|
306 Çeşitli Bakım Uygulamalar (Resim eklendi) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 10> |
Yazar | |||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Iyıce kuruması adına taktırmadım ben. sonra yanı
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Alın Buda Size TAXI - V -ve TAXI Levhası + Logo İptali
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 12 Ekim 2011 Saat 08:45 |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Sizi Gidiler Sizi... Hade Oradan Hade Oradan |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
albayım logo iptali folyodan güzel oldu bide gerçeğini düşünsene...
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Evet """bızı gıdıler bızı""" ne olmus
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Ama Şimdilik Sadece Şimdilik Elbet Geri Döneceğim... |
|||||
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||||
baska markalarin da var, mesela wurth balatalarin arkalarina fren merkezine gelen kisimlarina ve tirnaklara " KESINLIKLE BALATA YÜZEYINE VE DISKLERE DEGIL " seramik veya bakir pasta kullanimi, balata degisiminden sonra ses yapmasini engeller. Fren yapinca, balata ve diskler isinacagi icin gres erir/incelir akmayla beraber ve balata disk yüzeyinin yaglanmasina sebep olur. |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Aynen tam dusundugum gıbı pıstonun agzına ve balata tırnaklarına vs surmekten bahsedıyorsunuz.
Iyı ustalar bu kısımlar ıncecık gres surer takar ıs bılmeyen ustalar hıcbırsey surmeden temızler takar. Ben ıncecık bır sekılde gres surdum. Akacagını sanmıyorum. Yalnız sızın bu gostermıs oldugunu urunu uygulayan bır usta hıc gormedı acıkcası
Cok hassas bır dusunce meselesı bu. Ama o kadar onemlı bır durum oldugu kanaatınde degılım. Cunku hıcbır usta boyle bır urun kullanmıyorken balatalardan ses cıkmıyor. Bakalım bızde ne olacak...
Ama yıllardır arac kullanırım balata degıstırırım ses olduguna rastlamadım. Fakat her zaman bılımın teknolojının getırmıs oldugu ıncelıklerı ınce nuansları sever takıp ederım. Bunuda ogrendıgım cok ıyı oldu. Cok tesekkur ederım. Sımdı sıradan bır fren ustasına gıdıp bakır pasta dıye soylemıs olsan "O neymıs oyle" dıye bır cevap verecegıne adım gıbı emınım
|
|||||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
bende bunu öğrenmek istiyorum detaylı anlatırmısın, ön balataları değiştim yer yer ses yaptığı oluyor.
|
|||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Heeeeh Metın tamam sen sımdı ses olayını duydun ya takılır gıdersın bunun pesıne sımdı
Buradakı ses olabılmesı olayı bence senınkınden farklı bır konu. Sendekı ses frene basıldıgında yada basılmadıgında devamlı olusan bır surtme sesıydı. Bu balata ve dısk yuzeylerıyle veya balatanın cınsıyle alakalı bır durum oldugunu dusundugumude daha once soylemıstım.
|
|||||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Bu gresi ben de biliyorum ve burada da cokca uyguluyorlar. Bakir gresinin kullanilmasindaki esas neden bakirin isiyi cok daha cabuk iletebilmesidir. Eger siz normal siradan gres yagi kullanmissaniz fren balatasinda olusacak isidan dolayi hemen yanacaktir. Zaten bakir gresi, yuksek isinin oldugu her yerde kullanilir, ornegin egzos borusu. Bir diger yani ise gres yaginin genel bir ozelliginden kaynaklanan frene basildiginda olusan yuksek frekansli titresimi engellemektir. Bir nevi filtre gorevi. Diger taraftan, pek cok yeni nesil araclarin fren balatalarinin arkalarinda fabrikasyon olarak titresimi engelleyici bir tabaka yerlestiriliyor. Bu tabaka ilk kullanimlarda olusan isi ile birlikte eriyor ve normalde uygulanan bakir gresi gibi bir gorev goruyor. Yani bu balatalara hic bir gres yagi surulmeye gerek kalmiyor. |
|||||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
o ayrı abi onu balata değişmii ile hallettim. benim dediğim bazen durmaya yakın hız 20-30 km hıza düşünce hafif frende kamyon gibi ötüyor onun içindi
|
|||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Pekı dısk yuzeylerın nasıl acaba ???
|
|||||
m.peker
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
cecoli usta sen ahmet ile birlikte en iyisi bir pug servisi aç hepimiz araçlarımıza sana getirelim
|
|||||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Dusuncen ıcın tesekkur ederım sagolasın. Daha usta olmak ıcın cok fırın ekmek yememız lazım bızım
Hayırdır sen nerelerdesın yasıyor musun ??? Düzenleyen CeCoLi - 12 Ekim 2011 Saat 14:15 |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Buluşmadan Beri Haber Alamıyoruz Senden
Kayıplardasın... Biz Cecolimle Feyse Bile Kayıt Olduk Yinede Yoksun |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Mustafa ya yan masadan sert bır cısım gondermek lazım
|
|||||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
abi bunlardan kullansak + olur - mi biraz paglı ama :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-brembo-on-fren-disk-ayna-peugeot-106gti-206-306-citroen-xsara-60864174/detay/
|
|||||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|||||
gokayy
1. Vites 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Merak ediyorum valla nasıl oldu acaba ayrıca sen niye logo iptali yaptınki yahu ne guzel aslan önde duruyordu
|
|||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 10> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |