![]() |
|
Lastik Alacam Yardım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 11:32 |
||
Sonar ve continental alma da ne alırsan al derim. hatta roadstone diye bir marka var onu bile tavsiye edebilirim yol tutuşu harikaydı v taban olmasına rağmen ;) |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kullanıyorum ve çok memnunum. nokian H yada yokohama C. drive tavsiye ederim.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hankok 115 serisinede bakabilirsin testlerde michlen ve continentalden hiç farkı yok.
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
![]() |
|||
||
Anlastık o zaman Muhammedım sorun yok
![]() |
|||
![]() |
|||
oguz6578 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
||
NOKIAN önerebilirim ..... Lastik konusu altında bi konu açmıştım .... Yada ufak bir araştırma yapabilirsin :)
|
|||
Peugeot 2005 Tiptronik 307 SW 1.6 BVA Pack
Atiker SafeFast OBD => Atiker Fast System :) Nokian Z G2 |
|||
![]() |
|||
||
Kumho KU31 ile GT Radial(Cem abi önermişti) arasında kalmıştım Kumho'lar benim istediğim ebat için 90 TL'ye düşmüş. 4 tane alacağım için çok avantajlı oluyor. Olumsuz bir yorum da görmedim internette çok araştırdım. Sanırım karar verdim. Uygun fiyatlı olsun istiyorsan Kumho'ları da bir araştırmanı öneririm.
|
|||
![]() |
|||
SİNAN03 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1983 Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
||
energy saver on numara lastik...ben 6 aydır kullanıyorum süreklide binerim aracıma hala sıfırdan farksız.yol tutuşu mükemmel.özelliklede ıslak zeminde.tavsiye ederim.. |
|||
PEUGEUT 206 2005 1.4 BENZİNLİ
|
|||
![]() |
|||
||
Ben daha önce bir altı olan duragrip kullanmıştım ve gerçekten güven veren bir lastik serisi. Uno gibi bir arabanın yolda gidişini yol tutuşunu muazzam değiştirmiştim.
Düzenleyen Bahadır32 - 01 Ekim 2011 Saat 22:31 |
|||
![]() |
|||
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
||
goodyear efficientgrip. 1 hafta olmuyor jant lastik alalı kampanyalı fiyat 125 TL tanesini aldım 185 55 15. navigasyon olayına gelince +80 lira farkı varmış öyle dediler ben almadım. lastik kalite olarak şimdilik hoşuma gidiyor yol sesini hissedilir derecede azalttı. kuru yolda performansı güzel ama yağışta henüz test edemedim.
|
|||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|||
![]() |
|||
TarkanBaşsoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Antalya-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
||
Continental almayın da ne alırsanız alın. Conti ile çok ciddi sıkıntılar yaşadım. Bir boşluğumda ayrı bir konuda detaylıca yazacağım.
|
|||
2006 PEUGEOT 307 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|||
![]() |
|||
||
ben lassa impetus kullanıyorum gayet memnunum
|
|||
![]() |
|||
||
Bende yılbaşından sonra değiştirmeyi düşünüyorum.Ya michel,n energysaver yada goodyear efectivegrip ikiside fiyat ve kalitte olarak hemenhemen aynı.
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
![]() |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
||
Evet farklı modellere farklı navigasyon cihazı veriyorlar. Bence bir göz atmakta fayda var.
|
|||
![]() |
|||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
||
GOODYEAR 4 lastik alana navigasyon hediye. |
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
![]() |
|||
||
Bir markanın kampanyası vardı 4 lastik alana navigasyon cihazı hediye ediyorlar. Gazetede okumuştum ama markasını hatırlamıyorum.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
yokohama derim ucuz ve kaliteli.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
||
michelin energy saver aldıgım en son lastik markası ama hepsinden iyi oldugunu söyleyebilirim
|
|||
ch cr
|
|||
![]() |
|||
||
Pekı bu energy saver adının gercekte ıse yaradıgını dusunuyormusun sen ???
Mıchelın dıyorkı "lastık omru boyunca 80lt ye kadar" tasarruf. Bu 80 lt olacagı anlamınada gelmıyor zaten
Lastık omrunu 80.000 km dusunsen 1000km de 1 lt dır
Yanı 1000 de 1 tasarruf edıyor kı o da belkı yanı
![]() Bu tur soylemler sadece reklam teknıgı... Düzenleyen CeCoLi - 01 Ekim 2011 Saat 12:54 |
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
175 65 14 tak büyütmenin bi anlamı yok bence yakıttan tasarruf edersın michelin energy saver almanı tavsiye ederim :)
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |