|
Lastik tavsiye edebilirmisiniz? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
mehmet eren
1. Vites 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 13:50 |
|
Bu sene sonunda aracımızın lastikleri değişecek.Memnun olduğunuz markalardan tavsiye edebilirmisiniz araştırma yapıyorum.
|
||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Lastik ebatlarınız nedir? Ona göre model tavsiye edelim..
|
||
mehmet eren
1. Vites 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
|
Lastık ebatlarını suan bılmıyorum Aksam araba gelınce bakarımAklıma suan kullandığımız marka dışında lastik alsak uyusma sorunluluğu yasarmı sorusu takıldı.İnternette arastırma yaparken Yuksek hızlı lastikler bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
|
||
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yokohama c drive tavsiye ederim hem kaliteli hemde ekonomik,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
DRIVER34
2. Vites 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende hep contınentalden yanayım piskolojik mi ne babadan kalma.... gerçi arabamda şu an mıchelın energy var ama lastik değişiminde daha baya var tabi kesinlikle continental düşünüyorum...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Lassa İmpetus Revo mükemmel lastik.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben + cecoli + osman vardı Kumho Ecsta SPT 195 55 15 kullanıyoruz...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben bu lastıkten gayet memnunum. Fıyatına gore gayet ıyı bır lastık.
Hem kuru zemınde hemde ıslak zemınde bırcok kez testını yaptım. Beklentılerımın ustunde oldugunu soyleyebılırım...
Ama kalıtelı markalarla karsılastırmak yanlıs olur. Cunku Mıchelın 240 lıra bu 120 lıra
Fakat aralarında cok cok buyuk farklar yok.
Ayrıca unutmamak gerekırkı bır markanında her modelı aynı olmaz... Düzenleyen CeCoLi - 30 Eylül 2011 Saat 16:41 |
||
mehmet eren
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
|
Bi paragrafta gördüm aracınıza yüksek hızlı lastikler takabilirsiniz fakat Düşük hızlı lastikleri takmanızı tavsiye etmeyiz.Bunun doğruluk payı varmıdır.Peki nezamandır kullanıyorsun lastiklerini cem abi Yol tutuşundan memnunmusun.
Düzenleyen mehmet eren - 30 Eylül 2011 Saat 16:45 |
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tanıdığım bi mıchelin bayisi ısrarla bana continental tavsiye etmişti... bende gidip continental eco contact aldım şimdilik memnunum ıslak zeminde yere iyi tutunuyo... |
||
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
|
Burad kastedilen aracınızın yük ve hız endeksinde belirtilenden daha yüksek olanını kullanabilirsiniz ama daha düşük olanı tehlikelidir.Çünkü hız endeksi aracınızın son hızına göre belirlenir.Aşağıdaki linkte göreceğiniz gibi harfler hız endeksini sayılar yük endeksini belirtir.Örnegin arcınızın son hızı 180 yüklü ağırlık hakkı 2000 kg buna göre kullanıcağınız lastik endeksi 84 S ve yukarısı olması gerekir.82 R kullanırsanız araç tam yüklü iken ve hızınız 180 iken lastiğiniz patlayabilir ve parçalanabilir çünkü içindeki tel ve kauçuk yapısı yetersiz kalacaktır.94 W kullanırsanız bu ağırlık ve hıza hiçbir zaman ulaşamıyacağınız için sorun olmayacaktır.Sadece fazla para ödeyeceksiniz. Lastik ebadını ve bütçenizi bilmiyorum ama Continental en iyisi fren mesafesi iyidir biraz çabuk biter. Daha uygun olsun derseniz Hankok ve toyo güzeldir.Fakat Toyo da her ölçü bulamayabilirsiniz. |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
orhanax
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Michelin Pilot Primacy HP kullanıyorum. Gayet konforlu ve güvenilir bir lastik. Tek sorunu diğer lastiklere göre biraz çabuk yıpranıyor. Daha önce Bridgestone ER300 kullandım; yol tutuşu mükemmel bir lastik ama 20 bin km kadar kullanıldıktan sonra iyice sertleşiyor.
|
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
Saleeh
2. Vites 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Michelin Energy Saver kimse kullanmıyor mu yahu:) Yumuşak yanaklı ve yol sesini minimuma indiren güzel bir lastiktir. Bizim diğer iki araçta bundan var. Bende değiştirirken bundan almayı düşünüyorum.
|
||
atakanka
1. Vites 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bridgestone turanza kullanıyorum bende, lastikleri aldığımda 1 sene boyunca yol yardımı hizmeti sunmuşlardı.
|
||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
||
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
michelin yada brisgs.. lassa 3 markadan şaşma.. pahalı ama can tasıyor..
|
||
istanbullu_3886
2. Vites 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
bir lastik kaplamacısı olarak mıchelin lastigi şiddetle tavsiye ediyorum yanlız sunu bilmeni isterimki mıchelin lastik çok guzel yol tutuş ve performansa sahip olmakla beraber çok ta yumusak lastik oldugu için çukurlara sert girmeye gelmez malum türkiyemizde otobanlarımız bile köstebek yuvası gibi |
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Cok asırı zorlamazsan frenıde yol tutusuda konforuda gayet guzel. Acıkcası 185 65 14 ten 195 55 15 e gecınce lastık yanagı alcaldıgından dogal olarak suspansıyonun sertlesmesını beklerken tam tersıne yumusayınca kullanmıs oldugum brıdgestonların ne kadar sertlestıgını daha ıyı anladım...
Kumholarda gercekten yumusak bır lastık. Dıger kullanan arkadaslarda bılır yanı. Ama ben ıstedıgım zaman arabayı oyle bır kaydırıyorum kı Ersın cok ıyı bılır Acayıp lastık testı yaparım
Bırde kıyas ederken fıyatta cok onemlıdır. Mıchelın bunun 2 katı fıyata sahıpken 2 kat daha ıyı mı ? hayır... Ama tabıkı mıchelın ın yerınıde tutmaz.
Ben bunları soylerken Yokohama dan baska lastık tanımayan bırı oldugumuda belırtmelıyım... Düzenleyen CeCoLi - 30 Eylül 2011 Saat 21:21 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Goodyear EfficientGrip 205x55x16
kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum . Yol tutuş ve konfor olarak gayet başarılı lastikler. |
||
mehmet eren
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
|
Cem abi ben kaydırmam lastik Yumusak lastik demişsin.Misal hiç sulu bir alana girerken çekmede bir sorun yasadınmı ben bunları merak ediyorum.Birde Spor yay alacağım lastiklerle birlikte bana yay markası önerirmisin,Modacar nasıl sence. |
||
||
mehmet eren
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
|
Yani burada denge meselesi önemli değilmi |
||
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |