|
2005 307 radyo çekmeme sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 09:23 |
arkadaşlar benim arabam 2005 model 307 look 1.4 benzinli benimde radyom doğru dürüst çekmiyor acaba orjinal teybimi değiştirsem yol bilgisayarımla ilgili sorun yaşarmıyım.Her tür teyp takabilirmiyim, bir de olursa neler yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler.. |
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
radyo çekmiyosa eger anten soketi teypden çıkmış olabilir sonradan takılan teyplerde bilsigim kadarıyla yol bilgisayarı kullanılamıyor
alternatif olarak harici elektrikli antenlerden taktırabilirsiniz 30 35 tl gibi bi fiyatı var |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
radyo eskiden çekiyormuydu?
daha önce tetibi söktürdün mü yada oradaki kablolarla ilgili bişey yaptın mı?
arkadaki anteni hiç söktün mü?
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aldığımdan beri öyle .teybini hiç sökmedim..
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nezaman aldınız, çekmeyen bir bölgede ikamet ediyor da olabilirsiniz.
biraz eliniz yatkın ise bu sorunu yapması muhtemel iki sebep geliyor aklıma.
1- 34sea45' in dediği gibi teyp soketi
2- tavandaki antenin oksitlenme yapması ihtimalidir.
teybin soketini konrtol etmek için yanlarında 4 tane olan deliğe ince şiş, tığ gibi malzemeyi takıp teyibi çıkartın. daha sonra anten girişini kontrol edin.
tavandaki anteni kontrol etmek için ise anteni civata gibi çevirerek çıkartıp dibini kontrol edebilirsiniz.
yinede sıkıntı yok ise anten kablosunda bir kopukluk söz konusu olabilir.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar bir deneyeceğim.
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica ederim. sizden güzel haberleri bekliyoruz. |
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar sorunu hallettim şu an radyomda sıkıntı yok, iyi şekilde kanalları çekiyor, bilgileriniz ve yardımlarınız için hepinize teşekkürler ederim.
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
halletmenize sevindim,
peki nasıl hallettiniz sorun neymiş?
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dediğiniz gibi anteni söktüm yerinde oksitleme görünmüyordu tekrar yerine taktım, radyoyu da söküp anten girişini çıkarıp taktım radyoyu çalıştırdım sorun yok oldu şimdilik. yardımlarınız ve ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |