![]() |
|
Teyzenin Vtec'e olan tepkisi :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teyzecim sen merak etme onun aklını biz alırız A.T
![]() |
|
![]() |
|
Aracın sınırlarını denemek için pistlere gitmeli aslında. Ancak yeterli imkan yok bu konuda ülkemizde. İstanbul Park'ta aracıyla gelenler turlayabiliyor bildiğim kadarıyla ama zenginlere özel uygulama.
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her yer vtec oldu bunları fotokopiylrmi çoğaltıyorlar hepsi aynı farklı bişey yok.
Tırın altına giren araçtakiler tam apaçi sesler müzik.Aracın marka ve modeli hakkında fikri olan var mı
![]() ![]() |
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Pejoya benzıyo :P
Vtec falan hıkaye gelir 5,500den sonra baslayan hayat gec kalınmıs hayattır :)) Trafıkte apaçi tarzı makaslara yada gereksiz hıza karşıyım bunuda belirteyim. Ben nasıl rahatsız oluyorsam o tür denyolardan, kimseyide rahatsız etmem arkamdan laf yemek istemem. |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
Asi Kaptan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1997 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asi Kaptan
O teyze sesi eski bi çaydanlık şakasından alınmış :D
|
|
Opel Astra 1.4 T Cosmo 2011
|
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
teyze sesı caydanlık sakasından alınıp yapıstırılmıs ayrıyetten tırın altına gıren aracın konsoluna bakarsakta eger tahmını olarak jetta yada polo olabılır .. cunku fan yerlerı polonunkılere cok benzıo .. eheeey yuhhuuu güüüm :) gordun mu rahmetlı dedenı :) ne gerek war ..
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
avcifurkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
Açık söyleyeyim, bu şekilde tehlikeli kullananları gördüğüm zaman, direk 155 arayıp ihbar ediyorum. Kimsenin babasının yolu değil, bu şekilde kazaya karışıp birinin ölümüne sebep olanlar da kasten adam öldürme suçundan cinayetten yargılanmalı bence...
|
|
2007 407 2.0 HDI Executive OV
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
aynen cinayetten yargılanmalı birde yola atılıpta sokakta yürür edasıyla gezen tipleride ne yapmalı , araba yavaşlar diye takmıyo gelen araçları , çarpasım geliyo valla böylelerine
![]() |
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Aman dikkat et başına bela alırsın denyo atar kendini yere sonra hastane polis uğraşırsın.Eskiden durup yolu baban mı yaptı diye soruyordum artık gülüp geçiyorum.Ama dün dayanamadım yine kadıköyde rıhtım caddesinde bi tane apaçi ww gti arkada ikide bi korna yapıyo en sonunda hava yaparak yanımdan asıldı geçti trafik adım adım 10 metre gitmeden kaldı yanına gittim camı açtım biraz azarladım arka koltukta oturan abimizi görünce abi demeye başladı.İlerledik arkamızdan bile gelemedi korkudan.Aklınca hava yapıp uzayacaktı bizde doblo vardı bu arada trafiğin sıkışık olması bazen işe yarıyor. ![]() |
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Haklısın polis molis uğraşmamak lazım bazen silme geçiyorum terbiyesizleri ödleri kalıyormu bilmiyorum ama hayatları ucuz demek ki :) , ben yaya olarak diğer sürücüleri zor durumda bırakmamak adına hızlı davranırım herkestende bunu beklerim .
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
avcifurkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
Ben yanlarından geçerken camı açıp "Kaldırımlar Hayvanlar için herhalde" diyorum. Çok nadirde olsa bazen insanlar dalıyor, kafada bir sürü tilki dolaşınca olabiliyor, onları tenzih ediyorum. Size yinede dikkat edin, maazallah ayağı takılır düşer beyin kanaması falan, iş alırsınız başınıza.
|
|
2007 407 2.0 HDI Executive OV
|
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
allah iyiliğinizi versin hepiniz yemişsiniz he
![]() ![]() ![]() alın size videonun orjinali ![]() |
|
![]() |
|
orjinali de çok iyiymiş ya. off çok güldüm
![]() |
|
![]() |
|
ares2626 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
fena:D
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
teyzenin sesi yapmacık sanırım
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |