![]() |
|
al4 şanzuman problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
kizilhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1976 Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba arakadaşlar al4 şanzumanlı 206 aracım var sabah arabayı çalıştırıp 50 metre kadar ilerledikten sonra arabaya gaz vermeme rağmen motor bağırsada araba yayaşladı ve durdu haraket ettiremedim arabayı stop edip çalıştırdığımda normal bir şekilde devam etti.
daha önceden sabah ilk hareketlerde 1 den 2 ye geçerken vuruntu oluyordu ve düşük devirlerde viteş yükselip arabayı boğuyordu ve nerdeyse rolantiye düşenen kadar vitesi düşürmüyordu isininca bunlar olmuyordu tabi . konuyla ilgili neler yapabileceğimi ve aynı problemleri yaşayıp sorunu nasıl çözdüğünüzü merak ediyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. ayrıca bir teşekkürde oto efeye bana göşterdiği ilgi alaka ve yardımdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Düzenleyen AlbaYDemircaN - 07 Ekim 2011 Saat 09:36 |
|
206 x line 2004 otomatik benzin bağımlısı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |