|
15 demir jant arıyorum 4adet |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tayfur
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 19:08 |
15 jant arıyorum 4 adet 307 için jant kapaklarıda olursa süper olur.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hemen anlaşalım seninle elimde kapakları ile birlikte bir takım var 40.000 km yol yapmış :)) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı şekilde bendede var 307den çıkardım 4 adet kapakları bijonları hepsi duruyor istanbul güngörende
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
önce ben söyledim :)))
müşteri benimdir :))
|
|
Platinium
1. Vites 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hayırlı alışverişler, kavga etmek yok serbest rekabet piyasası var
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lafımı olur abi senin olsun müşteri sen 500de ben 650 diyim hatta :)
|
|
tayfur
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar fiyat verebilirmisiniz, özeldende olabilir
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tayfur hocam senin ikamet neresiydi. ona göre yakın biryerden alsan daha iyi olur sonuçta jant aynı olacak ama kargo parası astarı yüzünü geçmesin. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Estagfurullah hüseyin hocam :) benim için farketmez evde yatıyorlar kuzu kuzu.:)
|
|
tayfur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
istanbul avcılardayım, sahibinden.comdaki 15 307 yada 207 jantları arıyorum kış geldiği içinmidir bilmem hepsi bugün satıldı diyor yada dün
kışlık lastik takacak millet sanırım. Düzenleyen tayfur - 04 Ekim 2011 Saat 16:31 |
|
ruzgar-09
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ruzgar-09
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende de vardı jant+kapak+bijonlar ile beraber 2005 model 307 den çıkma. Aydın ilinde
|
|
peugeot 307
|
|
Night
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam mrb
benimde 2004 aracımın üstündeki kara jant var 4 jant + kapağı satabilirim Düzenleyen Night - 17 Kasım 2011 Saat 01:05 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |