![]() |
|
Tavan lambamın anahtarı kırıldı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2011 Saat 10:49 |
106 xr aracımın tavan lambasının anahtarı kırıldı yani 3 kademe var kapalı kapı açıldığında yanan ve tam açık ama şuan hiç bişey çalışmıyor yani lamba hareket etmediği için anahtar görevi görmüyor bende buna anahtar yapıp kendi düğmemle açıp kapatmak istiyorum fakat nasıl yapabilirim ? sadece aç ve sadece kapat olacak anahtar düğmeyide lambanın oraya ufak bir delikle yerleştireceğim. kablo girişi 3 pinli ve anahtar kademesi 3 kademeli nasıl yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok teşekkürler şimdiden :)
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anahtar kapalı, açık ve kapılar açıldığında yanacak şekildedir diye düşünüyorum.Üç kaemeli bir anahtar takabilirsin tabi ama takacağın anahtarın ölçüleri uymayacağı için ya kesmek zorunda kalacaksın yada küçük kalıp etrafında boşluk olacaktır.Bence bunla hiç uğraşma Şahin peugeot murat beydeb yenisinin fiyatını al.Çok pahalı olduğunu düşünmüyorum.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
murat abide yokmuş efe abiye sordum 30 lira dedi bende el emeği olsun istedim ve uğraşmayı sevdiğim için yapmak istedim ama bağlantıları nasıl yaparım o konuda çok fazla bilgim yok açıkcası |
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle üç konumlu iki kontaklı bir anahtar alacaksın.Aracındaki lambada üç kablo vardır diye düşünüyorum 1 tanesinde 12 v + vardır.Ölçü alaetin varsa ölçerek yoksa trafik setinde kablolu lamba varsa lambanın bir ucunu şaşeye boya olmayan bir yere değdir kapı menteşesi olabilir diger ucunu sıarsıyla kablolalara değdir.Doğru ucu bulduğunda lamba yanacaktır.Anahtarın orta ucuna bulduğun kabloyu bağla sağ ve soltarafada diğer iki kabloyu bağla.Eğer takıldığın birşey olursayardımcı olurum. |
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler sedat abi c.tesi günü işe koyulacağım şu an stajda olduğum için tüm aletlerim evde c.tesi günü bişey olursa sorarım abi çok teşekkürler |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |