![]() |
|
307ler Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 22:01 |
|
Merhaba arkadaşlar internetten araştırdım biraz fakat tam bilgi edinemedim, 307 lerin tipi çok hoşuma gidiyo içi falanda güzel, acaba GTI tarzı yada ona eşdeğer performanslı bi modeli varmıdır ? Ben 2,0 Sport modelini öğrendim sadece, bundan başka tek kapı ve performans motorlusu varmıdır arkadaşlar ?
Hepinize iyi akşamlar :)
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayır malesef bende yok diye biliyorum... bildiğimde sadece xsı 2.0 sport modeli... |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Teşekkür ederim, BBS nin CSL modeli çok yakışıyo arabaya bayıldım. Arabamı değiştirirsem 307 Sport alıcam inşallah :) Kaç beygir bilginiz varmı ? |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
307 xsi'lar 136 hp yurt dışındaki feline modelleri ise ; 2.0 hdi 136 hp 2.0 benzinli 180 hp |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Benzinli iyiymiş, 136 hp mantıksız bence. Feline Türkiyede yokmu ?
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
1 adet istanbulda görmüştüm. yeni kasa ve tek kaplılı feline modeliydi. |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
özel getirtmişler demekki.
yurt dışındakilerde ozaman 2.0 RC motoru var öyleyse,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
evet metin, 206rc deki motor 3 ve 5 kapılı 307 lerde var. Türkiyede 307 CC 2.0 180 de var. örnek; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-disi-babylone-kirmizi-ici-kirmizi-siyah-deri-turkiye-de-tek-48676380/detay/? |
||
![]() |
||
|
ben aracımdan çok memnunum gerçekten xsi tavsiye ederim , ama ergin abininkini tek geçerim
![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
maşallah,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
harika bir araçmış ama memura çok gelir:)
|
||
![]() |
||
|
abi maşallah derken ergin abinin araba için dedin dime
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |