Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >306
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 306 Çeşitli Bakım Uygulamalar (Resim eklendi)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

306 Çeşitli Bakım Uygulamalar (Resim eklendi)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 45678 10>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 16:34
yok artık Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 16:40
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

yok artık Sırıtma

Gecen o spoıler konusunu nerede konustuk hatırlayamadım. Aynı onun gıbı kocaman bır kanattı resmen Sırıtma 

Koyduk benım bagajın ustune araba bır anda evo oldu. Ama gel gelelım spoıler bıraz kapagın ustunden dısarı tastıGöz Kırpma Tasmamıs olsaydı takmıstım onu Gülme
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 16:43
:)) yaparsın sen :)) 
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 18:13
zuhahahaaha abi farlar cix olmuş :)
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 18:50
Abi Yeminle Benim Önce 3O6 mın Rengi iraz Falso Olmasaydı Ben O Spoyleri Resmen Takmıştım...Gülme
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 19:03
neydiki abi rengi :)

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 19:03
hem cem abi o arabayı düşürmeden çok büyük spoyler olmazki  abi :D

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 19:25
Orjinalini yazan: OkaN OkaN Yazdı:

Cami YeşiliSırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 19:52
Ellerinize emeğinize sağlık arkadaşlar gerçekten çıok güzel olmuş.Kapalı garaj olunca insan rahatlıkla istediğini yapıyor.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 20:39
Kahkaha
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Orjinalini yazan: OkaN OkaN Yazdı:

Cami YeşiliSırıtma

Kahkaha
Yukarı Dön
Long Beach Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Long Beach Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 21:02
konu frenlerdi ama sanirim, artik konunun freni patlamis Thumbs Down
forumda mod. yok mu ? varsa freni patlamis konunun altinda mi kaldi ?

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 00:04
Orjinalini yazan: Long Beach Long Beach Yazdı:

konu frenlerdi ama sanirim, artik konunun freni patlamis Thumbs Down
forumda mod. yok mu ? varsa freni patlamis konunun altinda mi kaldi ?

Konu bır tek frenlerden ıbaret degıl abım. Baslık kısa oldugu ıcın yazamıyoruz. Konunun en basında yapılan uygulamalar bellı...

Mod olarakta bızler devamlı buradayız yetmez mı ???Göz Kırpma
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Long Beach Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 00:08
konu yardimlasma falan degil laga-luga yani, mod. larin da katildigi.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 00:17

konu yardimlasma falan degil laga-luga yani, mod. larin da katildigi.

Egerkı laga luga oldugunu dusunuyorsan katılmazsın sayın abım. Ben senın yazdıklarını ılgıyle okuyup cevap verırken senın boyle bır ıthamda bulunman hıc hos degıl. Yasına hurmetımden fazla konusmayacagım. Gercekten yazdıklarına uzuldum. Boyle dusunuyorsan sıtemıze gırmezsın olur bıter...
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Long Beach Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 00:22
Simdiye kadar yazdigim hangi yazida laga-luga gördün ve "begenmezsen cik dükkandan" diyen satici gibi de davranmana gerek yok. Mod. yapmislar ama mod. nedir diye o göreve getirenlere sor istersen.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 00:29

Simdiye kadar yazdigim hangi yazida laga-luga gördün ve "begenmezsen cik dükkandan" diyen satici gibi de davranmana gerek yok. Mod. yapmislar ama mod. nedir diye o göreve getirenlere sor istersen.

Ben senınle suanda yasıyor oldugum bu munasebetı kımse ıle yasamadım. Cunku bugune kadar kımse bızım muhabbetımıze "laga luga" demedı. Sen buradakı tum uyelerı lakayıtlık olmakla suclamıs oluyorsun. Herkes bu sıteye buradakı dostluk samımıyet ıcın gırıyor. Bız burada oldugumuz ıcın gırıyor. Demekkı sen bunu anlayamamıssın. Bu "lagaluga" lafın bıze cok agır gelır bılgın olsun. Ama yasına hurmeten fazla cevap vermıyorum...
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Long Beach Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 00:54
Burasi (forum) teknik konularin agirlikli oldugu, laga-luga diye adlandirdigim baska bölümlerinde oldugu topluma cik bir forumdur ve senin de degildir, senin benden tek farkin forum sahibi tarafindan mod. yapilmandir. Mod. nedir ne degildir bu konuda bilgin de olmayabilir ama, bu ögrenmeyecegin manasina da gelmez ( istersen tabii ki zorla degil) .

Bastan güzel bir konu acmissin ve bilenler de bilgileriyle katkita bulunmus, sayende de bilmeyenler bilgilenmis, daha sonra konu basligindan alakasiz yerelere gitmis ve kisisel, es-dost-tanidik muhabbetine dönmüs.

Kisisel muhabbetler (madem cogunuz kisiel olarak tanisiyorsunuz) özelden yazisabilirsiniz. (forumlarda bu böyledir) Yok öyle degilse, forum sahibine de söylersiniz buranin sizin tanidik es-dost meclisi oldugunu sadece tanidiklara acik bir forum olmasini istediginizi söylersiniz. Forum sahibi karar verir .

Topluma acik ortamlar da hele ki internet ortaminda üzeri kapali ya da açik tehditler açikça suç unsuru tasirlar ve kanunen de baglayicidir (forum yönetimine-sahibine de sorabilirsin) Yani burasi semt kahvesi de degildir.

Böyle mahalle kabadayisi agizlariyla bize agir gelir felan gibi racon kelimelerini kullanmani da sana yakistiramiyorum ama "delikanliligina " veriyorum.

Akliyla yenemeyenler ya tehdit eder, bakti ki, gücünün yetecegine gözü keserse de kaba kuvvete müraacaat ederler. Ama cogunlukla da yanlis hesap ederler. Benim sana tavsiyem aklinla yen, en azindan denemis olursun ve bu da bir tecrübedir.

Beni bile böyle konu disina çikardin ya pes.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 09:31
Değerli Arkadaşlar... Burası Aile Bireylerimizin Toplandığı Sıcak Bir Ortam...
Ne Mutlu Bizeki Burada Kardeşlerimizin Bilgi ve Yeteneklerinden Faydalanıyoruz...

Herkese Sonsuz Teşekkür Ediyorum...

Bizi Çekemeyen Anten Taktırsın Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 09:35
dedıgın gıbı albayım bızı cekemeyen anten taksın yada akım yatagını elle gozle kontrol etsın :D
Embarrassed
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 10:54

Bızı cekemeyene anten mı hedıye etsek Albayım ??? Montajınıda Ahmet yapsın Sırıtma

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 45678 10>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Peugeot 206 SW benzin rolesi arızası son mesaja git 214 0 yavuztugay
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 366 0 Ali060606
konu icon Titreme ve tekleme son mesaja git 145 0 egenc46
konu icon 206 enjektor sorunu son mesaja git 114 0 MkzLL
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 27216 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 600 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37265 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 297602 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 106 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94951 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 1248 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1054 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6642 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1129 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 691 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3652 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49766 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 542 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 353 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 1032 0 SerkanPinar
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kayıt bulunamadı.
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English