|
|
muayene ve modifiyesi |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
fieryx
1. Vites
15 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 15:00 |
|
peki site bilgileri güncellerinirken yada site yenilenirken yada sunucu ile ilgili yaşanmış olan aksaklıklardan dolayı bazı konular silinmiş olamazmı .... yada eski konular silinmiyormu ayrıcada forumu bana kapamanız hiç güzel bir davranış deil heleki ben size cevap yazdıktan sonra kendimi tanıtmış olmama rağmen.....
![]()
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 14:54 |
Arama yaptigimda size ait bir baslik bulamiyorum. Kendinizi tekrar tanitmaniz size birsey kaybettirmez. Keske benim baslikta silinsede yine kendimi tanitsam ![]() |
|
![]() |
|
fieryx
1. Vites
15 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 14:51 |
|
arkadaşım tabiki tanışalım bölümünü yazayım ama ben bu foruma zaten 2 yıldır üyeyim sadece paylaşımlara aktif olarak katılmadığım için beni tanımamış olabilirsiniz yoksa ben kendimizi tanıtalım kısmına 2 yıl önce yazmıştım zaten...
|
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 12:27 |
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
fieryx
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 12:26 |
|
bu arada heycandan yazmayı unuttum araçlar bende 1,4 2006 206 benzinli
arkadaşta 2006 1.4 otomatik dizel 206 |
|
![]() |
|
fieryx
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 12:24 |
|
arkadaşlar belki 2 yıldır bu siteyi takip ediyorum yazılan yorumları zevkle okuyup resimlere tekrar tekrar bakıyorum pek çoğunuzla konuşmamış olsam bile çoğunuzu tanıyorum şimdi bir arkadaşımla beraber araçları modifiye ettirmeyi düşünüyorum ön farlar stoplar ,komple baody kit ,ses sistemi, camlara film , yeni jant ,spor yay , birde ismini hatırlayamadığım ama forumda gördüğüm iki uygulama var birisi egzoz dan alev çıkmasını sağlıyordu diğeri ise vites değiştirdik çe tıss tıss ses yapan bi alet vardı bunu yaptırmak istiyorum bunlardan sonra iç kısımda kendi yapacağım değişiklikler var en sonda chip tuning ve motor kısmındaki değişiklikler arkadaşlar şimdi bunlara bir yandan başlıcaz arkadaş epey bir araştırma sonucu bir yerle anlaşmış fiyatlarıda yazarım bu gün ama sormak istediğim bu kadar uygulamadan sonra chip tuning egzozdan ateş v.s.vs.vs. muayenede bunlar problem teşkil ediyormu acaba yay fln.... yada bana bir eksisi olurm
u bunların ... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||