![]() |
|
Yağmurda otomobil kullanırken neler yapılmalı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2011 Saat 12:17 |
|
![]() Yağmur ve ıslak yol yüzeyleri tehlike demektir. Islak bir yolda, asfalt üzerinde lastiklerin yol tutuşu önemli ölçüde azaldığı için her türlü manevra daha zordur. Bu sebeple fren mesafesi daha fazla olup, yol tutuşu daha azdır. Otomobilin yağmurda kullanılması ile ilgili bazı tavsiyeler:
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet albayım önümüz kış. kendimizi ve karşımızdakini tehlikeye atmamak için faydalı bilgiler.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Faydasız bukadar paylaşımlar varken,bukadar gerekli ve yardımcı bilgileri paylaştığın için Albayım teşekkür ediyorum.Herkeze örnek olur umarım... |
||
![]() |
||
|
Elimizden Geldiğince Yararlı Bilgiler Sunmaya Çalışıyoruz... Umuyorum Geyik Konularına Ağırlık Vereceğimize Böyle Bilgileri Paylaşırsak Sıkıntılarımızı En aza İndirgemiş Olacağız... |
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
+1
ilave ediyorum silecek suyunuzu kontrol edin.
|
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
|
Konuyu Geyiğe Çevirmeyin Gençler
![]() |
||
![]() |
||
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
|
Teşekkürler . Faydalı Bilgiler.
|
||
![]() |
||
|
Katılıyorum... +1
![]() Bu denlı bılgı ıceren konularda geyık yaparak ısın cıddıyetını perdelemek caiz degıldır
![]() |
||
![]() |
||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
Ben genelde yağmurlu havalarda kullanmamayı tercih ediyorum çünkü duramıyorum :)
Paylaşım için teşekkürler Albayım |
||
![]() |
||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
Heleki yağmurun ilk yağmaya başladığı zamanlara dikkat yollar resmen yağ dökmüş gibi oluyo
Faydalı bilgiler için teşekkürler |
||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
||
![]() |
||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
|
kuru havalarda da yol kenarındaki fiskeyelere dikkat etmek lazım şimdi otelden çıkıp halkalı taşocakları caddesindeki opetten soda almaya gittim clıo marka araç altımdan kayıveriyordu allahtan süratim azdı ilerde baktımki belediyenin sulama aracı çiçekleri suluyor suyun yarısı çiçeğe yarısı yola akıyordu aynı şey okmeydanı çevre yolu bağlantı yollarında çok mevcut ama arkadaşlar ne olur dikkat...
|
||
![]() |
||
|
Aman Dikkat Diyelim Arkadaşlar... Bundan Sonra Yağmurlu Günler Bizleri Bekliyor...
Lastiklerimizi ve Aracımızın Tüm Kontrollerini Yapalım Yaptıralım... ![]() |
||
![]() |
||
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
|
+1 bilgilendirme için teşekkürler... |
||
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |