![]() |
|
RESİMLİPrenses'ime Direksiyon Simiti + Telefonluk |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2011 Saat 16:33 |
|
Arkadaşlar MErhaba bu gün 307'me Direksiyon simiti ( 10 tl ) Telefonluk ( çok fonksiyonlu bişey otomaik kendiliğindne genişleyen ağzı falan var ) (20 tl ) birde koku aldım ( 15 TL )
TOTAL'de : 45 TL. fakat arabama çok feci bir hevesle binmeye başladım gerçekten bu değişiklikler çok güzel oluyor araç kokusu Airvick in yuvarlak camlı kokuları varya üstü plastik altı cam onlardan Mango kokusu ve süper birşey aracı tamamen sardı kapılar açılınca dışarı çıkıyor o koku ( Hatun tavlamak için bire bir ) Direksiyona gelirsek gerçekten garip bir yumuşama var ve yoldaki çukurları falan hissetmiyorum artık demek direksiyon hissetiriyomuş böyle şeyleri +Konfor sağladı aracıma. Telefonluk'ise süper gerçekten telefon çaldığında direk karşımda şimdilik hapörlere açık öyle konuşuyorum ama aracıma DVD'li Navigasyon aldığımda Bluetoot bağlantısıda olucak direk araca bağlanacak gelen arama buda süper olucak buda bana +Konfor olarak yansıdı Sonuç Mutluyum :) ve bu mutluluğu hepinizin yaşamasını istediğim için paylaşımda bulundum :) Resimler akşama gelicek. BÜYÜTMEK İÇİN ÜSTÜNE TIKLAMANIZ YETERLİDİR. Düzenleyen xMEGANx - 22 Eylül 2011 Saat 20:52 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Airwickin o kokusu gerçekten çok iyi arabayı alalı 10 ay oldu hiç eksik etmedim.
Direksiyon simidinin fotosunu isteriz :D Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın |
||
![]() |
||
|
Resimleri merakla bekliyoruz,aracında güle güle kullan...
|
||
![]() |
||
|
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ben o airwick'in mango kokusunu aldım çabuk bitmesin diye ağzını yarım açtım ama hiç faydasını görmedim. sonra baktım kokmuyor tamamen açayım dedim bi baktım koku bitmiş (: şimdi normal fıs fıs aldım istediğim zaman paspaslara 1'er fıs yapıyorum tamamdır. Öteki türlü yeri geliyor cam açık gittiğimde koku uçup gidiyor. |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
abi onu beşi bilmem en güzeli kavun kokusu muhasebeciliğini yaptıgım petrole geliyor oh misss gibi gerisi hikaye
|
||
![]() |
||
|
Fırsat bulurda görürsem ikilisini 9-10 tl ye satıyolar bende alıyorum iki tanelisi bana 2 ay fln gidiyo.
Metro arada bir 11-12 tl ye satıyor ikili pakette olanı |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
bende ikili aldım işte 15 TL ikilisi Teklisi 9.99'du Migrosta. Fotoları koyuyorum 5 dk müsade =)
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
hayırlısı olsun. tekzen'e de bak bu tarz ürünler için telefonluk 10 tl koku vanila vs. 2.99 TL, direksiyon kılıfı uygunmuş..
güle güle kullanın
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
Resimler Koyuldu arkadaşlar Bakarsanız sevinirimmm..
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Kılıf kalın gıbı
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
hayırlı olsun guzel olmus,
benım arabada da GTI'a has benzın kokusu var :)) ustune tanımam :)))
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
Kusura bakma ama dıreksıyon kılıfını begenmedım. Sahsen dıreksıyon kılıflarından nefret edıyorumda bıraz
![]() Gerısı guzel sorun yok
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Alışamıyor ınsan, Çok kalın oluyor.
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
![]() |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
Güle güle kullan kardeşim ama bende direksiyon kılıfı sevmiyorum.. Şu mangolu airwickten de yarın bende alayım.
|
||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
||
![]() |
||
|
Evet biraz kalın duruyor fakat sürüş çok daha zevkli bir hale geldi bu arada daha inceleri varmı ? eğer varsa daha ince birşey alayım ozaman ? çünkü inceleri daha iyi bende öyle düşünmüştüm.
|
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|
Ya hocam şu kavun kokusunu aynısı bende aldım kapağını açtım iç kapağı felaket koktu kapağı kapatıyor hiç kokmuyor bu seferde... delik açtım dün gene yeterince koku gelmiyor bugün deliği genişleteyim biraz.... nasıl bi üründür anlamadım.. bu arada güneşe koymayın air wicki direkt akıtma yapar heleki konsoldaysa rengini bi güzel kaldırır :) genede çok hoş bitsin gene alacamda siz kapağı nasıl kullanıyosunuz ? tam açıkmı kapalımı ?
|
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
|
Arkadasım onun ıcındekı plastık kapak tamamen cıkartılır. Takılı olarak kullanılmaz. Dıs kısımdakı ayarlı kısımdanda ayarını yaparsın. Kısık tut yeterlı olur
|
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|
Bende takılı kullanılıyo sanıyodum diyorum niye koku gelmiyo :) çıkartıyorum hemen teşekkürler |
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |