Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >306
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 306 Çeşitli Bakım Uygulamalar (Resim eklendi)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

306 Çeşitli Bakım Uygulamalar (Resim eklendi)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 56789 10>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
muratgulen07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Ocak - 1989

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muratgulen07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 11:05
Cem abi son hali demişinde aslan logosu değişmemiş boyamamışmıydınız yada o başka aracın logosumu .?
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
       507 207 00 27
        MuraT GÜLEN
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 11:23

Maşallah arkadaşlara birlikteliğiniz tek yumruk olmanız gurur verici. Bu arada arabayı yeniden yaratmışsınız ince ayrıntılarla tebrik ediyorum. Güle güle kazasız cezasız kullanmak nasip etsin.

Yukarı Dön
I Love My Pug Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 11:38
Orjinalini yazan: muratgulen07 muratgulen07 Yazdı:

Cem abi son hali demişinde aslan logosu değişmemiş boyamamışmıydınız yada o başka aracın logosumu .?

Valla bende merak ettim nooldu o logoya :))
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 14:27
Logo Boyama Olayı Benim Araca Ait Arkadaşlar...
Cecolimin Arabasında Logo Boyama İşlemi Yok...Gülme
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 14:34
cecolinin lipine albayın logosuna bir maşallah gelsin benden ..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 14:34

Albayımında soyledıgı gıbı o logo benım aracın degıl. Dıkkat edersenız resımlerın arasında Albayın aracın logosuz halı var Göz Kırpma  Panjurunun sokulmus resımlerı var vs vs

Ben logo boyamıyorum Embarrassed

Düzenleyen CeCoLi - 14 Ekim 2011 Saat 14:43
Yukarı Dön
miharbiibrahim Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
27 - Kasım - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı miharbiibrahim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 14:35
arkadaşlar merhaba,

adım ibrahim, bu tamponun altına aldığınız siyah kuşak 206larada olur mu? benimkinin yarısı parçalanmış durumda ve çok kötü duruyor. değitirmek istiyorum. ama bir türlü sorma araştırma fırsatım olmadı. burada arkadaşlar baya yardımcı, bildiğiniz bir yer varmı? aşa yukarı fiyatı ne kadardır? teşekkürler şimdiden
ibrahim pirinççi (29)
istanbul/maltepe
2004 206 1.4XT otomatik
0rh(-)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 14:39
Orjinalini yazan: miharbiibrahim miharbiibrahim Yazdı:

arkadaşlar merhaba,

adım ibrahim, bu tamponun altına aldığınız siyah kuşak 206larada olur mu? benimkinin yarısı parçalanmış durumda ve çok kötü duruyor. değitirmek istiyorum. ama bir türlü sorma araştırma fırsatım olmadı. burada arkadaşlar baya yardımcı, bildiğiniz bir yer varmı? aşa yukarı fiyatı ne kadardır? teşekkürler şimdiden

Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...

1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Markası, modeli):
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
9.- Taraftarı olduğunuz takım:
10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz:

İlginiz için teşekkür ederiz.

Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi
www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 17:15
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Albayımında soyledıgı gıbı o logo benım aracın degıl. Dıkkat edersenız resımlerın arasında Albayın aracın logosuz halı var Göz Kırpma  Panjurunun sokulmus resımlerı var vs vs

Ben logo boyamıyorum Embarrassed
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 17:30
Orjinalini yazan: Long Beach Long Beach Yazdı:

konu yardimlasma falan degil laga-luga yani, mod. larin da katildigi.

konuya bakmak zorunda değilsin sayın abicim. zorla değil
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 18:19
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Değerli Arkadaşlar... Burası Aile Bireylerimizin Toplandığı Sıcak Bir Ortam...
Ne Mutlu Bizeki Burada Kardeşlerimizin Bilgi ve Yeteneklerinden Faydalanıyoruz...

Herkese Sonsuz Teşekkür Ediyorum...

Bizi Çekemeyen Anten Taktırsın Sırıtma

Thumbs UpEmbarrassed
Yukarı Dön
by-cx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Ağustos - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı by-cx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 18:45
kardeşim maaşallah ufak ufak  sade orjinal, güle güle kullan. birde araç içi led lerin taban aydınlatman süper hoşuma gitti yapıcam onların özellikleri hakkında bilgi paylaşımını bekliyorum.
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 19:09
ana albayım logo nerde :)

logomu lazım alsana logoooooooooo :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 19:15
Yakında Takıyorum Kardeşim... Merak Etme Sen...
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 19:19
arka lip ne durumda albayım ?

logosuz araçlar muayeneden geçmiyo zaten bildigim kadarıyla
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 21:39
Orjinalini yazan: Long Beach Long Beach Yazdı:

Burasi (forum) teknik konularin agirlikli oldugu, laga-luga diye adlandirdigim baska bölümlerinde oldugu topluma cik bir forumdur ve senin de degildir, senin benden tek farkin forum sahibi tarafindan mod. yapilmandir. Mod. nedir ne degildir bu konuda bilgin de olmayabilir ama, bu ögrenmeyecegin manasina da gelmez ( istersen tabii ki zorla degil) .

Bastan güzel bir konu acmissin ve bilenler de bilgileriyle katkita bulunmus, sayende de bilmeyenler bilgilenmis, daha sonra konu basligindan alakasiz yerelere gitmis ve kisisel, es-dost-tanidik muhabbetine dönmüs.

Kisisel muhabbetler (madem cogunuz kisiel olarak tanisiyorsunuz) özelden yazisabilirsiniz. (forumlarda bu böyledir) Yok öyle degilse, forum sahibine de söylersiniz buranin sizin tanidik es-dost meclisi oldugunu sadece tanidiklara acik bir forum olmasini istediginizi söylersiniz. Forum sahibi karar verir .

Topluma acik ortamlar da hele ki internet ortaminda üzeri kapali ya da açik tehditler açikça suç unsuru tasirlar ve kanunen de baglayicidir (forum yönetimine-sahibine de sorabilirsin) Yani burasi semt kahvesi de degildir.

Böyle mahalle kabadayisi agizlariyla bize agir gelir felan gibi racon kelimelerini kullanmani da sana yakistiramiyorum ama "delikanliligina " veriyorum.

Akliyla yenemeyenler ya tehdit eder, bakti ki, gücünün yetecegine gözü keserse de kaba kuvvete müraacaat ederler. Ama cogunlukla da yanlis hesap ederler. Benim sana tavsiyem aklinla yen, en azindan denemis olursun ve bu da bir tecrübedir.

Beni bile böyle konu disina çikardin ya pes.

Taa hamburglardan bu forumun samimi ortamınızı anlamanızı beklemiyoruz tabiki sizden.Büyüğümsünüz yaşınıza saygım sonsuz ama abilerim bir hata yapmış yazmamanız gereken bir şeye cevap vermiş kusura bakmayın tekrarı olursa eminimki görmezden gelicez hep beraber istediğiniz eleştiriyi yapabilirsiniz.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 21:40
Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

arka lip ne durumda albayım ?

logosuz araçlar muayeneden geçmiyo zaten bildigim kadarıyla

Yok abi öyle bir şey tüvtürk maddelerinde aracın kaportası ezikmiş çizikmiş sürüşe engeli yoksa önemli değil yazıyodu.Ama kırmızıya boyama olayına kıllık yapılabilir ruhsatta kırmızı yazmıyo diye
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 22:33
vallaha bende kırmızıya bozaydım :)

gelçi benm farlar geçermi orasıda biraz şaibeli arkadaşımın hondasaını geçirmediler ordan biliyorum bu olayı logoyu tak öyle gel dediler çocuga
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 22:44
Böyle Üyelerin Aramızda Yeri Olamaz...
''Long Beach'' Efendi Yazdıklarımı İyice Oku...
Demekki Akıl Yaşta Değilmiş Baştaymış...

Adam Kendini Ermiş Sanıp Yaşına Başına Bakmadan Herkese Muhalefet Yapıyor...
Kendini Ne Sanıyorsun... Sen
Sonrada Çıkıp Ben Kimin Tavuğuna Kış Demişim... Diye Naralar Atıyor...
Suç Bizde Değilmiş... Bizi Mod Yapanlarda Kabahat Varmış
Beyefendinin Söylediği Kelimelere Bak...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 23:22
Orjinalini yazan: by-cx by-cx Yazdı:

kardeşim maaşallah ufak ufak  sade orjinal, güle güle kullan. birde araç içi led lerin taban aydınlatman süper hoşuma gitti yapıcam onların özellikleri hakkında bilgi paylaşımını bekliyorum.

Sagolasın abıcım tesekkur ederım. Insallah senınde aracı gelıstırırız beraberce aksesuarlar yaparız. Taban aydınlatması ıle alakalı konu acacagım bırkac gun ıcınde. Prof makıne ıle resım cekmem lazım...Göz Kırpma
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 56789 10>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Marş bastığım anda fan açıyor son mesaja git 17 0 engintunbel
konu icon Conta değişimi maliyeti son mesaja git 17563 7 konfor
konu icon Hararet gostergesinin aniden dusmesi ve dalgalanma son mesaja git 446 7 Saramago
konu icon E-2008 Elektrik cızırtı sesi ve patlama sesi son mesaja git 1216 1 Aliosmanaltuntas
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 710 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 544 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 1090 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 6523 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 10 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 2344 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1212 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 7683 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1225 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1396 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 3949 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 6174 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 508 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 1734 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5053 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40717 12 Ebulfeth
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EKIM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Onlinewolf 4
Saramago 4
konfor 1
engintunbel 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English