar erken olmasını beklemıyordum :S
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
3. gün enzoru oluyor ,1 hafta sonra istek gittikçe azalıyor, 1 ay sonra yemekten sonraki istek komple bitiyor . Biraz sabır
![]() Düzenleyen zavur - 15 Ekim 2011 Saat 23:18 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |