![]() |
|
407 için lastik tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
naill ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 22:00 |
Arkadaşlar kış geldiğinden dolayı öndeki iki lastiği değiştirmeyi düşünüyorum . Üzerinde bridgestone turanza var,bu lastikler hakikaten güzel yol tutuşu ve özellikle ani fren durumlarında ama başka lastik tecrübe edip memnun kalan varsa bilmek isterim.
Bu arada bu model lastiğin aynısı , tanesi 280 tl gibi bir fiyat söyledi lastikçi arkadaş. Birde kumho mu ne varmış bayağı met etti ama ben biraz soğuk kaldım, onada 160 tl dedi. Fikirlerinizi bekliyorum . teşekkür ederim. lastik ölçülerim 205/60/16
Düzenleyen naill - 30 Eylül 2011 Saat 22:00 |
|
![]() |
|
avcifurkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bende aracımı yeni aldım benim ölçüler 215/55/17 ama çok araştırdım, Pirelli P7 Cinturato da karar kıldım. ADAC testlerinde 225/45/17 de birinci olmuş bir lastik. Ben öncelikle kış lastiği alıp daha sonra yaz lastiği alacağım.
Kumho'nun kışlık KW17 sini daha önce 3 kış kullanmış ve memnun kalmıştım. Ama yazlıklarını bilmiyorum. Bir de size tavsiyem lastikleri maddi imkanınız varsa dördünü birden değişin. |
|
2007 407 2.0 HDI Executive OV
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar lastik tavsiye konuları zaten forumumuzda istemediğiniz kadar var, konu açmadan önce aynı konu olup olmadığını araştırınız. diğer konulardaki yorumları okuyup eğer istediğiniz bilgi yoksa altından devam ediniz,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
+1 kış başladı artık hergün yeni bi konu açılıyor.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |