|
Partner Adventure Park sensörü montajı. |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2011 Saat 20:50 |
Akşam 5 da başladıgımız Park sensörü montajı akşam 8 30 da bitti.
Araya Elemanı otogara bırakma( manavgat) ve Burak kardeşimin help yardımı da içinde :)(Alara)
İlk önce kutunun içinden çıkan matkap ucu ile delme işlemini yaptık,Eşit aralıklarla.
DAha sonra yerlerine taktık ve tampon vidalarını sökerek kablolarını içeri aldık.
Takarken arka kısmında beyaz bi nokta var onun üste gelmesine dikkat etmek gerekiyormuş.
Kabloları içerde topladıktan sonra kapattım bagajı öylece dolaştım
Otogara gittim geldim Burak ın Yanına gittim geldim Araç arıza yapmış yolda yardım cı oldum.
Geldim ve kaldıgımız yerden devam ettik Geriye elektirik kısmı kaldı. Şahin peugeot atn da telefon yardımı alarak şase ne şekil olacak diye.
Arka sag Stop u sökerek Şase yerine ve elektirik in alınacagı kısıma ulaştık.Gerekli baglantılar yapıldı vestop yerine geri takıldı.
Ve son olarak baglantıları yapıldı ve ekranın yer bulup yapıştırılması ile birlikte amfi kablosu beraberinde alt plastik aksamın sökülerek yerleştirilmwsi ile birlikte montajımız son buldu.
Ürün kalitesi oldukça iyi ben beğendim.
Düzenleyen Engin Tepe - 08 Ekim 2011 Saat 15:23 |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ellerinize sağlık fakat benim anlamadığım konu şu çıkan matkap ucuyla ufak çaplı delik açılır gibi sadece
|
|
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Matkap ucu cıhazın girebilecegi büyüklükte.
Mantar başlık gibi ertrafı slikon kelepçeli girdimi kolay kolay çkmaması için.
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende girişicem hafta içi ilk fırsatta bakalım ama araç mavi takmadan önce boyamayı düşünüyorum zararı olurmu acaba?
|
|
Engin Tepe
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Boya ma konusunda net bir bilgiye sahip olmamakla beraber orjinal bayanmışı olmadıgı için sonradan boyanan lar nasıl dır denemek lazım yada yapan var sa.
Takmadan akü kutuplarına bagla çalıştır biyanesini boya dene digerleri ile aynı hassalıga sahip mi.
Sahip sa hepsini boya gitsin.
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun yanlız kabloları ekran a cekmedinizmi yoksa kablosuz mu .....
|
|
Engin Tepe
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Kabloları çektik Cam Kapı lastiklerinin altından sol koltugun altında amfi var onun kablolarıyla beraber bagaj kısmına yerleştirdik cihazı. kablo fazla fazla mevcut
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güle güle kullan abi anlatım için teşekkürler
|
|
Engin Tepe
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Rica ederim kardeşim :)
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O bitanesinide kaybetmek var ama sonuç olarak şimdilik siyah kalsın diyorum o yüzden :)
|
|
iibrahimm
2. Vites 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|
ustalar selamınaleyküm bu akşam engin arrkadaşın almış oldugu cihazdan bende aldım fakat tamponu delmek biraz cesarat istiyor arac 307 tamponun üzerinde belli başli yerler varmı yoksa metreyle ölcüp denk gelen yerleremi takıyorsunuz
sensörler boyadan etkileniyormu ? bayasak nasıl olur kırmızı tamponda pek iyi olmayacak |
|
307 1,4 hdı
|
|
Engin Tepe
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
emege saglık engınım hayırlı olsun
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi sensörcüklerin hayırlı olsun.....
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yanlış hatırlamıyorsam tabnca ile boyadıklarını duymuştum fakat doğrumu bilemicem ---boyamadan başka alternatif varmı peki????
|
|
Engin Tepe
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Boyamadan başka alternatif orjinal kullanmak :D
Sagolun arkadaşlar. Kurulumu gayet kolaymş.Ben aptıysam herkez yapar. :D
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Engin Elinize Sağlık Kardeşim... Güzel İş Çıkarmışsınız..
Fakat Bu Resimlerin Boyutlarını Ayarlatınızmı Çokmu Büyük Yüklenmiş Kasma Yapıyor.. Anlayamadım... |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
engin maşallah güzel olmuş da o bagajın hali ne (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Engin Tepe
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Abi Bagaj o günlük öleydi. O dagınık malzemelerinin yeri kablo tesisatının çekildigi yerdeydi sunta ile kapalı yer orayı sökünce mecburi dagıttık ortalıgı.Normalde öyle göremessiniz. :D
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Burak07
1. Vites 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi hayırlı olsun yardımların içinde sağol :D yoksa yürüyerek giderdim eve :D :D
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |