![]() |
|
Triger Hakkında Yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Ahmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Nisan - 1990 Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 19:11 |
|
Arkadaşlar aranızda yeniyim öncelikle 206 gtimde şöyle bi sorun var triger den ses geliyor ustaya götürdüm motor incek bakcaz diyor bu bana ne sorunlar yaşatabilir bir tane ustaya götürdüm değişcek diyor öteki başka bişey diyor daha önce böyle bi olay yaşamış olanınız varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 12 Ekim 2011 Saat 20:26 |
||
![]() |
||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
araç kaç km de
|
||
![]() |
||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
triger icin motor indiren ustadan (!) aracinizi uzak tutun
![]() sesin, eger trigerden geldigine eminseniz (tiger ses yapmaz aslinda) ses yapan gergi bilyasidir, pahali birsey de degil ve degisimi 15dak. fazla da sürmez motor indirmeye de gerek yoktur. Trigerden geldigini sandiginiz ses dinamo kayisindan da gelebilir, kontrol edin. Triger degisim zamani gelmisse ( 5 sene veya 80.000km) hangisi erken ise, triger+devirdaim+gergi bilyasini berbaber degistirin TP = gergi+bilyasi ![]() gergi rulmani/bilyasi Düzenleyen Long Beach - 12 Ekim 2011 Saat 21:16 |
||
![]() |
||
Ahmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Nisan - 1990 Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
teşekkürler araç 140 binde valla ses de trigerin ordan geliyor 2 ustada aynı şeyi söylüyor triger 2 bin önce aldığım adam değiştirdim diyor bir daha bu dediklerinize baktırıyım
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bu ustalarda nasıl Allah korkusu yok anlamadım ya.
İnsan bunu söylerken Allahtan korkar. Tirger kopmuş mu ki motor insin! sırf para tuzağı. Long Beach arkadaş sana zaten ayrıntılı bir biçimde anlatmış. ya gergi bilyasındadır,ya da alternatör kayışındandır. sırf bu yüzden yetkili servisi seviyorum.pahalı mahalı.... ne ise o teşhis koyuyorlar. arabam 34 plaka.sırf bu yüzden ısparta da yaptırmıyorum elletmiyorum makinayı. direk yabancı istanbullu muamelesi...çalışanı bozar,masraf 1 ise 5 alır... Düzenleyen maverick - 12 Ekim 2011 Saat 21:37 |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Taktirdiginiz usta triggeri dogru takamamis olabilir. |
||
![]() |
||
|
yarın bende servise götürcem ustayla falan uğraşılmıyor o farklı söylüyo o farklı söylüyor
|
||
![]() |
||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Trigerin dogru takilmamasina bir sebek yok ki, gerekli teknige uyulduktan sonra. Eger yanlis takildiysa zaten ya motor iptal ![]() Tahminim yine de gergi bilyasi ve ya dinamo kayisidir. |
||
![]() |
||
|
çekişte falan hiç bi problem yok gidiyor yrn servise gösterecem sorun neymiş anlaycm
|
||
![]() |
||
basrix ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
|
trigerden ses gelir fazla sıkıldıysa bilyası tok bir ıslık sesi çıkarır triger için motor inmez motor bir tarafı askıya alınır onun için inecek demiş komle kit değişcekse 6 saat sürer
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
kesinlikle ve kesinlikle trigerden gelen bir ses için motor inmez.ayrıca kayış ses yapmaz anca gergi bilyası veya kasnaklar ses yapar onlar içinde en fazla triger koruması açılır motor kulağı sökülür birde çamurluk davlumbazı sökülür sonra ne değişcekse değişir.o motor indirecek ustalardan kesinlikle uzak durun.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |