![]() |
|
ilk çalıştırmada stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 00:14 |
bu sorunu hep okuyor ve duyuyorum bakalım ne dicekler
geçmiş olsun |
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpg sistemi aracına uyumlu olmayabilir , benzinde yapıyormu ?
Lpg beynini pc bağlat çalışma sıcaklığına baktır , düşükse 15 derece gibi erken attığı için stop edebilir. Benzinde yapmıyorsa sorun lpgdir, anlattıklarına yakını kendi aracımdada yaşıyorum. Sıcaklık 15 derecede ama ben manuel takılıyorum ![]() ![]() Düzenleyen zavur - 15 Ekim 2011 Saat 00:17 |
|
![]() |
|
hamham ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1979 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2010 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
ben pek tanımıyorumda hani sorun olunca güvenilir bi özel servis arıyorum açıkcası
|
|
2005 206 XT 1.4 SİYAH atiker lpg
|
|
![]() |
|
3. sanayide oto tekniker..Peugeot özel servisi değildir ama sorunun peugeot için özel bir sorun değil..Parça ihtiyaç olursa sanayileri gezmeni tavsiye ederim,parçacıları pahacıdır..
|
|
![]() |
|
hamham ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1979 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2010 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
laedri mrb denizlidemisin eğer denizlidense bana sağlam güvenilir özel servis tavsiye edebilirmisin |
|
|
|
![]() |
|
Gaz kelebeğine baktır..
|
|
![]() |
|
araç lpgli ilk çalıştırmada stop ediyor daha sonra gaz veriyorum almıyor
|
|
|
|
![]() |
|
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Devir okuyucusuyla ilgili bi mevzu olabilir. selamlar.
|
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Benzin mi , lpg mi ?
|
|
![]() |
|
arkadaşlar aracı ilk çalıştırmada her zaman stop ediyor tekrar çalıştırıyorum gazı köklüyorum gaz almıyor bi kaç saniye sonra gaz alıp ilerliyorum bu defada gaz vermeme rağmen yavaşlıyor daha sonra tekrar hızlanıyor bu olay son zamanlarda baya sıkaştı neredeyse her ilk çalıştırmamda aynı olay oluyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum n yapmam lazım şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |