|
Bim' de Park Sensörü |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
DRIVER34
2. Vites 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aslında bende kurulu var o tesisata entegre olmaz mı acaba yaw ...
|
|
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
3 gün önceden bakmıştm ama aklıma yeni geldi gittim baktım bitmiş yaa. :(
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yahu mıllet alabılmek ıcın 10 tane bım dolasıyor ama sız hala modlardasınız
Ondan sonra urunler bıtıp bulamadıgınızda ıse modlarına gıreceksınız
Aynı ozellıklere sahıp daha kalıtelısını ıstıyorsanız 150 TL veya daha fazlasını verıp Cenmax alacaksınız. Daha once cenmax ta ınceledım sensorlerı bu bımde satılan ıle aynıydı
Cenmaxta yerıne gore degısık sensorler kullanıyor
Ben kendı aracımda Brees marka kullanıyorum gostergelı ve seslı tıp kullanıyorum. Montaj servısıne sordugumda 250 TL ucret ıstemıslerdıde OHAAA dıyesım gelmıstı
Bende ınternet ustunden 50 TL gıbı bır fıyata satın alıp montajını kendım yapmıstım. Genel olarak memnunum. Mesafeyı dogru olcuyor ama sensorlerı bıraz yavas calısıyor.
Bu Bımde satılan Toolmax marka urunun sensorlerıde hızlı calısıyor buna emın olabılırsınız. Bır fııl testını yaptım...
Sonuc olarak bır urunu fıyatına gore kıyaslamak gerek. Fıyatına gore cok guzel bır urun. Ama tabıkı cenmax ıle aynı olamaz. Ayrıca ıthalatcı fırmada saglam. Bunuda farklı bır urun noktasında ılgı alakalarını gordugum ıcın soyluyorum
Sıze cenmax ın seslı konusmayan bır modelının lınkı
Düzenleyen CeCoLi - 07 Ekim 2011 Saat 15:54 |
|
gokayy
1. Vites 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
istanbul'dan alıcak olan varsa bulabilirse 1 tanede bana alsa ben sonra onunla bulusup ondan alsam nasıl olur acaba bulamadım ben (telefonum imzamda yazıyor)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben alırken 5 adet kalmıstı. Is cıkısı bır bakayım senın ıcın...
|
|
Saleeh
2. Vites 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cem abi zerre düşünmeyin dedikten sonra gidip aldım. Ben alırken 4 tane kalmıştı. Benimle birlikte 2 kişi daha aldı. Keşke son kalanıda alsaydım alamayan arkadaşlara yardımcı olurdum.
Düzenleyen Saleeh - 07 Ekim 2011 Saat 16:11 |
|
gokayy
1. Vites 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cem abi umarım akşama kalır ben bulamadım buralarda.
|
|
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Başka Bim den Aldımmm Aldımmmm
10 tane gelmiş 5 tane daha duruyordu.
Montaj kolay gibi :D
Düzenleyen CeCoLi - 07 Ekim 2011 Saat 16:21 |
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bosuna konusmuyoruz hemen alın dıye. Sakalımızda var ama neyse
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hepsının montajı aynı zaten
Sadece ıscılık kalıtelı olursa daha problemsız ve daha duzgun calısır... Düzenleyen CeCoLi - 07 Ekim 2011 Saat 16:21 |
|
Engin Tepe
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Uzman elleremi bıraksak her türlü alet edevat var :). Ben pek anlamam |
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ön ve arkaya kamera takmasam alırdım
Düzenleyen djchaos - 07 Ekim 2011 Saat 16:30 |
|
Engin Tepe
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Kamera takaçaktımda 150 tl gibi bi fiyat çıktı. :)
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende kameradan cok daha onemlı dıye dusunuyorum... Kameranın onuna camur gelır vs karanlıkta gostermez bırde hep ekrana bakarak mı gerı gelecegız. Ama kulagınızla sensorun sesını dınlemenız yeterlı oluyor. Ekrana bakmaya bıle gerek kalmıyor
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben kıyacam paraya araç zaten tekno market oldu bari tam olsun :)))) bugün ebayden portable dvd player sipariş ettim 50 tlye 2. el onuda torpidoya koyucam
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Pek anlamıyorsan bence el surme. Cok basıt gıbı gorunuyor ama kendıne gore puf noktaları var. Onlara dıkkat etmezsen guzel olmaz. Ayrıca araca gore ugrasısı degısken...
|
|
Engin Tepe
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Evet berbat etmekten iyidir. :)
Düzenleyen CeCoLi - 07 Ekim 2011 Saat 16:47 |
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanlıs bır yere delık acarsan gerı donusu olmaz
Gercı bazı ustalarda sensorlerı gelısıguzel yerlestırıyorlar yıne guzel olmuyor ama ısı ıyı bılen bırıne goturmek lazım bu acıdan dolayı... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar alıcam ama aklımda sorular var
1.Benim aracın geri vites müşürü arızalı yani lambası yanmıyor bu şekilde çalışırmı 2.montajı nasıl olur?
|
|
Engin Tepe
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Ben elektirik kablosunu aküye bagladım çalışıyor test amaçlı ama gelişi güzel kablodan elektirik alırsak park halindeykn bi hareket olsa her şeye ötecek bu :D Geri vites lambasın abaglamak lazımki o anda güç alsın. :)
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |