![]() |
|
Egsoz ucu yardım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 12:46 |
Vanalı ıcın delık acılıyor, motorlu olsa bozulabılıyor...
Zaten egzoz ucuna led takmanın ne gıbı bır mantıgı var anlamıs degılım. Egzoza ates gıbı ısınıyor el degdıremıyorsun orada led olur mu hıc ??? Son derece "apache" bır davranış
![]() |
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eksoz ucu dikkat çeker bence benim arabada eksozun ucu var gören polis abartmı bu dio yok diom inanmıo çalıştırıom dinlio gidio
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Tam konunun üzerine bir olay cuma günü gerçekleşti işten çıktım servisten indim ve arkadaşın parmakla gösterilen aracı serçedesi polis çevirmiş konuşuyorlar arkadaşın araçta elektronik vanalı egzos var tek tuşla orjinal egzos sesine dönüyor. dediğiniz gibi egzos ucu da var. arkadaş göbekte aracı bağırta bağırta çeviriyor ve arkasından polis geldiğini görünce hemen düğmeye basıyor ve ses gidiyor. polis ara tara tuşu bulamıyor nasıl bir sistem göster ceza yazmıcam aracını bağlamıyacağım diyor bizim velette inat edip söylemiyor ben yanlarına gittiğimde polis ile birbirlerine girmek üzereydiler ve ben gittiğimde polis kendisine hakaret edip itekliyordu hemen aralarına girdim ayırdım arkadaş biraz sakin olsa tamamen haklı olacak ama arkadaşta başladı hakarete sivil polisler vs olay uzadı gitti. sonuç olarak aracı bağladılar ve bir kaç madde daha bularak 280 tl ceza yazdılar. aracı çekiciye kaldırıp götürdüler. bizim parmakla gösterilen serçe şimdi yolunmuş tavuk gibi piyasada :D
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
vanalı eksozu yaptırmamanı öneririm muayenede araç altına bakıldıgında başına iş alırsın
vanalı yaptırdıgında aracına vana için delik açıyolar motorlu yaptırsan bir süre sonra motor bozuluyor en güzeli sade güzel bi uç alıp son susturucuya takmak olur ucun kalitesine görede 10 tl den 70 80 tl ye kadar değişir ledli alma bir süre sonra ledler yanmaya başlıyor |
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Valla abi şimdi araba Adanada burda otelde kalıyorum ben malum ogrenci nerde ucuz biz orda arabayıda parasızlıktan kaldığım otelin sahibine kiraladım yani bi ay konaklama bedavaya geldi bu gün itibari ile bakalım ya yarın sabahtan binicekmiş yada salı sabahı salı sabahı binsede fazladan bi 100 lira daha yolumuzu bulsak :) ole abi işte bu dediğim vanalı sistemide hemen sanayiden girince karşıdaki egsozcunun arkasında girişte köşede sağolsun iyi yardımcı oldu muhabbeti güzel güler yüzlü memnun kaldım yani düşündüğüm fiyatıda söyledi zaten onuda kiraladığım arkadaşa iteledim :) şimdi de onun kk ndan vanayla ucu taktırıcam baya güzel olucak yani anlıyacağın :)
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam bugun sanayi kapalı :) Yarın gelirsin manavgat sanayiye:)
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Abi manavgatta olucam işte professıonel sensin :)
|
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Egsoz ucu senin dilegine kalmış artık egsozcuna gidip istedigin ucu taktırabilirsin. Dikkat çekici yada normal gözküken bi uç tan. Polis Quiq 106 da gördügümz gibi ses duysada duymasada işine geldigi gibi davranıyor.
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Abi vanalı sistem olucak yanlız bu egsoz uçları oluyorya orjinal susturucunun ucunu kesip krom kaplı uçlar takılıyor ses amaçlı deyil sadece görüntü amaçlı onlardan bahsediyorum onlardan taktırıcam normal görüntüsü pek hoşuma gitmiyor açıkcası
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Egsoz ucundan kastın normal gibi mi gözüksün istiyorsun dişardan ama alt tarafta yine vanalı sistem mi olacak.
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Dostlar geçenlerde okula giderken egsozdan yediğim 140 liranın üzerine egsozumu söktürdüm söktürmeye gittiğim ustada bu vanalı sistemlerden vardı benimde aklımdaydı boyle bişiyi taktırmak yanlız orta susturucuya takıldığı için bu sistem son susturucu değişmiycek bende dedim egsoz ucu alırım görüntü amacıyla. Şimdi sorunum ise şu bu vanalı sistemleri bilen bilir aşıldığında abarth ses kapandığındaysa sessis olarak çalışıyor sessiz çalışırken polisler bu ucu görseler ceza yazarlarmı yani uzun lafın kısası orjinal susturucuya egsoz ucu taksak ceza yazılırmı ?
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |