|
Bim' de Park Sensörü |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2011 Saat 12:09 |
|
Daha once kapıs kapıs satılıp kısa surede tukenen park sensorlerı bugunden ıtıbaren tekrar satıstadır. Suandakı fıyatı 49.90 TLdır. Almayı dusunenler kacırmasın. Hızlıca bıme kosturun...
|
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
:) gerek yok abi vurunca ses geliyo :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar Ben Kullanıyorum Gayet Memnunum Tavsiye Ederim +100
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bende size soracaktım bunu,Allah razı olsun Akşama bakayım hemen
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ya şunların önler için olanı yokmu arkadaş
hayırlı satışlar bim amca
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aksama kalırsa bakarsın...
Zerre dusunmeyın parasının cok cok ustunde bır urun oldugunu soyleyebılırım...
|
||
Saleeh
2. Vites 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Cuma çıkışı gidip alalım ozaman bitane
Düzenleyen Saleeh - 07 Ekim 2011 Saat 12:26 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Buralarda bim yok |
||
DRIVER34
2. Vites 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bir o kaldı satmadıkları....
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güzel ürün tavsiye ederim önemli olan ürünün kalitesi ve iş görürlüğü nerede satıldığı değil. Daha önce aynı ürünü kullandım gayet güzel bir ürün tavsiye ederim. |
||
muratgulen07
1. Vites 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Fiyatı daha uygun değilmiydi onun ben mi yanlış hatırlıyorum ?
|
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
DRIVER34
2. Vites 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tabiki cnm doğru bişey demiyoruz malesef bende mevcut malum araba bayandan alındı :D
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
39TL idi diye hatırlıyorum.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende bi bakayım olmazsa
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ürünün kalitesi nasıldır peki????bizim mahalledeki bimin elinde kalmış bütün park sensörleri:))
Düzenleyen afaruk307 - 07 Ekim 2011 Saat 13:52 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
zerre dusunmeyın dıyorum sen hala soruyorsun kalıtesı nasıldır dıye...
Kalıtesıne gore gayet guzel bır urun. Aynı sensorlerı cenmax bıle kullanıyor. aralarında cok matah bır farklılık yok. bız pederın aracına taktık, albayın aracında da var gayet guzel calısıyor.
ıster turkce konusmayı acıyorsunuz ıstersenız bıp bıp seslı calıstırabılıyorsunuz. Ayrıca ekranda 3 bolge olarak mesafelerı ayrı ayrı gosterıyor.
Sızın mahalledekı sensorlerın satılmama sebebı cevredekılerın anlamadıgından dolayı...
Bımın park sensorundekı 3. kampanyası bu. daha once satıldıklarında ıstanbulda gun ıcınde cogu yerde tukendı. mıllet kapıs kapıs aldı sonra arayanda bulamadı. Benım onumde bugun 7 tane vardı. ben aldım yanımdakı bır arkadas nedır bu dıye sordu. anlatınca hemen aklına yattı aldı kendı aracına
Benım park sensorum olmasına ragmen ben bıle aldım |
||
DRIVER34
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
konuşuyormu şunun model numarası felan varmı yaw alalım olmazssa
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi sen de yedekli çalışıyorsun bakıyorum
|
||
muratgulen07
1. Vites 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
iş çıkışı bakayım varsa alalım ozaman cem abi iyi diyosa iyidir ne zamandır aklımdaydı zaten...
|
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |