|
SATILIK 206 LEDLİ STOP |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
günçel
|
|
Jonnie
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2008 Konum: Moskova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
stoplar CAN (Jonnie) kardeşimize satılmıştır hayırlı olsun dıyorum güle güle kullan can
|
|
Jonnie
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2008 Konum: Moskova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eyw serkan kardesim,,,tok satici anlayisli satici durust satici
hayirli olsun
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ıkı tarafada hayırlı olsun
KonU Kilit |
|
Jonnie
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Allah yukarida SERKAN arkadasimiz tek kelime pazarlik yapmadi,verebilecegim fiyati soyledim,ve hemen kabul etti.
Ancak suan maddi sIKIntIM oldugu icin vazgecmek zorundayim.Ileride maddi sorunumu cozsem bile nakliye konusunda problemim var.
Herkesin huzurunda arkadasimizdan ozur diliyorum.
Hayirli satislar.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
OLSUN KARDES ÖNEMLİ DEĞİL SATILIR ELBET ACELEMIZ YOK BIZIM KISMET DIYELIM
GÜNÇEL |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardesım malum bayram oncesı yoksa hallederdık bız
Ama vadelı dusunurse satıcı ben Cana kefilim |
|
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
serkan abinin cayır cayır yanan yan makinasını bekliyoruzdüz gitme devri bitti
|
|
tolgasena
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
abi Allah izin verirse adminlerin de yardımıyla Halil abinn 206 yı fuara çıkarmayı planlıyoruz... ona stopla angel lazım bi konuş onunla belki olur ;)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bırde lamba doorcu arıyoruz :)
|
|
tolgasena
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
abi cidden ya toplayalm üyelerden para nasıl olsa fuara girişte bilet parası vercekler onun yerine yaka kartlarıyla hallederz ehuehu
şaka bi yana cidden ya valla yapalm 2. el filan... çıkarırz 2 araba nolcak... biri o olur 2. sini bulamazsak pdf yi kaçırırz =) donatrz her yerini PT stickerlarıyla yeter işte... dıştan bişe de istemiyo hem... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sencer beye duyuyrulur bu sozlerımız =) stant ısterız
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
HALİL İSTERSE YAPARIZ ARKADAŞLAR BEN KAÇ DEFA DEDİM ONA ADAM İNAT İSTEMIYOR BÖLE YAPIŞKANLI YAPIŞKANLI GEZIYOR PİYASADA AZ KALDI AMA SİZLERİNDE GAZIYLA TAKÇAK LEDLİELRİ ANGELLARI KARDEŞİME
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
halıl baba duy bızı :D
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
oo halile benım arka tesısatı verıyım barı ucuza :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
HAKKI KARDEŞİMİZE SATILMIŞTIR
|
|
Gntss
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2008 Konum: 01-06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sansımaa yhaa...
|
|
I'm the car tuner.. Not cartooner..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yaw serkanım ben hıc hatırlamıyorum ya dogrdur ama neyse bende hakkıdan alırım:))
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |