|
Partner Adventure Park sensörü montajı. |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Rica ederim kardeşim ne demek.
Sagolasın.
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
|
Resimler 4000* e 3000 ama yüklerken küçültüyor.
İmageshacı kullanamadıgım için( satın al diyor) başka sitelerden yüklüyorum ve bu resimler3 ay sonra hiç gözükmeyecek.
bi çözüm bulmam lazım.
|
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Pc Ekranı Pc ye Göre Boyutlandırıyor... Ama Bizim Pc lerde Kocaman Açılıyor... Ben Resimleri Net Bir Şekilde Tam 5 Dakikada Anca Görebildim... Sen Yüklerken Kutucuktan 800x600 Ölçülerini Gir... Ben Hepsini Yeniden Düzelttim Şimdi... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Engin Tepe
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
|
Gayet kolaymış motaj degmez 30 lira vermeye :)
Tamamdır Albayım ama yükleme yaptıgım sitede bu uyarı yok malesef. Dandik bi site.
|
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Engin bey merhabe benim de var bi partner bende taktim aynı şekilde sanırım ölçülerimizde aynı yerlere isabet etmiş aynı işlemleri bende uyguladım fakat tamponun sag ve sol kısımlarındakiler biraz asagiya bakıyor sizdede öylemi merak ettim...
İbrahim beyde bi soru sormus sanırım onuda cevaplandırayim gerekli maksimum ve minimum ölçüler gelen kitapçıkta mevcut ona göre deliyorsunuz. |
||
Engin Tepe
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
|
Öncelikle hoş geldiniz Ozan bey;
Bende ölçülere uyarak yaptım birz daha aşagıda olsaydı şayet aşaya bakıyordu ama sag sol tampon aksesuarı olan krom cubukun iç uçlarını baz alarak 4 cm altından işaretleyerek deldim.
Şuan açıları ve konumları gayt makul.
|
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben tamponu yükseklik olarak ortaladım dediginiz gibi cubuklar ile aynı mesafede biraz daha yukarı yapsaymişim daha iyi olacakmıs. Sizin tamponlar farklı degildir heralde benim arac eski kasalardan...
Düzenleyen Ozan.Ersoy - 11 Ekim 2011 Saat 19:15 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ellerine sağlık gayet güzel yapmışsınız bende 1 saat önce yaptım.Gerçi benim aracımda olanın beynini değiştirdim ve ekranı bağladım.Gayet güzel ve kaliteli.
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |