Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yıllardır dizele niye geçmemişim tühh yaa...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yıllardır dizele niye geçmemişim tühh yaa...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
muzaffer Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Haziran - 1987

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muzaffer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2011 Saat 22:02
Gülü seven dikenine katlanır mimitimm. Benim aracı gördün km side bir hayli yüksek ama bakımlı dizel yada benzin yada lpg burada iş zamanında ve düzgün bakımdan geçiyor. Tabiki dizel bir başka ona lafım yok.Embarrassed
407 Executive Black CD 2007
Yukarı Dön
orhanax Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı orhanax Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 00:13
Mimit dostum, benim şansızlığım da var tabii biraz işin içinde ama LPG sonuçta araca sonradan eklenen bir sistem. Arıza çıkarma riski artıyor. (Bu arada bir de benzin pompası yaktım. Cool ) Velhasıl, benim deneyimlerime göre dizel araç daha ekonomik. Bak sen dizeli sevmiyorsan ver bana 308'i. Auto6r bir de. Tadından yenmez vallahi. Tam da sevdiğim renk... Embarrassed
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+)
Yukarı Dön
mimitt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
06 - Mart - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mimitt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 00:29
inan 308 biraz zoraki oldu, şuan hayatımda biraz karışık askerlik okul falan bir şeyler belli olsun,bir 406 istiyorum ama 2.2 sedan istiyorum onu bulmakta zor Türkiyede. olmadı Legacy istiyorum 165 lik :) benim asıl sorunum sanırım silindir hacmi ile 2.0 dan 1.6 ya düşünce insan bir garip oluyor.
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r
Yukarı Dön
djchaos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı djchaos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 00:51
Orjinalini yazan: mimitt mimitt Yazdı:

uzun vade de dizel pek ekonomik olmuyor sanıldığı gibi yakıt parasında tasarruf ediyorsunuz belki o anlık ama,gerek bakımı olsun,gerek ikinci eldeki değer kaybı olsun,gerek motor arızaları ve yenileme işlemindeki maliyeti aracı satmaya kadar götürür insanı.zaten Türkiyede turbo dizel kullanma konusun da çok eksik bilgi var,ikinci eli tamamen risk. 

Onun için ben her ne kadar dizel araç kullansamda gönlüm D segmenti benzin/lpg yakıtlı bir araçta.

katılıyorum dizelin motorunun rektefiyesi ile benzinlinin arasında dünya fark var benim aracım benzinli debriyaj seti 300 tl gibi birşey ama duyumlarıma göre 1.4 dizel aracın debriyaj seti sadece debriyaj ile kalmıyor volant da değişiyor maliyeti 700 800 gibi birşey çünkü bunlarda oynar volant var
Yukarı Dön
hakann83 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

01 - Ağustos - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakann83 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 01:40
Orjinalini yazan: djchaos djchaos Yazdı:

uzun vade de dizel pek ekonomik olmuyor sanıldığı gibi yakıt parasında tasarruf ediyorsunuz belki o anlık ama,gerek bakımı olsun,gerek ikinci eldeki değer kaybı olsun,gerek motor arızaları ve yenileme işlemindeki maliyeti aracı satmaya kadar götürür insanı.zaten Türkiyede turbo dizel kullanma konusun da çok eksik bilgi var,ikinci eli tamamen risk. 

Onun için ben her ne kadar dizel araç kullansamda gönlüm D segmenti benzin/lpg yakıtlı bir araçta.

katılıyorum dizelin motorunun rektefiyesi ile benzinlinin arasında dünya fark var benim aracım benzinli debriyaj seti 300 tl gibi birşey ama duyumlarıma göre 1.4 dizel aracın debriyaj seti sadece debriyaj ile kalmıyor volant da değişiyor maliyeti 700 800 gibi birşey çünkü bunlarda oynar volant var

uzun lafın kısası benzinli araçta yakıttı parçalanıyosun lpg taktırırsanda uyum sağladı sağlamadı usta iyiydi iyi değildi gibi şeylerle uraşıyosun dizelde ise bakımda parçalanıyosun. dizelden kar etmek istiyenler günlük hiç yapmasa 100km yapması lazımki karda olabilsin 
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 05:51
Orjinalini yazan: Saleeh Saleeh Yazdı:

2bin devirin altina dusen bizden degildir :))

hahah

biz benzinde redline dolanıyoruz :)
Yukarı Dön
orhanax Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı orhanax Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 11:30

inan 308 biraz zoraki oldu, şuan hayatımda biraz karışık askerlik okul falan bir şeyler belli olsun,bir 406 istiyorum ama 2.2 sedan istiyorum onu bulmakta zor Türkiyede. olmadı Legacy istiyorum 165 lik :) benim asıl sorunum sanırım silindir hacmi ile 2.0 dan 1.6 ya düşünce insan bir garip oluyor.

Ona bir şey diyemem işte. Zulüm geliyordur şimdi sana 1.6. Ben 1.3'ten başladığım için 1.6 idare ediyor beni. Vergi ve yakıt derdi olmasa en az 2.0 kullanmak isterim ben de lakin memurun hali belli. Sırıtma İnşaallah istediğin gibi içine sinen bir araç alırsın en yakın zamanda.
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+)
Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 11:35
ahh ahh :)) mazot almayı unuturdum ya bı kez bı attır tamam gez dur valla :d depo kapagının yerını unuturdum :D 20 tl atardım nerelere gıder gelırdım sımdı carsıyı gez gel bıttı :D aman diim aracınızdan memnunsanız hiç degiştirmeyin dizel gibisi harbiden yok
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 15:45
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

ahh ahh :)) mazot almayı unuturdum ya bı kez bı attır tamam gez dur valla :d depo kapagının yerını unuturdum :D 20 tl atardım nerelere gıder gelırdım sımdı carsıyı gez gel bıttı :D aman diim aracınızdan memnunsanız hiç degiştirmeyin dizel gibisi harbiden yok

Her dızelı kucuk hacımlıler olarak dusunmeyın...

Agırlık ve guc oranında kıyaslamak gerekır. Mısal kendı aracım 10-11lt cıvarı lpg tuketıyor, bu na karsılık 307 1.6 110 da sehır ıcınde 6-6.5 lt cıvarı.

Aracım 130 bınde. Dızel motoruda denk kmlerde dusunmek gerek.

10-11 lt 2.20 lpg = 22-24kr
6-6.5 lt 3.75 mazot = 23-24kr

Yanı genel olarak dızel-lpg oranı denk. Fakat dızelınde kendıne gore guzel yanları var benzınlı makınenınde guzel yanları var. Burası tercıh meselesı. Yalnız yenı dızeller hassas makınelerdır bılınclı kullanılmadıgı zaman gercekten kısa zamanda problem cıkarabılıyor. Ayrıca dızel motor arıza yaptımı yurutmesı cok daha zor ve masraflıdır. Dızelın arıza rıskıde daha fazladır... Bu cumlelerı bır taraf olarak yazmıyorum.

Lpg bakımı normal bırısı ıcın 10.000 kmde bır kez 50 tl, 2 yılda bır muayene oncesınde de 25tl harıcınde baska hıcbır malıyetı veya bakımı yoktur...

Düzenleyen CeCoLi - 10 Ekim 2011 Saat 15:46
Yukarı Dön
hakann83 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

01 - Ağustos - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakann83 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 15:59
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Agırlık ve guc oranında kıyaslamak gerekır. Mısal kendı aracım 10-11lt cıvarı lpg tuketıyor, bu na karsılık 307 1.6 110 da sehır ıcınde 6-6.5 lt cıvarı.

Yanı genel olarak dızel-lpg oranı denk. Fakat dızelınde kendıne gore guzel yanları var benzınlı makınenınde guzel yanları var. Burası tercıh meselesı. Yalnız yenı dızeller hassas makınelerdır bılınclı kullanılmadıgı zaman gercekten kısa zamanda problem cıkarabılıyor. Ayrıca dızel motor arıza yaptımı yurutmesı cok daha zor ve masraflıdır. Dızelın arıza rıskıde daha fazladır... Bu cumlelerı bır taraf olarak yazmıyorum.

Lpg bakımı normal bırısı ıcın 10.000 kmde bır kez 50 tl, 2 yılda bır muayene oncesınde de 25tl harıcınde baska hıcbır malıyetı veya bakımı yoktur...

Abi senin lpg den azin yanmamis sanirim uyum sorunu yasamamisin herkes senin gibi sansli degilki ben palio ya taktirdim lpg azima tukurdu felegi sasti arabanin baya para akittim adam edemedim sorun oldumu dizel kadar masrafi olmaz ama baya bela bi is sorunlu lpg ile urasmak biri benzinden der biri benyin der biri araca uymadi der der de der yani
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 16:01
Orjinalini yazan: hakann83 hakann83 Yazdı:

Abi senin lpg den azin yanmamis sanirim uyum sorunu yasamamisin herkes senin gibi sansli degilki ben palio ya taktirdim lpg azima tukurdu felegi sasti arabanin baya para akittim adam edemedim sorun oldumu dizel kadar masrafi olmaz ama baya bela bi is sorunlu lpg ile urasmak biri benzinden der biri benyin der biri araca uymadi der der de der yani

Yahu arkadasım sızın araclarınıza kıt takan ustalarınız kotuysa sıstemın ve lpg yakıtının sucu nedır ?? Sırıtma Yerıne gore hıc fıltre degıstırmeden enjektor temızlıgı yaptırmadan yıllarca kullananlar var. Elbet bır yer gelıp sorun cıkaracak degıl mı ?? Bakımsız kullanırsan sorun cıkar dogal olarakGülme

Bu forumda bıle benım taktırdıgım taktırmadıgım gayet memnun bır suru lpg lı arac var. Dızellerde hıc sıkayet olmuyor sankı Göz Kırpma

Bu konu hep aynı sekılde ıste boyle tartısılır gıder. Benım amacım tartısmak degıl.
Sadece bılmeden lpg yı kotuleyenlerı bılgılendırmek. Yoksa her kım dızel kullansın lpg kullansın benım ıcın ne degısır??? Göz Kırpma

Bu konu bıraz tercıh meselesıdır... Kımısı dızelden agzı yanmıstır asla almam der, kımısı benzınlı motorda lpg yuzunden sıkıntı yasamıstır bır daha almam der. Bunun cok cesıtlı orneklerı mevcut.

Ama unutmayın kı dızel motor cok daha sıkıntılı bır motordur yuksek sıkıstırma ıle calısır kım ne derse desın. Dızelde oncelıkle yakıt hattı cok yuksek basınc ıle calısır ve cok hassastır. En ufacık degısık bır yakıt almayla bıle calısmayabılır. Arıza yapmaya cok daha musaıttır ve eskı dızellerın omru yenılerde yoktur. Genel olarak bunu sızde gorebılırsınız. Turbolu motor keyıflıdır ama omurden torpuler... Ummadık bır zamanda turbo ıcındekı yag segmanı sıyrılıp motorun ıcıne yag basıp motoru kucaklamak gıbı bır rısk her an vardır. Yasayanlar bılır. 20.000 km de bır 3.20D bıle bır anda yolda kalıp motorunu kucaklayabılen bır teknolojıyı kullanıyoruz...

Bunu soylerken benzınlı motorlarda da cıkabılen problemlerı unutuyor degılım. Ama rısk farkı varGülme

Düzenleyen CeCoLi - 10 Ekim 2011 Saat 16:14
Yukarı Dön
alisuat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı alisuat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 16:16
ben sürdüğüm araçtan zevk almak isterim ve o zevki dizelden alamıyorum,tamam sağlam motorlu bir dizelle anlık torklarla, biraz zevk alınabilir ama unutmayın dizellerin hemen hepsi turbolu,benzinde turbo olunca neler oldugunu biliyoruz :), peugeot için dizel lpgye göre tercih edilebilir ama lpg uyumu çok daha iyi olan. 1.6 102lik vw grubu veya japon arabalarının bir kısmı gibi, lpg takmak çok daha mantıklı,

ek olarak ayda 1000 km civarı veya daha altında yol yapanlar varsa bence benzinli binsinler

1200 kilo bir araç için(tahmini ama baya gerçekçi değerler)

şehir içi 10 litre benzin 12 litre gaz 6 litre dizel yakar.

yani aylık maliyet, benzinde 430 tl dizelde 223 tl lpgde 250 tl yakar

ankara değerleri için

yani aylık yaklasık 200 tl kar var ancak dizel ve lpgnin bakımda ekstra masraflarını ve motorun daha fazla yıpranmasınıda varsayarsak. ayda 1000 kmden fazla yapmayanlar benzinle araçlarına binsin.
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90
A(+)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 16:23
Mesela ben gaza dokundum mu tepkı bastım mı redlıne yapmak ısterım. Bu acıdan dızel hıc bana gore degıl. Ama mesela maddı ımkanım olsa kucuk hacımlı bır dızel aracı gunu bırlık bınmek ıcın ve keyıf ıcınde kuvvetlı bır makıneyı lpg ıle calıstırarak catır catır redlıne cevırmek ıcın sahıp olmak ısterım Embarrassed
Yukarı Dön
alisuat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı alisuat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 16:27

Mesela ben gaza dokundum mu tepkı bastım mı redlıne yapmak ısterım. Bu acıdan dızel hıc bana gore degıl. Ama mesela maddı ımkanım olsa kucuk hacımlı bır dızel aracı gunu bırlık bınmek ıcın ve keyıf ıcınde kuvvetlı bır makıneyı lpg ıle calıstırarak catır catır redlıne cevırmek ıcın sahıp olmak ısterım Embarrassed

bendeki 1.4 corsa bile 2.viteste 105 yapıyor 1.7 dizel corsa 2 de 70 i geçemiyor :)
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90
A(+)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 16:44

benzinliyi tek isteme ve almakdaki amacım egzozdu :) ama yarı yarıya fark var ya benım kucuk hacımlıydı evet ama cok serıydı masallah ve ne kadar zorlarsam zorlayayım taş çatlasa 18 kuruş yakıyordu normal devırde kullandıgımda 14-15 kuruş yakıyordu :D bu araba fazla zorlarsan 37 fazla zorlamazsan 30 kuruş yakıyor :D serilik bakımından fark var tabı tatmın edecek derecede ama bu kadar farkla oooo :d
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 16:50

benzinliyi tek isteme ve almakdaki amacım egzozdu :) ama yarı yarıya fark var ya benım kucuk hacımlıydı evet ama cok serıydı masallah ve ne kadar zorlarsam zorlayayım taş çatlasa 18 kuruş yakıyordu normal devırde kullandıgımda 14-15 kuruş yakıyordu :D bu araba fazla zorlarsan 37 fazla zorlamazsan 30 kuruş yakıyor :D serilik bakımından fark var tabı tatmın edecek derecede ama bu kadar farkla oooo :d

Sunuda gozden kacırma!!!

206 hafıf bır arac golf cok daha agır. Ve golfun ustundekı makıne de pek ekonomık olmayan bır makıne. Bunun yanında aracının yakıtı fazla soylemelıyım. Bence bır kontrol ettırmelısın. Benım arabayı sıkıstırsam 30 kr yakmaz neredeyse yanı Sırıtma
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 17:11

Sunuda gozden kacırma!!!

206 hafıf bır arac golf cok daha agır. Ve golfun ustundekı makıne de pek ekonomık olmayan bır makıne. Bunun yanında aracının yakıtı fazla soylemelıyım. Bence bır kontrol ettırmelısın. Benım arabayı sıkıstırsam 30 kr yakmaz neredeyse yanı Sırıtma
bılıyorum arada yarım ton fark var nerdeyse :D lastıkler 195*50*15 206 da 225*40*17 golfde var dızele zaten egzoz takmadım bunda acık hava fıltresı ve performans egzozu var 8v olmasından dolayı yaktıgını dusunuyorum gaz ayarına goturdum normal dedıler bujılerı yenı degıstırmısler ne var uzerınde bılmıyorum bujı olarak
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Yukarı Dön
hakann83 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

01 - Ağustos - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakann83 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 18:20
Orjinalini yazan: alisuat alisuat Yazdı:

<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

bendeki 1.4 corsa bile 2.viteste 105 yapıyor 1.7 dizel corsa 2 de 70 i geçemiyor :)

Ya o arabada veya soförde sorun vardir arkadasim dedigin imkansiz birsey ben 1.7 combo kullandim motorlari ayni yolda tutamiyosun 1.7 yi
Yukarı Dön
hakann83 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

01 - Ağustos - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakann83 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 18:22
Cem abi sana eve gdince cevap atacam telden okumasidayazmasida zor oluyoo :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 18:34
Bidakka bidakka kim demiş dizelde redline yapılmaz diye.Koca otobüsü sona dayıyorum ben devir saatini ilk fırsatta çekicem resmini koyucam siteye görüşcezzz :)

Düzenleyen HuseyinTurk - 10 Ekim 2011 Saat 18:38
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1936 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6662 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 115 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 105 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 102 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 706 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 105 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 140 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 838 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 325 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 521 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 401 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107782 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1643 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3399 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10352 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9275 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1158 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1395 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English