![]() |
|
HunTaZz ( 22.Sayfa Günceli ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 16171819> |
Yazar | |||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Bugün aracımla dolaşırken bir aksesuarcı gördüm ve içeri girdim ön koltuk başlarına kırmızı renkte yay ve sol ön farın üstüne K.atatürk stickerı aldım.Yorumlarınızı beklerim.
İşte Resimler : ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen burak_52 - 23 Eylül 2011 Saat 13:35 |
|||||
![]() |
|||||
||||
güzelll olmuşş.. şık ve sade ..
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Gayet şık,başarılı ve de GURUR verici kardeşim
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
saolasın abi zamanla öğrencem işte tesisat şart ama abi bagajım olsa tesisatta atıcam şimdi hedefimde cd çalar var artık bi cd çalar almak lazım.Cd çalardan da önce hakan83 abimle angaradan dönünce direksiyonu kaplattırdın mı tamamdır HunTaZz'ın işi.En büyük sorunum en yakın zamanda Tazz almam lazım
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
eyw. abicim saolasın.
|
|||||
![]() |
|||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||||
koçum benim aynı benimkisi gibi olmuş. benimde aynı yerde aynı imza var ama kırmızıda seninki kadar belli olmuyor. Yay konusuna gelince oldum olası sevmem o başlıkdaki yayları
![]() |
|||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
![]() |
|||||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||||
çok güzel hareketler bunlar
|
|||||
![]() |
|||||
||||
abicim bende bi hevesle aldım ama verdiğim paraya acıdım açıkcası bi işe yaramıyor pek.isteyen olursa hediye ederim ![]() ama K.atatürk imzası güzel oldu...
Düzenleyen burak_52 - 23 Eylül 2011 Saat 16:30 |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() Düzenleyen burak_52 - 23 Eylül 2011 Saat 16:32 |
|||||
![]() |
|||||
||||
Sorunun cevabı açık, malesef HAYIR:) Yok kardeşim hiç yatkınlığım olmadı ya hep soyadımız gibi akıllı uslu dolaştık ortada biz, bu yaştan sonra da değişmeyiz heralde:)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ne biliyim abi genelde şimdi benim yaşıtlarım benim düşündüklerimi düşünüyor sonuçta geçmiş zamanda sizde bu dönemlerden geçtiğiniz için öyle konuştum abi.bi ayıbım kusurum olduysa af ola..
|
|||||
![]() |
|||||
||||
İmzanın hastasıyız...
Yaylarda şekil olmuş,yakışır kardeşime güle güle kullan Huntazz :))
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Saolasın taşkın abicim.yayları kabul ederse dinçer abime vercem ben pek beğenmedim.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Burak kardeşim ne ayıbı ya aybettin dediğinde birşey yok, seninki güzel olan, her yaşın ayrı güzelliği vardır, yap yaşa hakkını ver:)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
imkanları zorlamamak şartıyla ufak tefek bişeyler yapıyorum abi.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Haydi Hayırlısı Olsun...
Koltuk Yayları Çok Yakışmış Burak... |
|||||
![]() |
|||||
||||
abim saolasın.ama o yay yarın itibariyle dinçer abiye ait.
![]() Düzenleyen burak_52 - 24 Eylül 2011 Saat 11:26 |
|||||
![]() |
|||||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||||
:) kardeşim bendeki diskleride sana verim sen tak ben kapalı jant alıcam bi işime yaramicak
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Ne diski abim.Bende kampana yok yalnız...Hem ben bi karşılık bekleyerekten vermiyorum ki abim sana yayları sakın lafımı yanlış anlama.Ben beğenmedim atmakta istemedim.Aklıma sen geldin kardeşinden sana ufak bi hediye olarak düşün..
|
|||||
![]() |
|||||
||||
eyvallah yok kardeşim sende karşılık olarak düşünme zaten ben kapalı jant alıcagımdan bi işime yaramaz sende gene aralıklı bi jant var güzelde bi boyarsın kırmızıya yakışır aracına okadar söktükden sonra yeniden yapılanmada payımız olmuş olur hem
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 16171819> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |