Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >306
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 306 Çeşitli Bakım Uygulamalar (Resim eklendi)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

306 Çeşitli Bakım Uygulamalar (Resim eklendi)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 10>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 19:06

süper, maşallah, logo boyandıktan sonra gazetedeki manşette iyi gitmiş. Başı boş bırakılmadı :))

206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black
Yukarı Dön
insomnia Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
27 - Ağustos - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insomnia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 19:32
cem üstat elinize kollarınıza sağlık dışarıda bu işi parayla yaptırmaya kalksan bu titizlikte yaptıramazsın disklerinizde enine boyuna çekmiş desem yeridir sonuçlarını ve son halini ekleyeceksin sanırım
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass &
O RH+ bayariin haa
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 21:28
Lip baya bi sağlam montajlanmış , çalmak isteyenin tamponu sökmesi lazım herhalde
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 21:39
çok güzel..emeği geçen herkesin eline sağlık .... ersini aramak akıllara gelmesede...güle güle kullanmak dileklerimle sayın cecoli Sırıtma yazdım bunu bir köşeye....Göz Kırpma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 21:45
abi gerçekten ahmet abim ve sen güzel işçilik çıkarmışsınız Sırıtma
ama bize uygun bir yerde kapalı garaj şart bu gibi uygulamalar için.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 23:16
Orjinalini yazan: DRIVER34 DRIVER34 Yazdı:

Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Yalnız Ahmet le ben pert olduk harbıden. Yerlerde yuvarlanmaktan heryerıme agrı gırdı Göz Kırpma

baya yerlerde yuvarlanmışsınız açıkca gözüküyor. durum odur ki ahmetin ankara seyahatimizdeki amacına geçde olsa ulaşmış bulunmaktadır Kahkaha

elleriniz kollarınıza sağlık çok güzel olmuş sizi tebrik ediyorum. motor kapağını bende boyamayı çok düşündüm ama yemedi işte (: araç kırmızı olduğu için logoyuda kırmızı yapamıyorum. nikelaj olarak sırıtıyor.

yanlız anlamadığım bişey var, okadar aracın altına girip lip takmaya uğraşmışsınız, madem tamponu sökecektiniz neden bukadar uğraştınız Dil Çıkarma

muhtemelen olaylara takiben plan değişmiştir... Dil Çıkarma

Aynen oyle Metınımın sorusuna dogru bır cevap olmus... Ilk basta tamponu sokme fıkrımız yoktu. Sonradan baska bır ısede el atmıs olmak amaclı soktuk. Ama yınede ustunde takmamıs cok daha ıyı oldu. Sonucta lıp orjınal bırsey olmadıgından kalıbı farklı. Kastırarak keserek montaj ettık. Tamponu sokmeden ustunde yapınca oturdugunu daha guzel gorerek taktık yerde olmus olsaydı belkı boyle olmayabılırdı...

Resım olayında da cok yerde resım cekmeyı unuttuk desem yerıdır baska resım yok. Ahmetler gıttıkten sonrakı en son halınıde yarın eklerım...Göz Kırpma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 23:19
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Fren pistonlarini nasil geriye ittiniz? Dondurerek mi yoksa bu is icin ozel aletiniz var miydi?

On pıstonları her ustanın yaptıgı gıbı kanırtarak gerı ıttım. Ama arkaları duz tornavıda ıle dondurerek ve elımle ustunden bastırarak ıttırdım... Gayet kolay oldu yanı Sırıtma

Daha oncede yaptıgım ıcın herhangı bır noktada takılmadım. Hersey tıkır tıkır ılerledı. Tek zorluk cıkaran sey on dısklerın poryadan ayrılmaları oldu. Onda da WD-40 ın faydasını cok gordum... En az darbeyle dıskler cıktı...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 23:21
Orjinalini yazan: Long Beach Long Beach Yazdı:

foto. lardan gördügüm kadariyla balata degistirirken seramik veya bakir pasta kullanilmamis.
Yakin zamanda frenler ses yapmaya baslar.

Bu pastayı nerede kullanmamız gerektıgını acıklarsan ogrenmıs olalım. Bahsettıgın sey tahmın ettıgım sey ıse balatanın oturdugu kanala ve balatanın tırnaklarına kalıtelı gres surdum oyle taktım Göz Kırpma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 23:25
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

Orjinalini yazan: HeRo1727 HeRo1727 Yazdı:

Cem aslanı negüzel boyamışsınız monte edilmiş halinide fotoya koysanızya...
Bu arada emeğinize sağlık çok güzel olmuş montaj.Kapalı garaj şart biyerde.

aslan cem abının degıl albayın Embarrassed

Yemin ederim ilk gördüğümde Cem abi böyle orjinal dışı hareketlerden kaçınır diye şaşırmıştım ama insanın yanında Ahmet gibi insanlar olduğu sürece herşeyi yapabilir demiştim kendi kendime yanılmamışın Cem abimi çizgisinden çıkaramamışsın Ahmettt :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 23:34
Orjinalini yazan: 60de106 60de106 Yazdı:

birde cem abi on lipi nerden ne kadara aldınız :)))

Normaldekı fıyatı ınan bılemıyorum. Cunku benımkı bıraz sıradısı bır durum oldu. Cok cazıp bır fıyata aldım bır daha aynı fıyata alabılecegımı dusunmuyorum. Depoda kıyıda kosede atıl kalmıs bır urundu.

Adama dedım kı "su ek kac para" adamda ne demesın Sırıtma "50 lıra ver al gıt" dedı. Bende yangından mal kacırır gıbı 50 lırayı fırlatmam ıle beraber arabaya atladım kactım Embarrassed

O acıdan esas fıyatını bılemıyorum ama laguna lıpı 300 e yakın bır fıyatı var ıken bu lıpınde 150-200 den asagı olacagını sanmam sahsen. Orjınal Renault urunu. Kestıgımız bas kısımlarında baskıları vardı. Posetınde Megane Scenıc yazıyordu..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 23:38
Orjinalini yazan: Erbin Erbin Yazdı:

süper, maşallah, logo boyandıktan sonra gazetedeki manşette iyi gitmiş. Başı boş bırakılmadı :))

Kardesım Allah ıyılıgını versın sende neye dıkkat etmıssın Sırıtma
Takdır ettım dıkkat gerektıren bır durum Göz Kırpma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 23:39
Orjinalini yazan: insomnia insomnia Yazdı:

cem üstat elinize kollarınıza sağlık dışarıda bu işi parayla yaptırmaya kalksan bu titizlikte yaptıramazsın disklerinizde enine boyuna çekmiş desem yeridir sonuçlarını ve son halini ekleyeceksin sanırım

Abıcım ınan ugrasırken bazı noktalarda resım cekmeyı unuttuk... Ama son halını cekerım yıne dıstan Göz Kırpma
Yukarı Dön
Platinium Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ekim - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Platinium Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 23:52
Emeğinize sağlık güzel bir çalışma olduğu kesin Thumbs Up
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 23:54
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

Orjinalini yazan: HeRo1727 HeRo1727 Yazdı:

Cem aslanı negüzel boyamışsınız monte edilmiş halinide fotoya koysanızya...
Bu arada emeğinize sağlık çok güzel olmuş montaj.Kapalı garaj şart biyerde.

aslan cem abının degıl albayın Embarrassed

Yemin ederim ilk gördüğümde Cem abi böyle orjinal dışı hareketlerden kaçınır diye şaşırmıştım ama insanın yanında Ahmet gibi insanlar olduğu sürece herşeyi yapabilir demiştim kendi kendime yanılmamışın Cem abimi çizgisinden çıkaramamışsın Ahmettt :)

Aynen benı dogru tanımıssın kardesım Gülme Her ne kadar Ahmet faktoru yanımda olsada ben yıne cızgımı bozmuyorum. Oyle armayla falan ugrasmıyorum ben Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 00:02
Kardeşlerim Gurur Kaynaklarım...
Garajda Yeterince Yanınızda Olamadım Ama... Aklım Hep Sizdeydi...
Cecoli mede Bize Sunduğu Garaj Olanağı İçin Ayrıca Teşekkür Ediyorum.
Ahmet Kardeşimin TAXI Levhasındak Göstermiş Olduğu Yoğun Çabadan Dolayı Özellikle Teşekkürlerimi Sunuyorum...

Burak Kardeşim Benim... Orada Bulunman Bişeylere Yardımcı Olabilmendeki Gayretinde Gözümden Kaçmadı... Herşey İçin Eyvallah...

Daha Öncede Dediğim Gibi Sizler Gibi Kardeşim Olduktan Sonra Benim Sırtım Yere Gelmez Evel Allah...
Hepinizi Çok Seviyorum....
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 00:07
Albayım Allah ın selamı uzerıne olsun. Hepbırlıkte daha ıyıye ve guzele... Gülme

Albayım kankamsın Göz Kırpma Severım senı kerato Embarrassed

Düzenleyen CeCoLi - 12 Ekim 2011 Saat 00:08
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 00:07
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Kardeşlerim Gurur Kaynaklarım...
Garajda Yeterince Yanınızda Olamadım Ama... Aklım Hep Sizdeydi...
Cecoli mede Bize Sunduğu Garaj Olanağı İçin Ayrıca Teşekkür Ediyorum.
Ahmet Kardeşimin TAXI Levhasındak Göstermiş Olduğu Yoğun Çabadan Dolayı Özellikle Teşekkürlerimi Sunuyorum...

Burak Kardeşim Benim... Orada Bulunman Bişeylere Yardımcı Olabilmendeki Gayretinde Gözümden Kaçmadı... Herşey İçin Eyvallah...

Daha Öncede Dediğim Gibi Sizler Gibi Kardeşim Olduktan Sonra Benim Sırtım Yere Gelmez Evel Allah...
Hepinizi Çok Seviyorum....
Thumbs Up aynı duygu ve düşünceler içerisindeyim abi.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 00:15

Albayım Allah ın selamı uzerıne olsun. Hepbırlıkte daha ıyıye ve guzele... Gülme

Kafama Koydum... Kerato Alacağım Hem Azda Yakıyor... Nasıl Biniyorsunuz Bu 2O6 lara Yahu SırıtmaKahkahaEmbarrassedSırıtma Bide Virajlarda Aman Allahım Embarrassed
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 00:22
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Kafama Koydum... Kerato Alacağım Hem Azda Yakıyor... Nasıl Biniyorsunuz Bu 2O6 lara Yahu SırıtmaKahkahaEmbarrassedSırıtma Bide Virajlarda Aman Allahım Embarrassed

SırıtmaSırıtmaSırıtma puahahahahahaaaaa SırıtmaSırıtmaSırıtma  Keratoymus Dil ÇıkarmaDil ÇıkarmaDil Çıkarma
Yukarı Dön
gokayy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Haziran - 1994

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gokayy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 00:23
Yine döktürmüşsünüz cem abiSırıtma bide logoyu taktıktan sonra foto koysaydınızda bizde görseydik Kahkaha
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 10>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Peugeot 206 SW benzin rolesi arızası son mesaja git 166 0 yavuztugay
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 364 0 Ali060606
konu icon Titreme ve tekleme son mesaja git 145 0 egenc46
konu icon 206 enjektor sorunu son mesaja git 111 0 MkzLL
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 27207 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 590 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37255 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 297549 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 106 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94892 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 1242 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1054 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6633 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1129 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 683 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3650 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49758 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 542 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 353 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 1022 0 SerkanPinar
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kayıt bulunamadı.
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English