![]() |
|
Bu Ledlere Mutlaka Bakın |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 21:42 |
|
bana güvenilir bi site gibi geldi çünkü bazı ürünlerin altlarında müşterilerin ürünlere ait gönderdikleri videolar resimler falan var ben 2-3 bşy almayı planlıyorum..
|
||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bir yamuk olma olasılıgı olmaz degılmı arkadaslar.mesela kac lıralık almamız gerekıyor.10 tl lık urun ıcın yurtdısına malzeme gonderırler mı ki..bız alısı yaparken tlye cevrılı fıyat verılıyor mu.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ok o zaman 17:00 gibi görüşürüz
|
||
![]() |
||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
|
tamam abi bende zaten o saatte çarşıda olurum heralde gelirim yanınıza.
|
||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
||
![]() |
||
|
17:00 gibi dükkanda olacağız ;) |
||
![]() |
||
|
bende gelmek istiyorum :D
|
||
||
![]() |
||
|
bende fotosu yok ama bu gün aslanlara özel uygulamalar yapacağız sonra da sitede paylaşırız ;)
|
||
![]() |
||
|
ya abi onu zaten ne kadar çok merak ettiğimi bilemezsin söyledi bana daha göremedim sende foto varmı abi?
|
||
||
![]() |
||
|
sen mehmet abinin gündüz farlarına bir bak fabrikası öyle orjinal yapamaz ;)
|
||
![]() |
||
|
ne kadar emek versekte bu kadar düzenli ve sağlam olmaz bence abi sonuçta fabrikasyon üretim.
|
||
||
![]() |
||
|
çok pahalı bu ürün kendiniz daha iyisini yapabilirsiniz biraz emek sadece ;)
|
||
![]() |
||
|
verdiğiniz site gerçekten çok hesaplı ve + olarak kargo bedava bundan sonra led ampul xenon gibi ürünleri burdan almayı planlıyorum. Teşekkür ederim. |
||
||
![]() |
||
|
bende ilk resimdekinin 5 li yananı var şuanda kullanıyorum tavsiye ederim parklarda güzel duruyor
|
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
arkadaslar 21 ledlı photon led ampulden 2 hafta once aksaraydan aldım.40 tl 2 si. bende angel olmadıgı halde cok guzel aydınlatma saglıyor kırlı camla:) yalnız park ac kapa cakar olması sebebıyle bazen sasırıp cakarda mı normal parkdamı bıraktıgınızı unutup yolda sağ serıde cekıp dortluyu yakıp ınıp bakıyorum
![]() bu arada gunduz bıle cok guzel dıkkat cekıyr:))ınsanların saskın saskın bakması guzel oluyor:) Düzenleyen yeditepely - 14 Ekim 2011 Saat 23:58 |
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
size bir site linki veriyorum,yurt dışı ama ücretsin kargo ne arasanız var bu ledlerin kalite kalite farklısı bile var.ben genelde buradan alışveriş yapıyorum.aynı üründen iki farklı rakamda olan varsa bilin ki pahalı olan iyi olan.
|
||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
vala nasıl gösterdiğini bilmioyrum metin abi ama 40 tl tek ampulun fiyatymış 2 tanesi 80 tl sis olanı. Dediin gbi ledler ne kadar göstericek. Ledlere 80 tl verene kadar az daha diş sıkarım beklerim 120 tl monza h1 8000k xenon takarım. Ledlere göre fiyat çok fazla geldi bana 40 oldğnu duyunca düşünülebilirdi ama tek ampul fiyatı olunca durum değişti.
|
||
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
nasıl göründüğünden çok nasılk gösterdiği önemlidir,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
sis için olanlardan 40 tl ise gerçekten düşünebilirim. Xenon gbi görünüyormu resim koyabilirmsnz?
|
||
||
![]() |
||
miharbiibrahim ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Kasım - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2011 Konum: İST, Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı miharbiibrahim
|
ürün sıfır
|
||
ibrahim pirinççi (29)
istanbul/maltepe 2004 206 1.4XT otomatik 0rh(-) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |