|
306 Çeşitli Bakım Uygulamalar (Resim eklendi) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 45678 10> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok artık
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gecen o spoıler konusunu nerede konustuk hatırlayamadım. Aynı onun gıbı kocaman bır kanattı resmen
Koyduk benım bagajın ustune araba bır anda evo oldu. Ama gel gelelım spoıler bıraz kapagın ustunden dısarı tastı Tasmamıs olsaydı takmıstım onu
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
:)) yaparsın sen :))
|
||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
zuhahahaaha abi farlar cix olmuş :)
|
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi Yeminle Benim Önce 3O6 mın Rengi iraz Falso Olmasaydı Ben O Spoyleri Resmen Takmıştım...
|
||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
neydiki abi rengi :)
|
||
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
OkaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hem cem abi o arabayı düşürmeden çok büyük spoyler olmazki abi :D
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Cami Yeşili |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ellerinize emeğinize sağlık arkadaşlar gerçekten çıok güzel olmuş.Kapalı garaj olunca insan rahatlıkla istediğini yapıyor.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
konu frenlerdi ama sanirim, artik konunun freni patlamis
forumda mod. yok mu ? varsa freni patlamis konunun altinda mi kaldi ? |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Konu bır tek frenlerden ıbaret degıl abım. Baslık kısa oldugu ıcın yazamıyoruz. Konunun en basında yapılan uygulamalar bellı...
Mod olarakta bızler devamlı buradayız yetmez mı ???
|
||
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
|
konu yardimlasma falan degil laga-luga yani, mod. larin da katildigi.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Egerkı laga luga oldugunu dusunuyorsan katılmazsın sayın abım. Ben senın yazdıklarını ılgıyle okuyup cevap verırken senın boyle bır ıthamda bulunman hıc hos degıl. Yasına hurmetımden fazla konusmayacagım. Gercekten yazdıklarına uzuldum. Boyle dusunuyorsan sıtemıze gırmezsın olur bıter...
|
||
Long Beach
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
|
Simdiye kadar yazdigim hangi yazida laga-luga gördün ve "begenmezsen cik dükkandan" diyen satici gibi de davranmana gerek yok. Mod. yapmislar ama mod. nedir diye o göreve getirenlere sor istersen.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben senınle suanda yasıyor oldugum bu munasebetı kımse ıle yasamadım. Cunku bugune kadar kımse bızım muhabbetımıze "laga luga" demedı. Sen buradakı tum uyelerı lakayıtlık olmakla suclamıs oluyorsun. Herkes bu sıteye buradakı dostluk samımıyet ıcın gırıyor. Bız burada oldugumuz ıcın gırıyor. Demekkı sen bunu anlayamamıssın. Bu "lagaluga" lafın bıze cok agır gelır bılgın olsun. Ama yasına hurmeten fazla cevap vermıyorum...
|
||
Long Beach
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
|
Burasi (forum) teknik konularin agirlikli oldugu, laga-luga diye adlandirdigim baska bölümlerinde oldugu topluma cik bir forumdur ve senin de degildir, senin benden tek farkin forum sahibi tarafindan mod. yapilmandir. Mod. nedir ne degildir bu konuda bilgin de olmayabilir ama, bu ögrenmeyecegin manasina da gelmez ( istersen tabii ki zorla degil) .
Bastan güzel bir konu acmissin ve bilenler de bilgileriyle katkita bulunmus, sayende de bilmeyenler bilgilenmis, daha sonra konu basligindan alakasiz yerelere gitmis ve kisisel, es-dost-tanidik muhabbetine dönmüs. Kisisel muhabbetler (madem cogunuz kisiel olarak tanisiyorsunuz) özelden yazisabilirsiniz. (forumlarda bu böyledir) Yok öyle degilse, forum sahibine de söylersiniz buranin sizin tanidik es-dost meclisi oldugunu sadece tanidiklara acik bir forum olmasini istediginizi söylersiniz. Forum sahibi karar verir . Topluma acik ortamlar da hele ki internet ortaminda üzeri kapali ya da açik tehditler açikça suç unsuru tasirlar ve kanunen de baglayicidir (forum yönetimine-sahibine de sorabilirsin) Yani burasi semt kahvesi de degildir. Böyle mahalle kabadayisi agizlariyla bize agir gelir felan gibi racon kelimelerini kullanmani da sana yakistiramiyorum ama "delikanliligina " veriyorum. Akliyla yenemeyenler ya tehdit eder, bakti ki, gücünün yetecegine gözü keserse de kaba kuvvete müraacaat ederler. Ama cogunlukla da yanlis hesap ederler. Benim sana tavsiyem aklinla yen, en azindan denemis olursun ve bu da bir tecrübedir. Beni bile böyle konu disina çikardin ya pes. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Değerli Arkadaşlar... Burası Aile Bireylerimizin Toplandığı Sıcak Bir Ortam...
Ne Mutlu Bizeki Burada Kardeşlerimizin Bilgi ve Yeteneklerinden Faydalanıyoruz... Herkese Sonsuz Teşekkür Ediyorum... Bizi Çekemeyen Anten Taktırsın |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dedıgın gıbı albayım bızı cekemeyen anten taksın yada akım yatagını elle gozle kontrol etsın :D
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bızı cekemeyene anten mı hedıye etsek Albayım ??? Montajınıda Ahmet yapsın |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 45678 10> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |