![]() |
|
206 modifiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mustafa206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2011 Konum: uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 21:47 |
merhaba arkadaslar bende 206 Xr var.kucuk çaplıda olsa yavas yavas arabaya modifiye yatmak ıstıyorum.once ses sıstemı takmakla basladım.sizce baska neler yapmalıyım?önerilerinizi beklıyorum. bu arada fazla malıyet olmassa ıyı olur sımdıden tesekkurler :D
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 14 Ekim 2011 Saat 22:50 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
angel far jant stopları boyat yada benim gibi kaçmaz çorap al 1 liraya kapla onunla :)
|
|
![]() |
|
mustafa206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2011 Konum: uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
![]() ![]() ![]() ![]() |
abi sen isini bilyosun :))
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim gibi farı açıp siyah zemin yapabilirsin stopları spreyle yada hüseyin gibi çorapla kararta bilirsin ilk etapda yapılabilecek ve ucuz olabilecek işlemler bunlar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
tamam tesekkur ederım ;)
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
çoraba dikkat et kışlık olmasın mazallah yandığı görünmez ceza yeme :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
güzell ;)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |