|
306 Çeşitli Bakım Uygulamalar (Resim eklendi) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 10> |
Yazar | |||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
süper, maşallah, logo boyandıktan sonra gazetedeki manşette iyi gitmiş. Başı boş bırakılmadı :)) |
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
insomnia
2. Vites 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
cem üstat elinize kollarınıza sağlık dışarıda bu işi parayla yaptırmaya kalksan bu titizlikte yaptıramazsın disklerinizde enine boyuna çekmiş desem yeridir sonuçlarını ve son halini ekleyeceksin sanırım
|
|||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Lip baya bi sağlam montajlanmış , çalmak isteyenin tamponu sökmesi lazım herhalde
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
çok güzel..emeği geçen herkesin eline sağlık .... ersini aramak akıllara gelmesede...güle güle kullanmak dileklerimle sayın cecoli yazdım bunu bir köşeye....
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi gerçekten ahmet abim ve sen güzel işçilik çıkarmışsınız
ama bize uygun bir yerde kapalı garaj şart bu gibi uygulamalar için.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aynen oyle Metınımın sorusuna dogru bır cevap olmus... Ilk basta tamponu sokme fıkrımız yoktu. Sonradan baska bır ısede el atmıs olmak amaclı soktuk. Ama yınede ustunde takmamıs cok daha ıyı oldu. Sonucta lıp orjınal bırsey olmadıgından kalıbı farklı. Kastırarak keserek montaj ettık. Tamponu sokmeden ustunde yapınca oturdugunu daha guzel gorerek taktık yerde olmus olsaydı belkı boyle olmayabılırdı...
Resım olayında da cok yerde resım cekmeyı unuttuk desem yerıdır baska resım yok. Ahmetler gıttıkten sonrakı en son halınıde yarın eklerım...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
On pıstonları her ustanın yaptıgı gıbı kanırtarak gerı ıttım. Ama arkaları duz tornavıda ıle dondurerek ve elımle ustunden bastırarak ıttırdım... Gayet kolay oldu yanı
Daha oncede yaptıgım ıcın herhangı bır noktada takılmadım. Hersey tıkır tıkır ılerledı. Tek zorluk cıkaran sey on dısklerın poryadan ayrılmaları oldu. Onda da WD-40 ın faydasını cok gordum... En az darbeyle dıskler cıktı...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bu pastayı nerede kullanmamız gerektıgını acıklarsan ogrenmıs olalım. Bahsettıgın sey tahmın ettıgım sey ıse balatanın oturdugu kanala ve balatanın tırnaklarına kalıtelı gres surdum oyle taktım
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yemin ederim ilk gördüğümde Cem abi böyle orjinal dışı hareketlerden kaçınır diye şaşırmıştım ama insanın yanında Ahmet gibi insanlar olduğu sürece herşeyi yapabilir demiştim kendi kendime yanılmamışın Cem abimi çizgisinden çıkaramamışsın Ahmettt :)
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Normaldekı fıyatı ınan bılemıyorum. Cunku benımkı bıraz sıradısı bır durum oldu. Cok cazıp bır fıyata aldım bır daha aynı fıyata alabılecegımı dusunmuyorum. Depoda kıyıda kosede atıl kalmıs bır urundu.
Adama dedım kı "su ek kac para" adamda ne demesın "50 lıra ver al gıt" dedı. Bende yangından mal kacırır gıbı 50 lırayı fırlatmam ıle beraber arabaya atladım kactım
O acıdan esas fıyatını bılemıyorum ama laguna lıpı 300 e yakın bır fıyatı var ıken bu lıpınde 150-200 den asagı olacagını sanmam sahsen. Orjınal Renault urunu. Kestıgımız bas kısımlarında baskıları vardı. Posetınde Megane Scenıc yazıyordu..
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kardesım Allah ıyılıgını versın sende neye dıkkat etmıssın
Takdır ettım dıkkat gerektıren bır durum
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Abıcım ınan ugrasırken bazı noktalarda resım cekmeyı unuttuk... Ama son halını cekerım yıne dıstan
|
|||
Platinium
1. Vites 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Emeğinize sağlık güzel bir çalışma olduğu kesin
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aynen benı dogru tanımıssın kardesım Her ne kadar Ahmet faktoru yanımda olsada ben yıne cızgımı bozmuyorum. Oyle armayla falan ugrasmıyorum ben
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kardeşlerim Gurur Kaynaklarım...
Garajda Yeterince Yanınızda Olamadım Ama... Aklım Hep Sizdeydi... Cecoli mede Bize Sunduğu Garaj Olanağı İçin Ayrıca Teşekkür Ediyorum. Ahmet Kardeşimin TAXI Levhasındak Göstermiş Olduğu Yoğun Çabadan Dolayı Özellikle Teşekkürlerimi Sunuyorum... Burak Kardeşim Benim... Orada Bulunman Bişeylere Yardımcı Olabilmendeki Gayretinde Gözümden Kaçmadı... Herşey İçin Eyvallah... Daha Öncede Dediğim Gibi Sizler Gibi Kardeşim Olduktan Sonra Benim Sırtım Yere Gelmez Evel Allah... Hepinizi Çok Seviyorum.... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Albayım Allah ın selamı uzerıne olsun. Hepbırlıkte daha ıyıye ve guzele...
Albayım kankamsın Severım senı kerato Düzenleyen CeCoLi - 12 Ekim 2011 Saat 00:08 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aynı duygu ve düşünceler içerisindeyim abi.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
puahahahahahaaaaa Keratoymus
|
|||
gokayy
1. Vites 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yine döktürmüşsünüz cem abi bide logoyu taktıktan sonra foto koysaydınızda bizde görseydik
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 10> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |