Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 1o6-Quiksilver F1 Çakar Lamba
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

1o6-Quiksilver F1 Çakar Lamba

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 13:13
Hııım oda güzel olacaktır yapıldıktan sonra paylaşırsan görmüş oluruz.. ;)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 14:17
Formula 1 çakar devresi

Arkadaşlar şu bilinen F1 tipi çakar devresi nerede satılır ve ortalama maliyeti nedir bileniniz var mı? Çok mu kro işi olur bilmiyorum ama güzel durur gibi geliyor bana.

< style=": ; BORDER-BOTTOM-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; MARGIN: 0px; WIDTH: 50px; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; TOP: -10000px; LEFT: -10000px" id=I2_1317381362105 title=+1 =-1 marginHeight=0 ="https://plusone.google.com/u/0/_/+1/fast?=http%3A%2F%2Fwww.seatclubworld.com%2Ftuning-35%2Fula-1-cakar-devresi-2336%2F&size=tall&count=true&annotation=&hl=tr&jsh=r%3Bgc%2F23980661-3686120e#id=I2_1317381362105&parent=http%3A%2F%2Fwww.seatclubworld.com&rpctoken=310054573&_methods=onPlusOne%2C_ready%2C_%2C_%2C_resizeMe" Border=0 width="100%" allowTransparency name=I2_1317381362105 marginWidth=0 scrolling=no>
Tweet < =text/ ="http://plat.twitter.com/widgets.js"> < =text/ ="http://plat.edin.com/in.js"> 0
Share
< =in/share+init -counter="top">
Share < =text/ ="http://static.ak.fbcdn.net/connect.php/js/FB.Share">

• 03-12-2009 #2
    SCW Üyesi

50lıra o cakar aletı elektırkcılerde bulunuyo nasıl yapılır bılmem ama

[Forumdan tam anlamıyla yararlanmak için Lütfen!!! Üye Olunuz]

Uploaded with [Forumdan tam anlamıyla yararlanmak için Lütfen!!! Üye Olunuz]

• 03-12-2009 #3
    SCW Üyesi

1-2 tane pavyondan bozma Pejoda görmüştüm, bence hiç girme öyle bir işe, kötü gözükür.

ayrıca arkandan gelecek insana resmen işkence yaparsın. aşırı rahatsız ediyor hele ki gece karanlığında. arkadandan gelen çakar sisli biriyle karşılaştıysan demek istediğimi anlamışsındır Smile

tabi yine zevk seninSmile

• 03-12-2009 #4
    SCW Üyesi

Belki apaçilik denebilir ama yaptırılsa benimde hoşuma gider...

• 03-12-2009 #5
    SCW Üyesi

Alıntı Pascal Nickli Üyeden Alıntı [Forumdan tam anlamıyla yararlanmak için Lütfen!!! Üye Olunuz]
    1-2 tane pavyondan bozma Pejoda görmüştüm, bence hiç girme öyle bir işe, kötü gözükür.

ayrıca arkandan gelecek insana resmen işkence yaparsın. aşırı rahatsız ediyor hele ki gece karanlığında. arkadandan gelen çakar sisli biriyle karşılaştıysan demek istediğimi anlamışsındır Smile

tabi yine zevk seninSmile
    abi pavyondan bozma güzel sözmüşSmile Yani zaten bizim leonların neresi delinip yapılabilir onu tam olarak bilmiyorum ama sadece okul yolunda açmak için zaten düşünüyorum. Şehir içinde çok apachilik olur sizin de belirttiğiniz gibi.

• 03-12-2009 #6
    YCO isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    SCW Üyesi

Leon'un bence uygun bi tasarımı yok onun için..
    CZT'lerde falan güzel olur mesela..

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:17 ----------

Alıntı cckoc Nickli Üyeden Alıntı [Forumdan tam anlamıyla yararlanmak için Lütfen!!! Üye Olunuz]
    abi pavyondan bozma güzel sözmüşSmile Yani zaten bizim leonların neresi delinip yapılabilir onu tam olarak bilmiyorum ama sadece okul yolunda açmak için zaten düşünüyorum. Şehir içinde çok apachilik olur sizin de belirttiğiniz gibi.
    okul yolu derken hangi okuldasın. ??
    TEM'i mi kullanıyosun..

• 03-12-2009 #7
    SCW Üyesi

Alıntı YCO Nickli Üyeden Alıntı [Forumdan tam anlamıyla yararlanmak için Lütfen!!! Üye Olunuz]
    Leon'un bence uygun bi tasarımı yok onun için..
    CZT'lerde falan güzel olur mesela..

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:17 ----------

okul yolu derken hangi okuldasın. ??
    TEM'i mi kullanıyosun..
    yok usta sarıyerden sonra rumeli fenerine giderken. 10 dakkalık bir yol yani. biraz şehir dışı oluyor gibi o nedenle soyledim.

• 03-12-2009 #8
    SCW Üyesi

Bunun modası geçti ya bana göre..Smilehem pejolarda güzel duruyor bu olay,hazır yerinde takık var zaten...

• 03-12-2009 #9
    YCO isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    SCW Üyesi

Alıntı cckoc Nickli Üyeden Alıntı [Forumdan tam anlamıyla yararlanmak için Lütfen!!! Üye Olunuz]
    yok usta sarıyerden sonra rumeli fenerine giderken. 10 dakkalık bir yol yani. biraz şehir dışı oluyor gibi o nedenle soyledim.
    Koç'tasın o zaman herhalde..
    o yolu çok severim daha doğrusu sizin okuldan sonraki yolu ama o yolda bence gerek yok eğer amaç arka tarafın dikkatini çekmek falan istiyosan..bol bol viraj var ve bi çoğu kör..yanıp sönen bişi bence daha çok kafa karıştırır..

• 03-12-2009 #10
    SCW Üyesi

Alıntı YCO Nickli Üyeden Alıntı [Forumdan tam anlamıyla yararlanmak için Lütfen!!! Üye Olunuz]
    Koç'tasın o zaman herhalde..
    o yolu çok severim daha doğrusu sizin okuldan sonraki yolu ama o yolda bence gerek yok eğer amaç arka tarafın dikkatini çekmek falan istiyosan..bol bol viraj var ve bi çoğu kör..yanıp sönen bişi bence daha çok kafa karıştırır..
    evet abi koçtayım. bizim melihle arkadaşız ya aynı bolumdenSmile melih taktı takıştırdı iyice arabasına benimkisi öyle duruyor.
    Arkadakilerin kafasını karıştırıcak durumlarda yakmam abi ya, genelde zaten gündüz gidip gündüz geliyoruz o sırada bir değişiklik olsun diye düşündüm.
  • Yukarı Dön
    Guests Açılır Kutu Gör
    MISAFIR
    MISAFIR
    Simge
    Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 14:18

seat leon un forumunda yazılmış değişik yorumlar var ilginize

Yukarı Dön
    FromHeLL54 Açılır Kutu Gör
    2. Vites
    2. Vites
    Simge
    20 - Eylül - 1991

Durum: Aktif Değil
    Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı FromHeLL54 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 16:00
    Orjinalini yazan: Quik_1o6 Quik_1o6 Yazdı:

Ohhh ne güzel afiyet olsun... :) bizi çagırmayın :P

Ayıpsın Ya olurmu öyle şey gel buyur başımın üstünde yeriniz var her zaman =)
    Yukarı Dön
    Ako06 Açılır Kutu Gör
    1. Vites
    1. Vites
    Simge
    24 - Ocak - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ako06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 16:11
    seatcılar iyi laflamış bizi ha :))) pavyondan bozma pejoda gördüm falan demiş :))) biride apaçilik demiş.. Bence gayet güzel olmuşş.. 
    Yukarı Dön
    Guests Açılır Kutu Gör
    MISAFIR
    MISAFIR
    Simge
    Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 17:19
    FromHeLL54  Teşekkür ederim sağol eksik olma gelmiş kadar oldum ;)...

Ako06  Teşekkürler

O seat'çılara çok güzel sözlerim olurdu ama burdan malesef yorumlayamıcam....Onların hepsini pavyona sokucam....
    Yukarı Dön
    34sea45 Açılır Kutu Gör
    1. Vites
    1. Vites
    Simge
    14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 17:23
    onlar gitsin önce aç karınlarını doyursunlar :)

500 leon varsa 500 de aynı hepsimi aynı zevke sahip :) yoksa bişeyler yaptırmaya paralarımı yok :)
    Yukarı Dön
    Guests Açılır Kutu Gör
    MISAFIR
    MISAFIR
    Simge
    Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 17:30
    Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

onlar gitsin önce aç karınlarını doyursunlar :)

500 leon varsa 500 de aynı hepsimi aynı zevke sahip :) yoksa bişeyler yaptırmaya paralarımı yok :)
    Sana katılıyorum abicim 500 degil 5000'de olsa aynı  olur zevksiz insanlar......Peugeot'a laf edecek kadar küçük insanlar...SinirliSinirliSinirliSinirli
    Yukarı Dön
    xenin Açılır Kutu Gör
    1. Vites
    1. Vites
    Simge
    13 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xenin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 10:17
    pavyondan bozma :D adam üşenmemiş söz üretmiş yaw :)
    www.melihdelal.com
    Yukarı Dön
    xenin Açılır Kutu Gör
    1. Vites
    1. Vites
    Simge
    13 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xenin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 10:18
    bu çakarlar için detaylı anlatım yapsa birisi süper olur...
    www.melihdelal.com
    Yukarı Dön
    sedataksu Açılır Kutu Gör
    2. Vites
    2. Vites
    Simge
    21 - Eylül - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedataksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 10:42
    Orjinalini yazan: xenin xenin Yazdı:

bu çakarlar için detaylı anlatım yapsa birisi süper olur...
    Arkadaşlar devresini araştırıcam.Lİsede çok yapardım yanan sönen led fli flop derdik.Bunların hazır devreleri oluyor anadolu yakasında kadıköyde meydanda yazıcıoğlu handa avrupa yakasında karaköyde selanik pasajında bulabilirsiniz.Malzemeleri yerleştirip lehimliyorsunuz istediğiniz gibi ayarlıyorsunuz.Fırsat bulup kadıköye gidebilsem.

2011 C4 VTRPK MCP
    İstanbul Kartal
    Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
    * 28 ÇOTANAKLAR *
    Yukarı Dön
    Guests Açılır Kutu Gör
    MISAFIR
    MISAFIR
    Simge
    Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 16:23
    Devreyle felan bir dünya uğraşmanıza gerek yok bi kere yaptıgınız zaman onu su geçirmez birşeyle muhafaza etmeniz gerekiyor çünkü ızgaranın arkasına illaki su geliyor...en güzeli benim gibi hazır alıcaksın takıcaksın hepsiburada.com'dan aldım 2,5 saatte de abimle birlikte taktık...Ama önemli uyarı vereyim polisler onun için bile uyarı veriyor güzel bir uygulama güzel bir görünüm sağlıyor fakat diyorki sen polismisin nie çakar taktın sivil araçta çakar olmaz felanda felanda....vs vs vs
    Yukarı Dön
    sedataksu Açılır Kutu Gör
    2. Vites
    2. Vites
    Simge
    21 - Eylül - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedataksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 16:29
    Orjinalini yazan: Quik_1o6 Quik_1o6 Yazdı:

Devreyle felan bir dünya uğraşmanıza gerek yok bi kere yaptıgınız zaman onu su geçirmez birşeyle muhafaza etmeniz gerekiyor çünkü ızgaranın arkasına illaki su geliyor...en güzeli benim gibi hazır alıcaksın takıcaksın hepsiburada.com'dan aldım 2,5 saatte de abimle birlikte taktık...Ama önemli uyarı vereyim polisler onun için bile uyarı veriyor güzel bir uygulama güzel bir görünüm sağlıyor fakat diyorki sen polismisin nie çakar taktın sivil araçta çakar olmaz felanda felanda....vs vs vs

Orhan haklısın hepsi buradadan fiyatlarına baktım.Hazırını almak daha uygun olur.Fırsat bulursam aracımda daha farklı birşey yapıcam yapınca paylaşırım.
    Bu da hazır sis farlısı.
    2011 C4 VTRPK MCP
    İstanbul Kartal
    Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
    * 28 ÇOTANAKLAR *
    Yukarı Dön
    4kr3p Açılır Kutu Gör
    1. Vites
    1. Vites
    Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 4kr3p Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2012 Saat 12:01
    güzel durmuş
    Yukarı Dön
     Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
    Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
    Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
    Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
    konu icon Peugeot Yedek Parça
    konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 4318 5 Serdar102
    konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 3559 1 torekV
    konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 894 0 peugeot301
    konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 209 0 samizel
    konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 1562 1 heavyburak26
    konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 35906 2 elbir55
    konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 105191 591 ersin61
    konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 2294 3 Serdar102
    konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 31581 15 Mehmetx
    konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 54172 165 Fatih4624
    konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1203 0 Hasan7478
    konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 18393 2 by_bozkurt
    konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 2435 0 kralbaba22
    konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 493 0 aziz271
    konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 443 0 Samet.akky
    konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16988 10 serdarcan34
    konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 2084 0 serdarcan34
    konu icon Urban move airbag son mesaja git 2131 0 Westbornova
    konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3938 14 Buketstlmş
    konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 2061 0 tulpar737
    Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 MAY EN AKTİF 10 ÜYE
    Üye Mesaj
    Serdar102 2
    torekV 1
    Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
    Üye Adı Yetki
    GökhaN YÖNETİCİ
    sonerkyl MODERATÖR
    İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
    Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
    “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English